Forum konie »

Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Muchozol, dziękuję 🙂 Limonka jest na pewno grubsza niż taki zwykły, klasyczny pad, ma chyba 4 cm grubości (może deb mnie poprawi w razie czego 🙂😉 - ale jest miękka, nie taka "twarda" jak tradycyjny pad west 🙂
wątek zamknięty
emptyline, bardzo mi się podoba!
Livia, ślicznie!  I całkiem nieźle wypada w wersji west 😉
Budlejowe_love, bardzo fajnie.

Czaprak i ochraniacze HV Polo navy na szaraku (czaprak warwick, ochraniacze crown glam):
wątek zamknięty
Livia ładnemu we wszystkim ładnie 😀
anai ślicznie ! Uwielbiam hv polo, pasuje Siwemu w tym kolorze 🙂
wątek zamknięty
anai, fajnie!
wątek zamknięty
anai  😍
wątek zamknięty
Dzięki  :kwiatek:  a ja głupia zastanawiałam się nad sprzedaniem tego czapraka  🤬
wątek zamknięty
Livia, ten Caro Cobalt granat normalnie jak eskadron!! Super wygląda 😉

anai zdecydowanie jego kolor 😉
wątek zamknięty
anai, ekstra!
wątek zamknięty
xxagaxx, bo granat to styl życia 😉 Dzięki, mi się też podoba, szczególnie dzięki połączeniu z tym fioletem.
harja, dzięki!!!
wątek zamknięty
Pytam ekspertów jaki rozmiar kantara eskadrona odpowiada naszemu cob?
P2?
wątek zamknięty
Rudzik, eskadron ma coba, P2 to pony 😉
wątek zamknięty
Rudzik, V to cob.
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny
wątek zamknięty
anai, dziękuję 🙂 Navy na siwym wygląda bosko 🙂

Bacik, dziękuję 🙂

xxagaxx, dzięki 🙂 Faktycznie, prawie jak Royalblue 😁 Jakościowo Caro są jak Eskadronowe impulsy - tylko 3 razy tańsze 😜

wątek zamknięty
Muchozol, dziękuję 🙂 Limonka jest na pewno grubsza niż taki zwykły, klasyczny pad, ma chyba 4 cm grubości (może deb mnie poprawi w razie czego 🙂😉 - ale jest miękka, nie taka "twarda" jak tradycyjny pad west 🙂

ma podwójne podklejane wypełnienie poliuretanowe. 4 cm to może trochę przesada ale 3 może mieć 🙂

nie powinien być jednak odrobine większy ten pad? czy to wersja light na lato? 😉
wątek zamknięty
deb, dzięki za sprecyzowanie :kwiatek: Jak dla mnie on ma idealną wielkość, nie lubię takich mega wystających czapraków - a tu jest dokładnie tyle wystającego padu, ile w moim odczuciu powinno być 🙂
wątek zamknięty
Gdzie kupię czarny wycięty czaprak ujeżdżeniowy, tanio?
wątek zamknięty
witam mam oglowie z logo firmy Z (czerwone) na czarnym tle nie orientujecie sie jaka to firma ?
wątek zamknięty
agaj, zapewne będzie to firma horZe
wątek zamknięty
Livia, deborah dzięki za informację :kwiatek:. Mi pad się bardzo podoba 😉.
wątek zamknięty
Zastanawiam się czy puszczać w świat czy zostawić dla siwego, co sądzicie ? :kwiatek:
wątek zamknięty
dairoxroxi zostaw, niciaki zawsze w modzie
Hm przyszedł do mnie ostatnio Euro Star z kolekcji jesień-zima 2013. Okazało się, że jest dwustronny!  🤣
Do tego przyszła długo wyczekiwana torba Eskadrona, jest piękna i olbrzymia  😍 Dla porównania wstawiłam zdjęcie jak wygląda ze mną  😉
wątek zamknięty
dairoxroxi, zostaw, będzie ładnie na siwku 🙂

oli, o, dwustronny czaprak 😉 Oby tylko zbytnio nie brudził się na tej jasnej stronie. Torba super 🙂
wątek zamknięty
oli od kiedy eurostar zrobił dwustronne czapraki? nigdy o tym nie słyszałam 😉 , jakoś specjalnie nazywa się ten model ? rozumiem że patrząc po twoich zdjęciach szlufki są z obu stron? czyli na jednym czapraku 4 komplety szlufek do siodła? nie będzie to sprawiało dyskomfortu koniowi pod siodłem, mój bankowo by się obtarł  👀
wątek zamknięty
Precelek, nie nie, to nie tak. On jest jednostronny, w sensie pod spodem siateczka, ale z prawej i lewej masz dwa kolory. A wyszły takie cudaki w zimowej kolekcji.
wątek zamknięty
emptyline, o kurcze, ale dziwadło w takim razie 😂 To już chyba więcej sensu miałby jeden kolor na wierzchniej stronie, drugi na spodniej zamiast siateczki 🙂
wątek zamknięty
Chyba go zostawię, nie mogłam się powstrzymać i przymierzyłam go (po roku leżenia w szafie) a chłopak wygląda jak słodka landryneczka w nim  😁
Bardzo przepraszam za 'brzydkie' umiejscowienie siodła ale było założone tylko do zdjęć i na luźnym popręgu więc zjechało...  😡

wątek zamknięty
zostaw! Siwek wygląda pięknie.   💘
wątek zamknięty
dairoxroxi, bardzo dobrze wygląda 😉
dziewczyny, co myślicie o cottonie baltic z NG dla Suchego? mimo tego pikowania mocno się nad nim zastanawiam KLIK
wątek zamknięty
Hah, źle sie wyraziłam. Dokładnie 2 kolory w jednym czapraku. Co najlepsze, nie wywnioskowałam tego z opisu w sklepie, gdzie go kupowałam. I jak przyszedł to mocno się zdziwiłam  😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.