Juliadna pięknie. 😍 Toffe-gelb to jedna z najpiękniejszych kolekcji eskadrona. 💘 xxagaxx jak dla mnie największy efekt wow to brązowy pad i atrament. 🙂 Atrament jest prawie taki sam jak brillant blue z aktualnej kolekcji. Deborah przeszłaś samą siebie. Piękna kolekcja. 😜
A mi udało się upolować dwie perełki, jak będę miała okazje to zrobię zdjęcia. 🏇
Budyń najbardziej męczy mnie sznureczek, czaprak wezmę atramat z lamówką kominkową i do tego sznurek zew. biało-niebieski pewnie. Tylko nie wiem czy sznurek wew. olivka czy ciemny zielony 🤔
Dziekuję za dobre słowo. Postaram się w sobotę dodać kolornik. Jeśli czasu nie wystarczy przedłużymy promocję... Budyń rabat pojawia się po dodaniu do koszyka 🙂
xxagaxx, atrament/masło orzechowe to istne cudo! a ten róż to trochę jak eskadronowy hibiscus? czy bardziej fuksja? zdjęcie dobrze oddaje kolor? :kwiatek: dairoxroxi, poza tym, że czaprak trochę jak derka 😉 to przepieknie mu! uwielbiam tego cottona, wg mnie pasuje do siwków! Isabelle, wow! nie widziałam tych zdjęć! co za elegancki komplet, idealny na zawody! deborah,gratuluję nowej kolecji, szał szczególnie robią te a'la brillanty i czapraki z kryształkami! pięknie wyszło - PIĘKNIE!
dairoxroxi, no jako największa fanka zlewających się czapraków, muszę Ci powiedzieć, że jest cudnie! 🙂 juliadna, pierwszy raz mi się Fuerte w czymś nie podoba. 🙂 Znaczy nie to, że jest strasznie źle, ale nie leży mi ten komplet na nim. xxagaxx, róż jarpolowy ładny. I w czarnym Big Square super.
dairoxroxi, :kwiatek: nie spodziewałam się że Siwemu w szarym będzie ładnie. Ale zdecydowanie tylko taki szary. Mam w domu Mista i po prostu na moim Siwku nie wygląda ;/
Minosia, no, atrament to zdecydowany hit 😀
harja, nie mam porównania do Anky, ale zdjęcie dobrze oddaje kolor. Może nawet w rzeczywistości jest ciut bardziej pastelowy. Fuksja to na pewno nie jest.
Kurcze, a do mnie nowa kolekcja Jarpola jakoś nie przemawia 🙁 Ewentualnie Victory, ale reszta nie w moim typie, ale to pewnie dlatego, że ja lubię jednolite pady/czapraki.
Mam ogromną prośbę - czy ktoś może wrzucić po jednym zdjęciu padu z wypełnieniem sztywnym i miękkim? Najlepiej z boku, bo wtedy widać to, co chciałabym zobaczyć.. Byłabym przeogromnie wdzięczna jakby ktoś mógł fotki takie wstawić lub na pw mi podesłać, chcę zamówić swojego caballa pierwszego i nie wiem jakie wypełnienie bardziej by mi odpowiadało.. :kwiatek:
Czy któraś z Was miała może styczność z tym czaprakiem HKM? http://www.gnl.pl/czaprak-hkm-gently-softice.html Wygląda mi na dość cienki 🙁 Gdyby znalazła się jakaś dobra duszyczka... Z góry wielkie dzięki 🙂
:kwiatek: pony czaprak jest już za mały pod moim siodłem więc i tak źle i tak niedobrze... xxagaxx Sama też miałam mista i jak go założyłam na siwego czaprak znikał w jego kłakach 😁 Co sądzicie o polo padzie green dla siwego? 😉
Dairoxroxi ja bym celowała w inne kolory. Może blackberry, ocean? :kwiatek: xxagaxx chyba skusze się na tego atramenta, tylko nie wiem jaki kolor lamówki wybrać, żeby pasował do Szronki. Jeszcze kusi mnie ten czaprak z kryształkami, ale też mam dylemat jaki kolor wybrać. 😁