Błe.. te płuca to faktycznie średnio brzmi.. A nie można do tych uszek włożyć jakiegoś "normalnego" mięsa? I ciekawe, czy dostaniemy ostrzega za off topic?? 😁
A po co mieso w w uszkach w ogole? 🏇 kapusta, grzyby i jest szal 😜 A co do laboRatorium, to ja sobie skojarzylam pisownie w ten sposob, ze labor to probowka i juz nie mam z tym problemu. Albo mozna skrotami leciec, just lab 🏇
Strzyga orzeszka dodajesz do farszu , tylko 1 na te wszystkie uszka co mają być na stole . Gorzej jak się uszko rozwali to nikt nie znajdzie 😁
U mnie też tradycyjnie uszka tylko z grzybami ale zrobiłam 2 talerze z płuckami ( to nie mięso a podroby 😉 ) będę miała na drugi dzień jak reszta rodzinki mnie nie wyprzedzi .
edit . no co ? trzeba pisać w temacie żeby nie dostać ostrzeżenia 😉 Moje orzeszki miały dziś wrócić ale jak zwykle coś i wracają jutro 😵
A to stare jest. Na fotoblogach jako anonimowy komentarz krążyło.
Stare, nie stare, ale obsceniczne i obrzydliwe. Tu są młodzi użytkownicy, do licha! Ja bym radziła sprawdzić z czyjego konta pochodzi. No i wykasować jak najszybciej.
hahahaha no wystarczy, że dwa dni na forum nie zaglądam, a tu takie rzeczy.
A po co ten orzeszek do uszek?
Klaczy nie mam, więc nie pytam, gdzie orzeszka klaczy, mam ogiera, więc się domyślam. Chociaż tu w kategoriach "orzeszek" jest zdecydowanie powyżej średniej 😁
No i w tym roku awantura, bo chciałam zrobić ruskie a nie z grzybami, na co moja matka sie zbulwersowała, bo nie wierzy, że ruskie też ludzie jedzą na Wigilii. I ch..j. Muszę zrobic z kapustą i grzybami.
Przestańcie błagam! Mam w lodówce tylko banany, piwo i kwaśne truskawki z Biedronki!
najwazniejsze, ze piwo jest! idiote wam zbanowalam a temat zostawie na razie, a co. zwlaszcza, ze na towarzyskich jest. plucka sa bleeeee, monia jak mozesz!