Forum towarzyskie »

Gorączka przedświątecznego orzeszka, czyli ewolucja wątku od debila do voltopira

ale mi chcicy na uszka narobilyscie  🤬 mialam od jutro liczyc kalorie a wychodzi na to, ze jutro bede miala pierogowy dzien  😍
Błe.. te płuca to faktycznie średnio brzmi.. A nie można do tych uszek włożyć jakiegoś "normalnego" mięsa? I ciekawe, czy dostaniemy ostrzega za off topic??  😁
A po co mieso w w uszkach w ogole?  🏇 kapusta, grzyby i jest szal  😜
A  co do laboRatorium, to ja sobie skojarzylam pisownie w ten sposob, ze labor to probowka i juz nie mam z tym problemu. Albo mozna skrotami leciec, just lab  🏇
temat i tak skazany na śmierć, więc co to za różnica czy będą w nim końskie waginy czy świńskie płuca.

też mam deficyt lodówkowy! M. zamowił pizzę 😂

pierogi to tylko z mięsem, z serem albo z jagodami czy truskawkami  😂 a uszka tylko z mięsem 😂 podsmażone są pyyyyszne  😍
Uszka tylko z grzybami! Żadnej kapusty, tym bardziej mięsa, toż to postna potrawa!
a tam postna. smaczna.
Strzyga, same grzybki? mmnnnniom - mnioom  😜 dlaczego ja nigdy wczesniej  talkich nie jadlam? Odszczekuje kapuste! Same grzybki! Nawet bez uszek!
monia, gdzie wsadzacie tego orzeszka?

No jak to gdzie ??? :-D
A o czym temat ?!?!?
Jesusie, przez Was brzuch mnie boli :-) , ze smiechu, nie z glodu :-D .
No nie wiem, w kobyłę? 😀

sanna, same grzybki z podsmażoną, zmielone razem 😀
pierwotnie temat byl o wsadzaniu kobyle  😵 I  w pierwszej chwili pomyslam, po co TY wsadzasz kobyle orzeszka do d..pki  👀 😁

edit. Strzyga, Ty tez chcesz wsadzac orzeszka kobyle?  🤬  🤣
A te grzybki to z podsmazona cebulka, tak? Bo cebulka gdzies sie zapodziala..  👀
Tak jak STrzyga pisze. Uszka tylko z grzybami!  😍
sanna, tak, cebulką, oczywiście 😀
Wiesz, taki temat, a orzeszek malutki, kto znajdzie...
Takie wlasnie zrobie!  😜 do tego podpieczone w piekarniku, na zloty kolor, sa wowczas podwojnie pyszne  😜

znalezc orzeszka, jak piszesz, ciezko by bylo, bo ciemno tam  🙄
Orzeszek orzeszkiem, ale pieniążka tam wrzucać?
to juz rozrzutnosc w czystym wydaniu! nawet gdyby sie kiedys, przypadkiem znalazl, to tak sfatygowany, ze w zasadzie stracony  🙁
Najpierw się zbulwersowałam, czytając pierwszy post. Potem mi się zrobiło wesoło. Po orzeszku leżę ze śmiechu... 👍

Rozumiem, że wciskacie tej klaczy orzeszka, bo uszka już ma? 😎
Ej, no, to nie fer, zawsze najfajniejsze rzeczy na forum dzieją się, jak mnie nie ma 🙁
to juz rozrzutnosc w czystym wydaniu! nawet gdyby sie kiedys, przypadkiem znalazl, to tak sfatygowany, ze w zasadzie stracony  🙁

Nawet sie dosc brzydko mowi, ze ktos s..a pieniedzmi. To o klaczach ??? :-D
sanna, zależy czy papierowy czy w bilonie...
BASZNIA, w każdym przysłowiu jest ziarnko (lub pieniążek) prawdy 😀
Ale to trzeba sie odwolac do kolejnego powiedzenia: zeby wyjac trzeba wlozyc? Nie bylam gupia wyrzucajac wszystko na gnojownik ;-) ?

Rany...ale trzaska mnie w dekielek :-D
Strzyga orzeszka dodajesz do farszu , tylko 1 na te wszystkie uszka co mają być na stole .  Gorzej jak się uszko rozwali to nikt nie znajdzie  😁 

U mnie też tradycyjnie uszka tylko z grzybami ale zrobiłam 2 talerze z płuckami ( to nie mięso a podroby  😉 ) będę miała na drugi dzień jak reszta rodzinki mnie nie wyprzedzi .

edit . no co ? trzeba pisać w temacie żeby nie dostać ostrzeżenia  😉  Moje orzeszki miały dziś wrócić ale jak zwykle coś i wracają jutro  😵 
A to stare jest. Na fotoblogach jako anonimowy komentarz krążyło.

Stare, nie stare, ale obsceniczne i obrzydliwe. Tu są młodzi użytkownicy, do licha!
Ja bym radziła sprawdzić z czyjego konta pochodzi. No i wykasować jak najszybciej.
hahahaha no wystarczy, że dwa dni na forum nie zaglądam, a tu takie rzeczy.

A po co ten orzeszek do uszek?

Klaczy nie mam, więc nie pytam, gdzie orzeszka klaczy, mam ogiera, więc się domyślam. Chociaż tu w kategoriach "orzeszek" jest zdecydowanie powyżej średniej 😁
Taniu, zgadzam się z Tobą, ale ważne żeby się nie bulwersować, bo taki cel ma rozsyłający. Zignorować i wykasować.

Niniejszym proszę modów o usunięcie treści pierwszego posta.
A całość jeszcze zostawmy, tak się świątecznie zrobiło! 😉
Ja też tak myślę- skasować pierwszego a reszta mi nieodmiennie humor poprawia w tej przedświątecznej gonitwie 😉
My wsadzamy grosika do pieroga.

No i w tym roku awantura, bo chciałam zrobić ruskie a nie z grzybami, na co moja matka sie zbulwersowała, bo nie wierzy, że ruskie też ludzie jedzą na Wigilii. I ch..j. Muszę zrobic z kapustą i grzybami.
Też jestem za, proponuję zmienić nazwę wątku na "Gorączka przedświątecznego orzeszka"
Przestańcie błagam! Mam w lodówce tylko banany, piwo i kwaśne truskawki z Biedronki!

najwazniejsze, ze piwo jest!
idiote wam zbanowalam a temat zostawie na razie, a co. zwlaszcza, ze na towarzyskich jest.
plucka sa bleeeee, monia jak mozesz!
Płucka brzmią obrzydliwie, ale pewnie jakbym nie wiedziała, co jem, to by mi smakowało 😁

zoriczkowa, idealny tytuł 😎
marysia550  fajnie że u ciebie też tradycja z pieniążkiem , u nas orzeszek żeby zębów nie stracić .

katija nie marudź ,są pyszne  😀iabeł:

Dobra ja lecę robić kaszankę , kiełbasę ,szynki i boczek , mogę was dobić zdjęciami na wieczór  😀iabeł: 
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się