kermit ale to jeszcze nie są ponaglenia 😉 tylko na razie przypomniałam o wpłacaniu, bo zaraz będzie znów, że zapomniałam/nie miałam internetu/komputera czy inne wymówki. a tak to wszyscy mają jeszcze prawie cały miesiąc na pamiętanie 🙂
Jak pisałam w piątek, najpóźniej w poniedziałek powinnam mieć pieniądze na koncie, to prześlę i przy okazji napiszę, co chcę... o ile w końcu się namyślę 😁
Akzzi ( tutaj proszę o wyrównanie do już kupionego prezentu 😉) Opolanka Alabamka Zairka Czarownica ( z tego co widzę to w drodze 😉 ) Baffinka Forta Kosteczka Arroch Gabb Gillian Dzionka Thymos Kujka Kermit
Wiadomo , jest połowa miesiąca więc lista jest czysto informacyjna 🙂
Nie pisze jakie przelewy dotarły bo wiadomo jak Was nie ma na tej liście to wszystko jest ok :P
ode mnie pójdzie jutro, bo niestety telefon mi umarł i nie jestem w stanie z niego wysłać przelewu ale mam już kompa więc jak dotrę do domu to puszczam 🙂
Ja nie pamiętam ile już wpłaciłam, bo pierwsza rata poszła w grudniu, a drugą na oko (nie wiedząc dokładnie ile, ale okazuje się, że trafiłam) wpłaciłam już w styczniu. 😉