ode mnie poszła 1+2 rata 😉 btw czy Ciska indywidualnie pisze, że kasa doszła/piszę, jak więcej osób wpłaci/w ogóle nie piszę 👀 (niepotrzebne skreślić 😉 ) pierwszy raz się bawie, a nie chcę jej spamować milionem wiadomości PW
Tym razem z tabelka będzie cieżko bo nie mam Office'a na swoim laptopie 😁 Przelewy: Żabeczka 65 Kayra 65 Faith 65 Losia 115 Mery 65 Gaga 65 Deksterowa 200
moja wpłata będzie być może dopiero 30 :/ muszę zrobić wpłatę w placówce, nie mogę się dostać na konto internetowe. Szajse!
To jest złośliwość rzeczy martwych... mam tego pecha że zawsze jak muszę pilnie zrobić przelew to robią konserwację systemu na stronie internetowej banku albo coś innego co uniemożliwia przelewy internetowe....
robiłam reinstala, pokasowałam wszystkie historie, ciasteczka, wszystko... a kod dostępu miałam zapamiętany na stronie banku 🤔wirek: jutro pracuję, w sobotę pracuję... zostaje poniedziałek :emot4:
A ja nie wiem jak to teraz u mnie będzie, bo bardzo krucho z kasą... dopiero 16-tego wypłatę dostanę. Postaram się wcześniej cokolwiek wpłacić, mam nadzieję, że uda mi się do tego 30-tego.
Dziewczynki, szajse, przepraszam Was ale muszę sie wypisać! Niestety do 10.01 zostałam nagle praktycznie bez grosza. Swoja drogą, wypłata 10 to najbardziej idiotyczny wynalazek ever, ciesze sie, ze od lutego wracam w miejsce które płaci 28