Zgadzam się, dla mnie ta zabawa w ogóle nie ma sensu, jak nie będziemy się tu chwalić prezentami! Przecież równie dobrze można sobie wpłacić na konto oszczędnościowe, wypłacić w dniu urodzin i pójść na zakupy, a nie o to tu chodzi. Jestem za wprowadzeniem obowiązku 🙂
Śledziłam wątek w zeszłym roku i przecież były osoby, które się chwaliły i wstawiały zdjęcia tego, co sobie wybrały. To jest bardzo fajna sprawa, zwłaszcza jak z postu bije ogromna radość. 😉 Obowiązku nikt nie miał, a jednak tak było, więc nie rozumiem tej złośliwości (chyba, że źle zrozumiałam, to wybacz).
flygirl - Źle zrozumiałaś, bardzo źle 😉 żaden przytyk tylko taki pomysł do zilustrowania. Zero ironii. Jak ktoś coś dziwnego wymyśli to będzie musiał się mocno postarać by nam pokazać 😀iabeł:
tylko czy muszę dostać prezent w swoje urodziny ? można zmienić datę gdyż po pierwsze jestem za granicami kraju do marca po drugie za długo bym się nie pobawiła i nie wyczekiwała prezentu..
asiowe, pewnie, że możesz sobie wybrać inną datę 🙂
Chyba już tak zostało ustalone, że 1sza rata do końca grudnia, nie? Przed świętami to chyba wszyscy albo są w rozjazdach albo są bankrutami. Albo jedno i drugie 😉
Chyba już tak zostało ustalone, że 1sza rata do końca grudnia, nie? Przed świętami to chyba wszyscy albo są w rozjazdach albo są bankrutami. Albo jedno i drugie 😉
Mam taką nadzieję. Proponowałam to na pierwszej stronie, ale widać umknęło.
Jeśli się nie mylę, to rok temu termin był na koniec grudnia i poza kilkoma zapominalskimi, to obyło się bez większych cyrków.
Termin wplaty jest do konca grudnia. Jest info w pierwszym poscie.
Sandi moze byc na 2raty, ale... ja proponuje taki uklad, ze albo calosc uregulowana przed urodzinami- co moze byc trudne, albo prezent otrzymasz dopiero po uregulowaniu.
Takie samo rozwiazanie proponuje Asiowej.
Nid wiem jak inni na to, ale ja tam nie chcialabym miec cyrkow z platnosciami tak jak bylo to w ktorejs edycji a sa to uzytkowniczki ktore maja urodziny w styczniu.
Akzzi mnie odpowiada takie rozwiązanie. Nie przewiduję żadnych komplikacji więc do urodzin wszystko będzie uregulowane 😉 opolanka nawet nie zwróciłam uwagi. Możesz być pewna, że teraz nie zapomnę o Twoich urodzinach 🙂
Dobra zamykamy listę. Z wyliczeń według dat urodzin wychodzą takie składki :
1 do końca grudnia 65 zł 2 do końca marca 50 zł 3 do końca czerwca 65 zł 4 do końca września 20 zł
Razem 200 tak jak było ustalone na początku.
Jeśli ktoś chce można wpłacać więcej żeby mieć z głowy ale NIE MNIEJ bo nie wystarczy na kupowanie prezentów w danych miesiącach , wyliczyłam to tak żeby wszystko sie zgadzało jak zwykle 😉 Proszę w tytule przelewu wpisywać NICK I NUMER RATY.
Dziś wszyscy dostaną pw z numerem konta. Osoby które miały wpłacić całość , czy inne raty niż zakłada zabawa to niech tak zrobią jak zdecydowały dziewczyny.To Wasza zabawa i Wy tu rządzicie.
Przypominam że ja sie nie dopominam o to aby ktoś wybrał prezent 😉 Jak ktoś zapomni , jasne upomnę sie ale pod koniec zabawy jak zobaczę ze jakiś nadmiar gotówki został i będe zdziwiona 😁
W związku z tym, że słabo śledziłam poprzednie edycje, to czy możecie mi wytłumaczyć jak wygląda wybieranie prezentu? Rozumiem, że muszę to zrobić odpowiednio wcześniej? Kiedy najlepiej?