na koncie ciski 😎 Tak cisnełam, a teraz sama się spóźniłam 😡 wpłaciłam 90pln, bo musiałam śmigać do oddziału, a nie pamiętałam ile wychodzi za 3 i 4 ratę, mam nadzieję, że dobrze pamiętałam
Ja mam we wrzesniu, ale prezent juz jest, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!😀 Jak sie ciesze!!! DZIEKUJE DZIEWCZYNY BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO!!! 💃 😅
Ja już sporo po urodzinach, ale nie mogłam się zdecydować na prezent. Ze względu na chwilowy i nie wiadomo jak długo trwający, brak konia - decyzja była trudna. A kosmetyków, książek i innych pierdół za bardzo nie lubię. Miała być kosiarka elektryczna, później stajenny zestaw do sprzątania kup przyszedł mi na myśl, aż w końcu stanęło na listwach i kłódkach do przeszkód. No i jest, wczoraj przyszła paczka, a w niej zestaw na dwa komplety przeszkód 😅 Listew nie będę wstawiać, bo każdy wie jak wyglądają, ale za to wstawię efekt końcowy, razem z przeszkodami.
Bardzo bardzo dziękuję, bo to akurat coś, co bardzo mi się przyda i posłuży przez lata :kwiatek:
Moje urodziny dopiero w sierpniu, ale prezent już zamówiony,co abym zdążyła go odebrać przed urlopem. Wybrałam sobie kilka rzeczy z zalando (moja mama mogła mi nie pokazywać tej strony, od tego czasu niemal codziennie zaglądam i myślę, co by tam sobie kupić... 🙂😉
A ja właśnie kupiłam sobie czaprak, i teraz myślę, czy można sobie samemu zrobić prezent? Ja mam niby jeszcze miesiąc, ale akurat tyle rzeczy potrzebnych... 😎
Tak więc, melduję, że urodzinowy prezent już jest - eskadron baltic i nici starlight 😍
Obiecałam, że wstawię prezent urodzinowy już w całej okazałości, no to jest. Powstała dziś pierwsza przeszkoda, która będzie główną przeszkodą w potędze skoku na moich zawodach.