Forum towarzyskie »

ZABAWA URODZINOWA edycja V ROK 2014

Niestety,  ale Zairka ma ciągle problem z wpłata pieniedzy na czas. Notorycznie. Po prostu nastepnym razem nie zostsnie wzięta do zabawy.
Nie powinno byc litosci dla takich akcji powtarzajacych sie, psucie ludziom zaciechu i brak klasy.
Ja mam dokładnie za miesiąc i sama jeszcze nie wiem co chce 😀 Ale na pewno się pochwalę, foteczki też mogą być 😉
ja mam za 2 tygodnie i jeszcze się nie zdecydowałam  😀 ciężki wybór, ciężki
Zairka w tej zabawie udział bierze od  x lat.... i nigdy nie było problemów..
Teraz nie ogarnia bo za duzo na swą głowe wzięła (zakładam stajnie, dom, dziecko, koń którego kolka skończyła się w klinice) ale z Ciska już gadała 😡
Wiem że nie jestem usprawiedliwiona absolutnie, ale zapomniałam nawet o tym że 08.03 powinnam dostać prezent od re-volty a zupełnie o tym zapomniałam i nawet nie mam kiedy usiąść i zająć się tym 🙁
Przepraszam Was wszystkich! Zrobię od razu przelew za 2 raty

P.S. Byłam pewna że przelew puściłam 2.04 po pierwszym przypomnieniu, ale robiłam go z telefonu i dlatego czułam się bezkarna🙁
Myślę że dla nikogo kasy nie zabrakło na prezent skoro ja swojej kasy nie wykorzystałam?  😡
Mamy wpłate od Zairki  😉 i to za wszystkie raty .
No to super, bawimy się dalej 🙂
raz jeszcze przepraszam 😡
Zairka fajnie, dziękujemy  :kwiatek:

Ja też tak miałam, że puściłam przelew z telefonu i dopiero po upomnieniu od Ciski zauważyłam, że przelew jednak nie wyszedł  😫
a myślałam, że tylko mi nie wychodzą przelewy z telefonu 🙂
Dotarł mój prezent  😅  tylko nie wiem czy wstawić prosto z kartonu czy przymierzony  😁
baffinka jedno i drugie  😉
baffinka, przymierzony 🙂!
dobra, to jutro wrzucę przymierzony 😀 mam nadzieję, że i ja i koń sie wmieścimy  😂
oooo fajnie w końcu jakieś prezenty  🏇

Czekamy na relacje !
No to wrzucam prezenty. Jeden dla mnie, drugi dla konia. W sam raz na jutro  😁
Supeeer!! 😀 i swietnie ze sie przyda 😀
baffinka, czy Ty aby bardzo mocno nie schudłaś w ostatnim czasie? Bardzo ładnie bluzka leży, podkreśla co trzeba 💘
baffinka, ale masz figurę 😍 A co to za dziwadło na koniu? Jakby paski od wytoka na gumie? To napierśnik zwykły czy coś innego?
baffinka zbytnio nie orientuje się kiedy miałaś/ masz urodziny.. ale z tego miejsca chciałam Ci życzyc Wszystkiego Najlepszego.
Zdrowia Szcześcia i samych sukcesów 🙂 ->  😅 :kwiatek: trzymam kciuki za zawody a w bluzeczce wyglądasz mega elegancko  😉
Dzięki laski  :kwiatek:
Thymos no właśnie nie. Ani grama...  😀 Opycham się czekoladami, chipsami itd  😁
Dzionka  :kwiatek: tak, to paski od wytoka i mają tam gumę. Napierśnik najtańszy, więc wiesz...  😁
http://jezdziectwo.york.info.pl/sobraz/30620/0
Zabeczka17 dziękuję  :kwiatek: miałam 21.04
No to: NAJLEPSZEGOOOOOOOOOOO! 😀  :kwiatek: i udanych startow 😀
Sto lat w zdrowiu, szczęściu i miłości i powodzenia jutro w takim razie 😅
Najlepszego i udanego jutro !!  😅

Fajne prezenty i fajny wygląd  😎
Poszła 3 i 4 rata  🙂
Co tu tak cicho ? Nikt prezentów nie dostaje ?  🤔
Chyba nie 😉 ode mnie ostatni raty standardowo pojda 16 czerwca :kwiatek:
Przyznaję się 😀 Ja dostałam. Jestem mega zadowolona. Prezenty dotarły zaraz po urodzinach, super niespodzianka 😀
Tu należą się ogromne podziękowania cisce,. A dostałam książkę Medycyna naturalna dla koni oraz sztylpy 🙂
Kayra no to NAJLEPSZEGO  :kwiatek: pokaż prezent.
A ja nadal nie mam pomysłu na swój prezent  😵

kosteczka Tobie również NAJLEPSZEGO  :kwiatek:
edit. dopisek
no to co??

zaczynamy przypominanie o kolejnej wpłacie 🙂 ??
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się