Zairka w tej zabawie udział bierze od x lat.... i nigdy nie było problemów.. Teraz nie ogarnia bo za duzo na swą głowe wzięła (zakładam stajnie, dom, dziecko, koń którego kolka skończyła się w klinice) ale z Ciska już gadała 😡 Wiem że nie jestem usprawiedliwiona absolutnie, ale zapomniałam nawet o tym że 08.03 powinnam dostać prezent od re-volty a zupełnie o tym zapomniałam i nawet nie mam kiedy usiąść i zająć się tym 🙁 Przepraszam Was wszystkich! Zrobię od razu przelew za 2 raty
P.S. Byłam pewna że przelew puściłam 2.04 po pierwszym przypomnieniu, ale robiłam go z telefonu i dlatego czułam się bezkarna🙁 Myślę że dla nikogo kasy nie zabrakło na prezent skoro ja swojej kasy nie wykorzystałam? 😡
baffinka zbytnio nie orientuje się kiedy miałaś/ masz urodziny.. ale z tego miejsca chciałam Ci życzyc Wszystkiego Najlepszego. Zdrowia Szcześcia i samych sukcesów 🙂 -> 😅 :kwiatek: trzymam kciuki za zawody a w bluzeczce wyglądasz mega elegancko 😉
Dzięki laski :kwiatek: Thymos no właśnie nie. Ani grama... 😀 Opycham się czekoladami, chipsami itd 😁 Dzionka :kwiatek: tak, to paski od wytoka i mają tam gumę. Napierśnik najtańszy, więc wiesz... 😁 http://jezdziectwo.york.info.pl/sobraz/30620/0 Zabeczka17 dziękuję :kwiatek: miałam 21.04
Przyznaję się 😀 Ja dostałam. Jestem mega zadowolona. Prezenty dotarły zaraz po urodzinach, super niespodzianka 😀 Tu należą się ogromne podziękowania cisce,. A dostałam książkę Medycyna naturalna dla koni oraz sztylpy 🙂