Ja z góry mówie- zdjecia prezentu nie wstawię. Prosze się na mnie nie wkurzać, mam ku temu swoje przesłanki dot. wątku. Taka moja decyzją prosze o uszanowanie. Dziękuję
Jest mega! Jestem w trakcie i nie mogę sie oderwać, jadąc komunikacja miejską muszę sie pilnować, żeby nie przegapić przystanku, będąc myślami w świecie bohaterów. Świetny prezent, miłego czytania! 😅
No właśnie, od kiedy to nam wisi, że ktoś się spóźnia tydzień? Jeszcze parę dni i powędruje do NIEUCZCIWYCH niestety - to jednak jest oszukiwanie na pieniądze, skoro nikt nic nie wie.
Jeżeli przelew poszedł, a nie doszedł, to może przesłać jakieś potwierdzenie przelewu. A atmosfera wątku jakoś siadła... niemal nikt się nie dzieli prezentami 😉
No mi też się nie podoba - w ten sposób to ja sobie mogę wpłacać po 50 zł na konto oszczędnościowe. Myślałam, że tu właśnie chodzi o ZABAWĘ i dzielenie się zdjęciami/opowieściami o prezentach. A tu tak wieje nudą... Wysłałam PW do Zairki, ale dobrze by było jak by Ciska tu wpadła i potwierdziła, że nie ma tego przelewu na 100%.
Mi się też nie chce udzielać i biorę ostatni raz udział w zabawie. Jedna osoba stąd mi to zwyczajnie w świecie obrzydziła. i żeby nie było nie mam na myśli CzarownicaSa :kwiatek:
Ja będę grudniowa i też na pewno będę się chwalić🙂🙂 bo o to też tu chodzi... to prezenty w końcu od nas... fajnie byłoby wiedzieć, co... no ale może nie wszyscy chcą się pochwalić....może jakieś wiecie, pejcze, skóry, lateksy itp😉 albo coś osobistego. No cóż... 😉