Ode mnie przelew pójdzie na początku miesiąca, co do paczki to super pomysł, na pewno przydatne są rzeczy codziennego użytku, art spożywcze które mogą dłużej stać, coś ciepłego na zimę, a nawet jakaś książka na długie zimowe wieczory i do tego paczka dobrej herbaty malinowej ze słoikiem miodu 🙂
Przelew poszedł. Nie znam Pana Romka ale ponieważ zbliżają się święta a z tego co przeczytałam Pan Roman jest sam i ma problemy z poruszaniem się to wpadł mi do głowy pomysł: może jest tu ktoś kto ma do Pana Romka blisko , komu można by było wysłać parę groszy ,żeby zrobił porządne zakupy i je Panu Romkowi dostarczył? Żeby Pan Romek nie musiał sam się tym męczyć. jakby co dajcie znać...będę zaglądać.
Podbijam! Święta tuż tuż , więc ostatnia chwila na zorganizowanie paczki. Ktoś, coś? Jeśli nikt się nie podejmie sama zrobię małą paczuszkę i wyślę Panu Romanowi (mam nadzieję,że adres z numeru konta jest ok?),ale wtedy będzie to skromna paczka a i kasa na wysłanie tez pójdzie.
xx malinaxx Ja w sumie nie chciałam wysyłać, na początku rzuciłam pomysł,że jeśli ktoś mieszka blisko Pana Romana to można by mu kasę wysyłać a ten ktoś zrobiłby za to zakupy porządne i zawiózł Panu Romanowi . Nie było odzewu, a ktoś napisał,że była robiona już paczka i pomyślałam tez o paczce. Ale w sumie zrobię jeszcze jeden przelew po prostu, właśnie jestem w trakcie i przybyłam tu po dane. Breakawayy też zrób przelew 🙂 Eterowa - z tego co czytałam to P.Roman będzie jeszcze potrzebował pomocy przez dłuższy czas, zdążysz pomóc 😉 Może to i lepiej,że później bo na pierwsze hasło dużo osób zareagowało a potem pewnie większość zapomni.
Nie wiem jak mam wam wszystkim dziękować zawsze się modlę za swoich darczyńców dziękuję wam pięknie z mojago małego serca jesteście wszyscy bardzo , bardzo kochani ........
Cierp1enie A może podpytaj, co by było potrzebne - np. od makaronów po Aspirynę czy jakiś Sylimarol albo skarpetki i zrobimy taka forumową Szlachetną Paczkę, czyli spróbujemy zebrać co potrzebne, podeślemy do kogoś kto ma w miarę blisko i on to w ramach Świąt zawiezie? Tak pytam, bo mogę rozpuścić wici wśród znajomych ale na pieniądze to raczej mała szansa, szybciej ludziska kupią coś pożytecznego. Czekam na opinie dotyczące tego pomysłu.