U mnie w Rossmannie są duże ilości wszystkiego, tych różów też od groma, jak czegoś nie ma to pani przynosi mi z zaplecza jak poproszę 😉 Tylko z 1 korektorem z Wibo zdarzyło się, że całkiem się skończył.
Jest u Was w rossmanach ta paletka do konturowania z Wibo? http://www.wibo.pl/pl/p-439-3+Steps+to+Perfect+Face zastanawiam się czy jeszcze może nie wszędzie wprowadzili, bo to nowość, czy tak szybko się rozeszły ze względu na promocje. Widziałam swatche na jakimś blogu i się po prostu zakochałam 😉
dobrze by było jakby robił jedno i drugie 😀 Cere tez mam dość jasną, używam double wear'a 1w2.
To w takim razie ten Max Factor powinien być spoko. Jest rozświetlający i kryje całkiem ok (a ja mam dość widoczne cienie, nawet jeśli się wyśpię 😉). Niestety nie jest jakoś bardzo wydajny... aczkolwiek mi się zdarza go używać na jakieś niedoskonałości na twarzy, jeśli podkład nie radzi sobie z wyrównaniem kolorytu.
to taka firma ? czy juz nazwa produktu ? bo nie kojarzę 😡
Firma Maybelline, linia Affinitone Widzę, ze ten affinitone to podkład. A jakis korektor pod oczy? Czy jest szansa kupic cos w rossmanie jakościowo zbliżonego do sephory ? Moze jakis loreal ? 🙂
No właśnie jest korektor pod oczy Affinitone, tak jak było już wspomniane to linia kosmetyków
Affinitone to jest linia kosmetyków 😉 Bell ma fajny korektor rozświetlający.
Korektor spoko, ale krycie minimalne i nie zastyga, więc się ściera podczas dnia.
kupiłam w końcu z Astor bo jakoś najbardziej mi spasował kolor, konsystencja i aplikator, zobaczymy jak się sprawdzi 😀 Przy takiej promocji można sobie poeksperymentować 😀
Dziewczynki, przyszłam Wam (tym, które jeszcze nie mają i nie znają) polecić cienie Color Tattoo!
Zła genialna kobieto! Poszłam za Twoją radą i kupiłam w ciemno 6 kolorów. Świetnie wyglądają, wygodnie się je nakłada (palcem czy pędzlem). Nałożone na bazę Too Faced trzymają się cały dzień tak na mur beton. Po prostu czad 😍
Nie miałam najmniejszego pojęcia, że produkt drogeryjny może być tak dobry 😲
A przy okazji informuję, że na wszystkie pędzle (zestawy również) w @ekobieca.pl obowiązuje rabat -15%. Promocja trwa do 22.11, wystarczy wpisać kod: EKOBIECABL04 ✌
Jaki podkład polecacie poza healthy mix? Chcialabym zeby byl dosyc dobrze kryjacy, ale zeby nie robil maski na twarzy. Jak na razie bylam w dwoch rossmannach i zostaly same ciemne kolory 🙁
Ja bardzo polecam Loreal infallible 24h-matte. Pięknie kryje i matuje, a przy dobrze dobranym kolorze jest praktycznie nie widoczny, cena podobna jak healthy mix. Jedyna wada to, że nie koniecznie nadaje się do bardzo suchej cery, raczej dla tłustej i mieszanej.
Wzięłam rimmel wake me up. Jezu, ludzie to w jakis szal wpadli 🤔 ja rozumiem, ze fajnie jest kupic podklad taniej, ale zeby brac po 5 i wiecej sztuk jednego rodzaju...
i nie posądzałabym ludzi o takie rzeczy, bo sama kupowałam hurtem tusze do rzęs 😜 a gdybym nadal używał podkładów rossmanowych to też bym kupiła sztuk kilka co najmniej 😁
Janusze i Grażyny biznesu będą sprzedawać na alledrogo...
🤔 Ja kupiłam 4 takie same pudry, i tak zużyję w przeciągu pół roku więc po co mam płacić 2 razy tyle? 😉 (szkoda, że nie ma przecen na płyn do demakijażu, kupiłabym zgrzewkę 😂 butelka wystarcza mi na 2 tygodnie..)
smarcik, to co Ty robisz z tą butelką? Wylewasz zawartość bezpośrednio na twarz? 😉
Żartuję oczywiście, ale strasznie dużo go zużywasz. Malujesz się kilka razy dziennie, codziennie? Może jakiś słaby jest i dużo go trzeba na wacik wylać?