Forum towarzyskie »

Perfekcyjny makijaż

Strzyga ale fajne zdjęcie 😍
No będę dalej kombinować, dziś już pomalowałam się chyba delikatniej 😁 Bez czarnych kresek, podkreślone tylko brązowym cieniem od dołu plus linia wodna pociągnięta jasnym cieniem(bo cielistej kredki brak 😵 ). Wczoraj też Konrad kupił mi ten krem BB z Eveline(taki jak Flygirl kupiła) więc stosuję 😀 W wolnej chwili strzelę fotę i wrzucę :kwiatek:
Bardzo dziękuję Wam za wszystkie rady :kwiatek: Fajnei tak móc na bieżąco ogarniać ten temat 😀
CzarownicaSa, martva, dzięki, nie ma to jak selfie w łóżku 😀
Helolinowy mąkę up bede lara croft wiecie jaki kraj taka lara...
Wpadłam się pochwalić, że jestem po kursie makijażu z Maxineczką i pochwaliła moje brwi oraz to, w jaki sposób maluję brwi innym 😀 nie zasnę dziś chyba, tyle mam makijażowych przemyśleń 😉
[b] Scottie[/b] super! 😀 A właśnie- zalajkowałam jej profil, co mam teraz zrobić? 👀 Nigdy nie korzystałam w ten sposób z tego typu porad 😡 Mam zadać jej pytanie o regulację moich brwi? W wiadomości czy w poście? :kwiatek:
CzarownicaSa, obejrzyj jej przedostatni filmik z paletką Balmsai, tam tłumaczy co i jak. Ogólnie to masz czekać aż napisze na fanpejdżu informacje z mailem 🙂
Scottie - zazdroszczę!!!!! Na żywo też taka sympatyczna i radosna? ;>
Kot fajny masz kolor oczu! 😀

Ja dziś będę kombinować z malowaniem 😀iabeł: Jak tylko Konrad wstanie oddaję mu dziecko pod opiekę(bo z nią się nie da, podpierdziela mi wszystko i sama próbuje się malować, a skutki tego są tragiczne 😁 ) i zabieram się za kombinowanie! 🏇 Obejrzałam też parę tutoriali z brwiami i będę próbować 😉 Tylko nie mam tej cholernej cielistej kredki... a przydałaby się :/
I odkryłam jeszcze jedną, fantastyczną dla mnie "właściwość" takiego kompletnego makijażu- jak ja cudownie pachnę 😍 Wcześniej czułam tylko płyn do płukania z ubrań i mydło, a teraz jak się umaluję to ten krem tak cuuuudownie pachnie 😍
Jestem nienormalna 😁
Czarownica mówisz o tym kremie Eveline? Bo jeśli tak, to potwierdzam. Co fajniejsze, jak wącham tubkę to nie czuję, dopiero jak rozsmaruję na twarzy.  😜
Taak! 😀 Dokladnie, dopiero rozsmarowany tak bosko pachnie... 😍
CzarownicaSa, pokaż się z nowymi brwiami, jak już je oskubiesz 🙂
A więc 😁
Dużych zmian nie ma, ale zawsze coś 😉
[img]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10387547_878591082151494_3144483271303779730_n.jpg?oh=84aba958bc2482854fa6516e517a7ccc&oe=54EAC0D2[/img]

I makijaż próbny- na lewym oku brązy i cielisty cień na linii wodnej, na drugim błękit, cielista linia i brąz pod nią. Dodatkowo zrobiłam sobie dłuższe i trochę grubsze kreski(a 'la Strzyga 😍 ). Tu efekt w filmiku, bo mój aparat ssie i zdjęcia mi nie wychodzą 😁 Na filmiku też widać jak moje oko działa, jak się dziwnie zgina na powiece i jak to ogólnie wygląda(filmik facebookowy, nie wiem czy się odpali).
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t43.1792-2/1466568_878584605485475_64795703_n.mp4?rl=1500&vabr=409&oh=500bf8fd7eaf5cd2462c0a66bcda2359&oe=54555394
Przepraszam, nie umiem linka zmniejszyć 😡 Nigdy nie pamiętam jak... 😡
Jest lepiej - no i rety, ale Twoja Rajka jest do Ciebie podobna, teraz to widać 🙂
A dziekuje 😀 jednak charakterwk tatusia zdecydowanie 😁
Czarownica-spięcie włosów uważam, że też mega efekt daje 🙂masz fajną delikatną urodę i makijaż uważam, że teraz bardzo fajny choć światło trochę kiepskie.
CzarownicaSa, no i moim zdaniem niebo lepiej! Tak trzymać 😀
CzarownicaSa, moim też - wyglądasz bardzo zacnie teraz. Tylko ja jeszcze dodałabym fajnie zrobioną grzywkę.
CzarownicaSa, rewelacja!
CzarownicaSa, no wreszcie! Jest i niebo lepiej, gratulacje!
Dziękuję! :kwiatek: Jednak dłuższe krechy są zdecydowanie fajniejsze 😀
Czarownica - który to BB Eveline ? Dasz link  :kwiatek:?
whitemoon071, TAK!! Chociaż zupełnie inaczej sobie ją wyobrażałam od ramion w dół- na niektórych zdjęciach wygląda na dość okrągłą, a w realu to super zgrabna babka, z super tyłkiem i pięknymi włosami 🙂 O twarzy nie wspominając, tak idealnej cery i super- dopracowanego makijażu nie widziałam chyba NIGDY. Ciągle uśmiechnięta (ma tak białe zęby, że aż oślepiają 😉 ), poza tym bardzo cierpliwa (chyba ją zalałam pytaniami) i mega pomocna.

CzarownicaSa, nie wiem, czy na zdjęciu w lustrze coś kombinowałaś z brwami (jeśli tak, to super Ci to wyszło), ale jeśli nie, to ja nie nadawałabym im żadnego kształtu (bo masz idealny), tylko powyrywała te włoski, które za daleko od całości.
Scottie, a z jakiej okazji poznałaś Maxi? 🙂 Ona organizuje jakieś kursy?
Ona nie organizuje, ale prowadzi jeden 😉 Organizuje je szkoła wizażu Pro Make up Academy http://www.promakeupacademy.pl/kursy-dodatkowe/maxi-make-up-pro
Figaro o dokładnie taki 😀

Scottie, wow, super 😀 opowiedz coś więcej ciekawego - bo rozumiem, że uczestniczyłaś w tym kursie 31.10? 🙂
Laski, jak podkreslic brwi? Wlosy obecnie mam bardzo ciemne- ciemna czekolada, brwi bardzo jasne, cienkie, rzadkie.. Uzywam olejku rycynowego ok miesiac, na razie nie widze efektow, probuje kombinowac cos z kredka, ale efekt wychodzi nie taki jak bym chciala 🙁. Co zastosowac zeby brwi wygladaly naturalnie  by nadac im odpowiedni ksztalt? Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z tel.
może zrób henne? Jak nie chcesz to pooglądaj tutoriale na yt- maxineczki, katosu, red lipstick monster, one fajnie robia brwi. Jak nie kredką to może spróbuj cieniem albo pomadą? Trudno opisać przez neta jak masz robić, może pokaż zdjęcie, wtedy będziemy w stanie coś więcej napisać  🙂
A właśnie oglądałam ostatnio filmiki maxineczki o robieniu brwi i najczęstszych błędach, fajnie się jej słucha i fajnie tłumaczy.
A katosu szczerze nie lubię, ma takie mega napompowane wary i mnie zwyczajnie irytuje 😉
A ja zdecydowałam się w końcu na podkład Wake Me Up - z grubsza wszystko mi odpowiada, ale w słoneczny dzień mienię się jak Edward ze Zmierzchu XD
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się