Dziewczyny przepraszam Was, miałam wczoraj wysłać, ale angina mnie całkiem załatwiła i po głup:ie znaczki nie mogła skoczyć. W tym roku będę miała dzień spóźnienia, ale obiecuję, że wyślę w poniedziałek.
CzarownicaSa, przeeeestań, dobrze, że nie widziałaś kartek, które mam zamiar porozdawać po najbliższych znajomych 😁 każda jest super 😉 edit: dziękuję także za piękną kartkę i życzenia od karli🙂 i polinezji 😀
Ja zapomniałam kompletnie w świątecznym zamieszaniu powiadomić, ze w zeszłym tygodniu dostałam kartkę od moni, dziękuję :kwiatek: Zdjęcie wstawie jak dojdą wszystkie 🙂 + ja niestety też z temperaturą leżę i dopiero dziś mi wysłali kartki, ale prosiłam o priorytet więc mam nadzieję ze szybko dojdą.
Uporałam się z kartkami, tylko jakoś tak głupio mi je wysyłać...mogłam kupić. W każdym razie kartki lecą i mam nadzieję, że wywołają uśmiech - jeśli nie zadowolenia z otrzymania ładnej kartki, to może przynajmniej kogoś rozbawię 😉
A ja jak patrzę na wasze ręcznie robione to mi wstyd, że kupiłam :P No ale talentu nie mam, czasu też nie za dużo. Mam nadzieję, że osoby, które dostaną kartki doczytają się moich bazgrołów, bez użycia tłumacza 😁
Ja co roku mam plan, że będę robić kartki (podobnie jak co roku planuję dać rodzicom jakiś ładny rysunek na święta 😁 ) i się nie wyrabiam w czasie 👿 Może na Wielkanoc mi się w końcu uda... 🙄
A ja jak patrzę na wasze ręcznie robione to mi wstyd, że kupiłam :P No ale talentu nie mam, czasu też nie za dużo. Mam nadzieję, że osoby, które dostaną kartki doczytają się moich bazgrołów, bez użycia tłumacza 😁
Haha dokladnie. Mam nadzieje że osoby do których wysłałam kupne kartki doczytają moje bazgroły