Forum towarzyskie »

Kartki bożonarodzeniowe 2013

Gavi, ślicznie dziękuję za wspaniałą kartkę!  :kwiatek:  :kwiatek:
Carmen, cała przyjemność po mojej stronie! 😉
Moje polecialy dzisiaj.
Co prawda kupne kartki.
Niestety problemy ze zdrowiem spowodowaly że nie byłam w stanie zrobić własnoręcznie kartek
A ode mnie jeszcze żadna nie doszła?? 😲
Deksterowa doszła!  :kwiatek: Jest przepiękna i wzruszyła nie tylko mnie, ale także moją mamę, stoi na honorowym miejscu w salonie 😉
ufff.... 🙂 cieszy mnie, że się podoba, starałam się jak tylko mogłam, pozdrowienia dla Mamy🙂
Dziewczyny przepraszam Was, miałam wczoraj wysłać, ale angina mnie całkiem załatwiła i po głup:ie znaczki nie mogła skoczyć. W tym roku będę miała dzień spóźnienia, ale obiecuję, że wyślę w poniedziałek.
Ja swoje też wysyłam w poniedziałek, bo też mnie choroba pokonała.
Dziewczyny najwazniejsze zebyscie wyzdrowialy 🙂 a jeden dzien poslizgu nikogo nie zabije!
Moje tak samo polecą w poniedziałek, niestety infekcja płuc pokonuje mnie już 2 tydzień. Postaram się wysłać kartki priorytetem 🙂
Moje kartki polecą w poniedziałek, wsiąkłam w rytm chemii leków i reszty zaliczeń  😵 ale jutro polecą 🙂  :kwiatek:

dziękuję bardzo za kartkę od xxmalinaxx  !  :kwiatek:
opolanka, subaru cieszę się, że dotarły  :kwiatek:
doszła do mnie pierwsza kartka, od MonioRek 😀 śliczna jest, zaraz wstawię zdjęcie 🙂
a ja od alnamy dostałam kartkę i bonus  😍

(moja kunia - http://re-volta.pl/galeria/foto/100062)
dziękuję pięknie!
Jak patrzę na Wasze kartki to dochodzę do wniosku, że mogłam kupić... a nie robić... 😡
CzarownicaSa, przeeeestań, dobrze, że nie widziałaś kartek, które mam zamiar porozdawać po najbliższych znajomych 😁 każda jest super  😉
edit: dziękuję także za piękną kartkę i życzenia od karli🙂 i polinezji  😀
kartka 🙂
Ja zapomniałam kompletnie w świątecznym zamieszaniu powiadomić, ze w zeszłym tygodniu dostałam kartkę od moni, dziękuję  :kwiatek:
Zdjęcie wstawie jak dojdą wszystkie 🙂
+ ja niestety też z temperaturą leżę i dopiero dziś mi wysłali kartki, ale prosiłam o priorytet więc mam nadzieję ze szybko dojdą.
Jak patrzę na Wasze kartki to dochodzę do wniosku, że mogłam kupić... a nie robić... 😡

To samo o sobie pomyslalam :P
Nie no, ja po kartce Moniorka odpadam. Nie biorę więcej udziału 😂 Szczena opada! 🤔zok:
A ja moje wysłałam w sobotę-więc za karę czekam na przychodzące...  😜
hedonistka, super kartkę dostałaś.
calore, też bajerancka.

Sio, strasznie, strasznie mocno Ci dziękuję za kartkę pachnącą goździkami 🙂
Moje kartki izraelskie, ale wyslane z Jordanii. Proszę sie nie zdziwić :P
Haloooo, dostałam pierwszą kartkę! Serdecznie dzięki Chess! Super pomysł! 🙂
Uporałam się z kartkami, tylko jakoś tak głupio mi je wysyłać...mogłam kupić. W każdym razie kartki lecą i mam nadzieję, że wywołają uśmiech - jeśli nie zadowolenia z otrzymania ładnej kartki, to może przynajmniej kogoś rozbawię 😉
A ja jak patrzę na wasze ręcznie robione to mi wstyd, że kupiłam :P
No ale talentu nie mam, czasu też nie za dużo.
Mam nadzieję, że osoby, które dostaną kartki doczytają się moich bazgrołów, bez użycia tłumacza  😁
Ja co roku mam plan, że będę robić kartki (podobnie jak co roku planuję dać rodzicom jakiś ładny rysunek na święta  😁 ) i się nie wyrabiam w czasie  👿 Może na Wielkanoc mi się w końcu uda...  🙄
A ja jak patrzę na wasze ręcznie robione to mi wstyd, że kupiłam :P
No ale talentu nie mam, czasu też nie za dużo.
Mam nadzieję, że osoby, które dostaną kartki doczytają się moich bazgrołów, bez użycia tłumacza  😁

Haha dokladnie.
Mam nadzieje że osoby do których wysłałam kupne kartki doczytają moje bazgroły
Ja też mam zawsze straszną ochotę zrobić własnoręcznie kartki i zawsze mi zabraknie czasu przed świętami na takie zabawy i musze kupić gotowe.

Moje dziś poleciały priorytetem, mam nadzieję, że zdążą do świąt.

No i bardzo ślicznie dziękuję za kartkę od Jary i Naciau :kwiatek:
Dotarła do mnie dzisiaj śliczna i pachnąca kartka od Sio. Dziękuję :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się