Forum towarzyskie »

Kartki bożonarodzeniowe 2013

Bisha, bo ja sie przygotowałam 😎 przeczytałam starsze posty, żeby Ciebie i inne re-voltowiczki lepiej poznać, napisać bardziej personalne życzenia 😉 a u Ciebie wyczytałam, że nie lubisz jak ktoś robi błedy, co jest u mnie częste wiec się stresowałam 🤣
To chyba na forum MT 👀 Tu bywam czepliwa, ale czego innego się czepiam 👀 Fakt pisłam że nie lubię pewnych zwrotów i nagminnego zdrabniania 😁
Bisha, 201 stron twoich postów na re-volcie 😀 miałam z czego wybierać moje informacje 😀iabeł:
Ode mnie karteczki pójdą pod koniec tygodnia bo niestety mam teraz 2 egzaminy 🙁 Ale pójdą na pewno!! 🙂
Ode mnie też pójdą pod koniec tygodnia, myślę, że w piątek już polecą 🙂
Jak mnie natchnie to na poczte pojde... Jeszcze dzis poleca 🙂
Moje kartki dziś poszły w świat, mam nadzieje że się spodobają 🙂
Chainsy, bardzo serdecznie dziękuję Ci za kartkę. Jest super hiper extra cool 🙂 Oglądaliśmy z mężem z każdej strony i kłóciliśmy się czy robiona własnoręcznie czy kupna. Jest perfekcyjna, a podobieństwo konia z kartki do mojego dziadka- ogromne. Jeśli się zgodzisz, to wieczorem wrzucę zdjęcie 🙂
Do mnie doszła kartka od Jary, dziękuję za poprawiacz dnia! 🙂

edit: moje pójdą pod koniec tego tygodnia, produkcja w toku 🙂
Teli Jest mi szalenie miło, że - jak mniemam - udało mi się wywołać kolejny uśmiech na twarzy  😀 Kartka 100% własnoręcznie wykonana 😉 Zdjęcie możesz śmiało wrzucić 😉
Ps. Wygłaskaj rudego ode mnie, nad podziw miło mu z twarzy patrzy  🙂
Ja dopiero jutro wyślę, wcześniej nie dałam rady, ale będzie w terminie 🙂
Ode mnie dziś poleciały 2 kartki🙂
Ode mnie kartki polecą w czwartek albo w piątek. Przepraszam że tak późno ale jestem strasznie zalatana 😡
Patrzcie, jacy podobni  🙂

Teli, ekstra! 😀
dziękuje Jara za kartkę i wspaniałe życzenia :kwiatek:
p.s. szkoda, że Buła się też nie podpisała 😀iabeł:
A później odcisk stopy Bułkowej na allegro byście sprzedawały ;-)

Edit
Kurcze prawie wszyscy znają Bułę, za dużą reklamę jej robię 😁
Losia dziękuję za kartkę! Jest piękna! Nigdy nie dostałam tam miłych i osobistych życzeń! Bardzo dziękuję !!! :kwiatek: A prezenty zawisną na choince 🙂

Mam szczęście to już druga kartka z za granicy 😀
JARA voltopiry dużo wiedzą 😀iabeł: 😎 więcej niż się spodziewasz 🤣

MonioRek puściłam wodze mojej fajntazji podczas robienia kartki 🏇 bałam się, że troche mish mash wyszedł, ale cieszę się, że się podoba :kwiatek: a prezenty jak najbardziej jadalne 😉
Gavi, dziękuję za przepiękną kartkę i życzenia!!
...aż wstyd bierze, że mieszkamy tak niedaleko siebie (przynajmniej w wakacje, hehe), mamy wspólnych znajomych, a jeszcze ani razu (?) nie miałyśmy okazji się spotkać "na żywo".
Moje kartki pójdą jutro. Nie są tak wspaniałe i śliczne jak sobie wyobrażałam... 🙁 Strasznie zalatana i zmęczona jestem, trochę kłopotów się namnożyło. Ale wszystkie są z serca  :kwiatek:
deksterowa, cała przyjemność po mojej stronie 😉
Bardzo się ucieszyłam jak dowiedziałam się, że jedna z moich kartek poleci akurat do Ciebie!

To fakt, nie wiem jakim cudem, ale nie miałyśmy okazji się spotkać!
Ja przecież i na Krętej i u Justyny bytowałam 😉
No nic, musimy wreszcie pojechać w jakiś teren w wakacje!

Jeszcze raz - wesołych świąt! 🙂
Losia, bardzo dziękuję za kartkę! Super życzenia, bardzo miło mi się zrobiłam jak je czytałam. Dziękuję  :kwiatek:

A moje kartki już wypisane, jutro wysyłam.
Ewuś, niezwykle mnie to cieszy :kwiatek:

dzięki wszystkie 3 "moje" dziewczyny za tak pozytywny odzew :kwiatek: bardzo mi miło! 🙂
Ja moje kartki, wysłałam w piątek rano więc mam nadzieję, że może w tym tygodniu dojdą do adresatów  🙂
Moje już czekają wypisane na jutrzejszą podróż na pocztę 😉
Monia- dziękuję za kartkę i życzenia🙂
A mi się małe przeciągnięcie robi ze wzgl na chorobę, ale wyślę priorytetem także będą na czas!!! 🙂
dziękuję baardzo dla użytkowniczki kwiatek123 za śliczną, ręcznie robioną karteczkę!  😍
i za dłuuuugie życzenia 🙂

ps. własnego konia mam, tylko jest baaaardzo daleko ode mnie 🙂
Dziękuję za kartkę wspaniałej calore, jest po prostu piękna 😀 A czytając życzenia wciąż się uśmiechałam, strasznie ciepło się na sercu robi 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się