Bisha, bo ja sie przygotowałam 😎 przeczytałam starsze posty, żeby Ciebie i inne re-voltowiczki lepiej poznać, napisać bardziej personalne życzenia 😉 a u Ciebie wyczytałam, że nie lubisz jak ktoś robi błedy, co jest u mnie częste wiec się stresowałam 🤣
TeliKoń to zwierzak. Animal. Rży i wierzga. Patrzy w dal. Konstanty Ildefons Gałczyński 09 grudnia 2013 14:06
Chainsy, bardzo serdecznie dziękuję Ci za kartkę. Jest super hiper extra cool 🙂 Oglądaliśmy z mężem z każdej strony i kłóciliśmy się czy robiona własnoręcznie czy kupna. Jest perfekcyjna, a podobieństwo konia z kartki do mojego dziadka- ogromne. Jeśli się zgodzisz, to wieczorem wrzucę zdjęcie 🙂
Teli Jest mi szalenie miło, że - jak mniemam - udało mi się wywołać kolejny uśmiech na twarzy 😀 Kartka 100% własnoręcznie wykonana 😉 Zdjęcie możesz śmiało wrzucić 😉 Ps. Wygłaskaj rudego ode mnie, nad podziw miło mu z twarzy patrzy 🙂
Losia dziękuję za kartkę! Jest piękna! Nigdy nie dostałam tam miłych i osobistych życzeń! Bardzo dziękuję !!! :kwiatek: A prezenty zawisną na choince 🙂
JARA voltopiry dużo wiedzą 😀iabeł: 😎 więcej niż się spodziewasz 🤣
MonioRek puściłam wodze mojej fajntazji podczas robienia kartki 🏇 bałam się, że troche mish mash wyszedł, ale cieszę się, że się podoba :kwiatek: a prezenty jak najbardziej jadalne 😉
Gavi, dziękuję za przepiękną kartkę i życzenia!! ...aż wstyd bierze, że mieszkamy tak niedaleko siebie (przynajmniej w wakacje, hehe), mamy wspólnych znajomych, a jeszcze ani razu (?) nie miałyśmy okazji się spotkać "na żywo".
Moje kartki pójdą jutro. Nie są tak wspaniałe i śliczne jak sobie wyobrażałam... 🙁 Strasznie zalatana i zmęczona jestem, trochę kłopotów się namnożyło. Ale wszystkie są z serca :kwiatek:
deksterowa, cała przyjemność po mojej stronie 😉 Bardzo się ucieszyłam jak dowiedziałam się, że jedna z moich kartek poleci akurat do Ciebie!
To fakt, nie wiem jakim cudem, ale nie miałyśmy okazji się spotkać! Ja przecież i na Krętej i u Justyny bytowałam 😉 No nic, musimy wreszcie pojechać w jakiś teren w wakacje!