Moje przez nieuwagę poszły w środę tudzież wczoraj, niestety, poczta dość daleko, a ja nie miałam nawet czasu podjechać-ostatnie poprawy ocen... Doszły do mnie 2, czekam na jeszcze jedną...
O to widzę, że już moje wszystkie trzy dotarły 💃 bardzo mi miło, że się podobają, w pisaniu życzeń jestem kiepska, ale są naprawdę szczere :kwiatek: Do mnie dotarły dwie śliczne karteczki od Gavi i Fin -dziękuję :kwiatek:
Do mnie dotarły wszystkie 3 karteczki, a ode mnie tylko 2, dziwne to bo wysłałam w zeszłym tygodniu i zaczynam się martwić czy czegoś z adresem nie pokręciłam 🙁
No mnie też brakuje jeszcze potwierdzenia dwóch...
Za to niesamowitą niespodziankę sprawiła mi Atea swoją karteczką, za którą ma ogromnego buziola! Dawno nie byłam tak uchachana jak po zobaczeniu tej kartki! Dziękuję!
Przepraszam, że dopiero teraz sie odzywam, do mnie doszły dwie kartki😀 jednakże z racji mojego nagłego wyjazdu za granicę, musze poprosić mamę o info od kogo🙂 Także później na pewno wpiszę skąd karteczki doszły 😅 :kwiatek:
Dotarłam do domu i mogę już oficjalnie (po przeczytaniu i obejrzeniu) serdecznie podziękować za otrzymane kartki: repka :kwiatek: Dworcika :kwiatek: zabeczka17 :kwiatek: gavi :kwiatek: safie :kwiatek:
Są piękne! Życzenia bardzo trafne i mam nadzieję, że się spełnią 🙂
subaru2009 Poziomka się u nas urodziła 🙂 Mam do niej sentyment, ponieważ urodziła się w roku gdy poznałam mojego męża. Gdy przyjechałam była jeszcze źrebakiem.
No to z moich kartek doszły już cztery. Uff. Jeszcze tylko jedna! 🙂
Moje wszystkie doszły, cieszę się, że się podobają! A dostałam na razie 2 (ale możliwe, że trzecia czeka w skrzynce - sprawdzę po powrocie do Warszawy) 😀
Ja dziękuję za kartkę Ewelinie :kwiatek: oraz relbltowej deksterowej 😀 nie wiem czy dobrze nick napisałam jak coś to wybacz mi, ale tak mi mamcia napisała 🙂 dziekuję jeszcze raz :kwiatek: :kwiatek: zapomniałam napisać ze kartki recznie robione, wrzucę zdjęcia niebawem 🙂
Ja dziękuję za kartkę Ewelinie :kwiatek: oraz relbltowej deksterowej 😀 nie wiem czy dobrze nick napisałam jak coś to wybacz mi, ale tak mi mamcia napisała 🙂 dziekuję jeszcze raz :kwiatek: :kwiatek: zapomniałam napisać ze kartki recznie robione, wrzucę zdjęcia niebawem 🙂
Jarasafie cieszę się że się podobały 🙂 Nawet szybko doszło. Ja najwcześniej pochwalę się(jeśli doszły) w poniedziałek wieczorem(nie mieć zarejestrowanego adresu w nowym domu - bezcenne) i mam nadzieję że trzecia kartka też dojdzie 🙂
Zaczynam się trochę martwić, ponieważ tylko jedna moja kartka została odmeldowana, chociaż z drugiej strony moi adresaci się tu w ogóle nie odzywają. W każdym razie ja dostałam już komplet, jeszcze raz dziękuję "moim" dziewczynom. :kwiatek: