Forum towarzyskie »

Kartki bożonarodzeniowe 2013

Moje przez nieuwagę poszły w środę tudzież wczoraj, niestety, poczta dość daleko, a ja nie miałam nawet czasu podjechać-ostatnie poprawy ocen... Doszły do mnie 2, czekam na jeszcze jedną...
opolanka, cieszę się, że trochę radości sprawiłam  😅

No to teraz czekam na potwierdzenie jeszcze jednej i na jeszcze jedną u mnie  😀
kwiatek123 cieszę się że kartka dotarła. 😅
Do mnie co prawda jeszcze nic nie doleciało, ale czekam z cierpliwością
Behemotowa, cieszę się, że kartka dotarła i że trafiłam z życzeniami 🙂
O to widzę, że już moje wszystkie trzy dotarły  💃 bardzo mi miło, że się podobają, w pisaniu życzeń jestem kiepska, ale są naprawdę szczere  :kwiatek:
Do mnie dotarły dwie śliczne karteczki od Gavi i Fin -dziękuję  :kwiatek:
Do mnie dotarły wszystkie 3 karteczki, a ode mnie tylko 2, dziwne to bo wysłałam w zeszłym tygodniu i zaczynam się martwić czy czegoś z adresem nie pokręciłam 🙁
In 😍 Pokemon 😍 Hellgirl 😍 Dziękuję :kwiatek:
Alabamka no najpiękniejsze to ono nie jest 😉 Ale lubię zawijaski 😀 Cieszę się, że Ci się podobało :kwiatek:

No, to ode mnie wszystkie dotarły 😀 Ja czekam jeszcze tylko na jedną 😉
Ja też czekam na jeszcze jedna 🙂
Dajcie proszę znac jak dotrą moje bo martwie sie ze d*pa blada i ze świątecznych wyjdą poświąteczne... 🙁
No mnie też brakuje jeszcze potwierdzenia dwóch...

Za to niesamowitą niespodziankę sprawiła mi Atea swoją karteczką, za którą ma ogromnego buziola! Dawno nie byłam tak uchachana jak po zobaczeniu tej kartki! Dziękuję!
Mi się nie podobuje, że moje jeszcze nie dotarły, dwie będą mieć poślizg jak się okazało  🙁 😡 , ale dwie powinny dojść 🙁

Dziękuję bardzo za karteczki od kotelcika  :kwiatek: , Atei i Windziakowej  :kwiatek: :kwiatek:

Nawet nie wiedziałam, że z Ateą znamy wspólnego konia 😉 , czego bym się nie spodziewała 😉
Przepraszam, że dopiero teraz sie odzywam, do mnie doszły dwie kartki😀 jednakże z racji mojego nagłego wyjazdu za granicę, musze poprosić mamę o info od kogo🙂 Także później na pewno wpiszę skąd karteczki doszły  😅  :kwiatek:
Dotarłam do domu i mogę już oficjalnie (po przeczytaniu i obejrzeniu) serdecznie podziękować za otrzymane kartki:
repka  :kwiatek:
Dworcika  :kwiatek:
zabeczka17  :kwiatek:
gavi  :kwiatek:
safie  :kwiatek:

Są piękne! Życzenia bardzo trafne i mam nadzieję, że się spełnią 🙂
xxmalinaxx Cieszę się  :kwiatek:

subaru2009 Poziomka się u nas urodziła 🙂 Mam do niej sentyment, ponieważ urodziła się w roku gdy poznałam mojego męża. Gdy przyjechałam była jeszcze źrebakiem.

No to z moich kartek doszły już cztery. Uff. Jeszcze tylko jedna! 🙂
OOOOOoooo 😀 ale fajnie 🙂 Ona fajna kobyła 😉
Moje wszystkie doszły, cieszę się, że się podobają! A dostałam na razie 2 (ale możliwe, że trzecia czeka w skrzynce - sprawdzę po powrocie do Warszawy) 😀
Ja dziękuję za kartkę Ewelinie  :kwiatek: oraz  relbltowej deksterowej 😀 nie wiem czy dobrze nick napisałam jak coś to wybacz mi, ale tak mi mamcia napisała 🙂 dziekuję jeszcze raz  :kwiatek: :kwiatek: zapomniałam napisać ze kartki recznie robione, wrzucę zdjęcia niebawem 🙂
haha.... revoltowej deksterowej)🙂 cieszę się, to już 3 więc ode mnie doszły wszystkie, już jestem spokojna. 🙂
Dejotka dziękuję za śliczną kartkę!  🙂
subaru2009, super ze dotarla 😉 bałam się ze nie zdąży przed świętami ; )

Do mnie jak na razie dotarly 2/3 😉
Ja dziękuję za kartkę Ewelinie  :kwiatek: oraz  relbltowej deksterowej 😀 nie wiem czy dobrze nick napisałam jak coś to wybacz mi, ale tak mi mamcia napisała 🙂 dziekuję jeszcze raz  :kwiatek: :kwiatek: zapomniałam napisać ze kartki recznie robione, wrzucę zdjęcia niebawem 🙂

Cieszę się, że dotarła  😀
Jara safie cieszę się że się podobały 🙂 Nawet szybko doszło. Ja najwcześniej pochwalę się(jeśli doszły) w poniedziałek wieczorem(nie mieć zarejestrowanego adresu w nowym domu - bezcenne) i mam nadzieję że trzecia kartka też dojdzie 🙂
Hellgirl miałam Ci jeszcze dopisać,  ze Buła to bulterier, a nie pit bull 😉
Do mnie doszła ostatnia od Moon, dziękuję za pięknego aniołka 🙂
JARA jestem ignorantem jeśli o to chodzi, wybacz 😀 Mogłabym spokojnie pomylić owcę z bernardynem  💃
Zaczynam się trochę martwić, ponieważ tylko jedna moja kartka została odmeldowana, chociaż z drugiej strony moi adresaci się tu w ogóle nie odzywają. W każdym razie ja dostałam już komplet, jeszcze raz dziękuję "moim" dziewczynom.  :kwiatek:
u mnie 2/2

2 moje dotarły, jedna nie wiem, bo adresat się nie odzywa
ja też dostałam 2, choć nie wiem jak dzisiaj skrzynka wygląda 🙂
ja dzisiaj sprawdzałam skrzynke i nic nowego nie mam.
Dostałam do tej pory 2 kartki od: Jary i Bischy 😉
Ja dostałam dzisiaj od Myszowca  :kwiatek:
Czyli mam jedną nadprogramową, podejrzewam od kogo  😁 zresztą z wzajemnością
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się