Melduję, że dostałam kolejną kartkę, tym razem od kopyciak :kwiatek: Te małe gwiazdki są przesłodkie, a ta podkowa i mikołaj- no szał normalnie. 😁
Też dzisiaj dostałam od kopyciak, potwierdzam że piękna 😁 I od baffinki która z tymi "najskrytszymi" marzeniami trafiła w sedno i mam nadzieje że się spełnią 😍 Gęba się cieszy, bardzo wam dziękuje dziewczyny :przytul:
Sio Cieszę się że się podoba i że ddoszła tak szybko, bo wysłałam wczoraj po południu 😀
Od lewej kartka kopyciaka, baffinki i ssstokroteczki
Dostałam dziś fantastyczną kartkę od Teli Jest cudowna, jeden mikołajek już zjedzony, drugi został przywieszką do kluczy. Życzenia piękne, trafione niesamowicie 😀 Jak dojdzie reszta zrobię grupową fotę. Wesołych świąt wszystkim! 💃
zoriczkowa Karino1998 właśnie widziałam na stemplu,że wczoraj wysłane. Jeśli chodzi o szybkość to poczta się w tym roku stara 🙂 Jeszcze raz dziękuję Wam bardzo dziewczyny
Moje niestety poszły dopiero we wtorek, za co bardzo przepraszam :kwiatek: Widzę, że inne wtorkowe już docierają, więc nie opuszcza mnie jeszcze nadzieja, że i moje dadzą radę.
Do mnie dotarły kartki od Carmen, Kotleta i Bischy 🙂 Dziękuję bardzo!
Bischa, o zakocenie w moim przypadku nie ma się co martwić 😉 Kotlet, kartka czaderska! I z koteckiem! Jeju,jeju! 😉 A życzenia tak dopracowane, że sama bym sobie chyba tak nie życzyła 🙂 A Ty [b]Carmen[b] to już wszystko wiesz 😉 Jeszcze raz dziękuję 🙂
ja mam jedna kartkę i moja też tylko jedna potwierdzona... ciekawe czy to kwestia poczty czy tego, że miałam wylosowane osoby mało się udzielające na forum... 🙄
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 20 grudnia 2013 12:35
Moja tylko jedna kartka dotarła. Mam nadzieje, że nie pokręciłam adresów
Do mnie przed chwilą przyszły dwie piękne kartki od zabeczki17 i aszhar. 😍 Bardzo, bardzo dziękuje Wam za kartki i życzenia. Mam nadzieję, że się spełnią :kwiatek:
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 20 grudnia 2013 13:52
Hellgirl, dostałam kartkę. :kwiatek: Czytając się popłakałam i pośmiałam, dziękuję za wspaniałe życzenia i rysunki ( carmelce również bardzo, bardzo dziękuję) 😍
dobra, jednak moja poczta się postarała! doszły właśnie przepiękne karteczki od alnamy i atei. dzieki dziewczyny! bardzo adekwatne zyczenia :kwiatek: :kwiatek: 🙂
Dzięki dziewczyny za kartki i piękne życzenia. No i jestem w szoku co do życzeń ewuś 😵 Nie sądziłam, że ktoś czyta te moje wypociny 😁 Dziękuję bardzo za wspaniałe życzenia :kwiatek: