Forum towarzyskie »

Kartki bożonarodzeniowe 2013

Melduję, że dostałam kolejną kartkę, tym razem od kopyciak  :kwiatek:
Te małe gwiazdki są przesłodkie, a ta podkowa i mikołaj- no szał normalnie.  😁

Też dzisiaj dostałam od kopyciak, potwierdzam że piękna  😁 I od baffinki która z tymi "najskrytszymi" marzeniami trafiła w sedno i mam nadzieje że się spełnią  😍 Gęba się cieszy, bardzo wam dziękuje dziewczyny  :przytul:

Sio Cieszę się że się podoba i że ddoszła tak szybko, bo wysłałam wczoraj po południu  😀

Od lewej kartka kopyciaka, baffinki i ssstokroteczki
Arroch, kartka jest PRZECUDOWNA!!! Dziekuje!
dostałam karteluszki od repki i calore-  dziękuję Wam ogromnie  :przytul:

Fotki karteluszek dodam jak dojda wszystkie 🙂
Doszły do mnie kolejne 2 kartki. Dziękuję 🙂
Mam już komplet, ode mnie jeszcze jedna idzie (ewentualnie ktoś się nie odezwał albo przegapiłam post).
Mi brakuje dwóch, ale czekam 😉
Dziewczyny, jak moje kartki? Wysłałam dość dawno, a dostałam odpowiedź tylko od alnamy  🙁
ja też pisałam, że doszło🙂
doszła też od In🙂
Dostałam dziś fantastyczną kartkę od Teli
Jest cudowna, jeden mikołajek już zjedzony, drugi został przywieszką do kluczy. Życzenia piękne, trafione niesamowicie 😀
Jak dojdzie reszta zrobię grupową fotę.
Wesołych świąt wszystkim!  💃
Dziękuję Karino1998 za bardzo ładną i gustowną kartkę! 🙂
Tym samym wszystkie moje kartki już doszły, wszystkie też otrzymałam. Super sprawa!
zoriczkowa  Karino1998 właśnie widziałam na stemplu,że wczoraj wysłane. Jeśli chodzi o szybkość to poczta się w tym roku stara 🙂 Jeszcze raz dziękuję Wam bardzo dziewczyny
Dostałam dzisiaj kartkę od Karino1998. Dziękuję  :kwiatek:
Karla🙂, o musiałam przeoczyć  :kwiatek: cieszę się, że dotarła  🙂
In. Ale fajnie, że dotarła! Jak przeczytałam skąd jesteś to już się bałam, że nie zdąży, a jednak 🙂 Bardzo się cieszę  😀

A ja dostałam dzisiaj piękną karteczkę w choineczki od Kotleta z ekipą, dziękuję  :kwiatek:
Moje niestety poszły dopiero we wtorek, za co bardzo przepraszam :kwiatek: Widzę, że inne wtorkowe już docierają, więc nie opuszcza mnie jeszcze nadzieja, że i moje dadzą radę.

Do mnie dotarły kartki od Carmen, Kotleta i Bischy 🙂 Dziękuję bardzo!

Bischa, o zakocenie w moim przypadku nie ma się co martwić 😉
Kotlet, kartka czaderska! I z koteckiem! Jeju,jeju! 😉 A życzenia tak dopracowane, że sama bym sobie chyba tak nie życzyła 🙂
A Ty [b]Carmen[b] to już wszystko wiesz 😉 Jeszcze raz dziękuję 🙂
Arroch, Dworcika, cieszę się że kartki się podobają! 😀

Dworcika, specjalnie szukałam jakiejś "kociej" kartki dla Ciebie! 😁  1/2"mruczącej" części ekipy pozdrawia włażąc mi na laptopa 😁

Czyli 3 obowiązkowe dotarły, jedna dodatkowa jeszcze leci i mam nadzieję że zdąży przed świętami 😀
Ja wczoraj wyjęłam ze skrzynki karteczki od CzarownicySa i Infantil, dzięki dziewczyny  :kwiatek:
Czarownica, ale Ty masz pismo  😍
Ja dostałam dziś pierwszą kartkę - Alabamka dziękuję bardzo! 🙂
Kurczę, a z moich 5 kartek tylko jedna (baffinkowa) dotarła?

Zrozum Pocztę Polską  😂
Dostałam właśnie od Kopyciak kartkę  😀 śliczną robioną  💘
ja mam jedna kartkę i moja też tylko jedna potwierdzona... ciekawe czy to kwestia poczty czy tego, że miałam wylosowane osoby mało się udzielające na forum...  🙄
Moja tylko jedna kartka dotarła. Mam nadzieje, że nie pokręciłam adresów
zabeczka17, super, że doszła 🙂 czyli ode mnie dotarł już komplet.
Alabamka, bardzo się cieszę, że doszła  cała i zdrowa 😉
Do mnie przed chwilą przyszły dwie piękne kartki od zabeczki17 i aszhar. 😍
Bardzo, bardzo dziękuje Wam za kartki i życzenia. Mam nadzieję, że się spełnią  :kwiatek:
Dworcika, chodziło mi o jeszcze większe zakocenie 😁 No to jeszcze jedna kartka czeka na potwieerdzenie, do mnie dotarła na razie tylko jedna od Losi 🙁
Hellgirl,  dostałam kartkę.  :kwiatek: Czytając się popłakałam i pośmiałam, dziękuję za wspaniałe życzenia i rysunki ( carmelce również bardzo, bardzo dziękuję)  😍
dobra, jednak moja poczta się postarała! doszły właśnie przepiękne karteczki od alnamy i atei. dzieki dziewczyny! bardzo adekwatne zyczenia :kwiatek: :kwiatek: 🙂
Zoriczkowa pięknie dziękuję za kartkę! :kwiatek:
Cala drogę do pracy miałam uśmiech na twarzy 🙂
Wilczyk dziękuję za piękną kartkę i super życzenia!  :kwiatek:
Dzięki dziewczyny za kartki i piękne życzenia.
No i jestem w szoku co do życzeń ewuś  😵 Nie sądziłam, że ktoś czyta te moje wypociny  😁 Dziękuję bardzo za wspaniałe życzenia  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się