Ograniczeń w górę chyba nie ma ale w pewnym wieku człowiek zaczyna się zastanawia czy: 1. wypada 2. chce mu się 3. da radę 4. nie będzie głupio wyglądał
Czy nie wypluje płuc biegnąc przez halę :p Ja jako widz się wybieram 🙂
Też myślałam nad wolontariatem, ale ostetcznie stwierdziłam, że wolę jednak na spokojnie połazić, pooglądać i porobić focisze. 😉 A no i mam zamiar przyciągnąć faceta. 😀
Też myślałam nad wolontariatem, ale ostetcznie stwierdziłam, że wolę jednak na spokojnie połazić, pooglądać i porobić focisze. 😉 A no i mam zamiar przyciągnąć faceta. 😀
mam pytanie do re-voltowiczek, które były już w Lublinie, lub maja jakaś orientacje, gdzie można dość tanio przenocować :> chodzi mi o nocleg z pt/ sob i sob/ ndz, nie musi być super luksusów, byle było łóżko i prysznic:P
mam pytanie do re-voltowiczek, które były już w Lublinie, lub maja jakaś orientacje, gdzie można dość tanio przenocować :> chodzi mi o nocleg z pt/ sob i sob/ ndz, nie musi być super luksusów, byle było łóżko i prysznic:P
będę wdzięczna za podpowiedzi🙂
jeśli nie masz znajomych którzy mogli by cię przenocować to jakimś rozwiązaniem zawsze może być akademik choć nie orientuję się jak aktualnie to cenowo wygląda /kiedyś było tanio/
Lublin czy Warszawa na weekend, co lepiej wybrać? Patrząc na program chyba Warszawę, bo w Lublinie tylko skoki, w Warszawie wyższa klasa + zaprzęgi + ujeżdżenie + Uniwersytet Jeździecki.
W Lublinie zaprzęgi również będą :-) I pewnie pokazy ciekawe, choć jeszcze nie wiadomo co dokładnie (chyba że ktoś coś wie?) Warszawa jest finałem Cavaliady i na pewno z większym rozmachem będzie organizacja ale lubelskiej atmosfery nie pobije raczej :-) przynajmniej wnioskujac z zeszłego roku ;-)
Na stronie Cavaliady jest program tylko i wyłącznie skokowy 🙂 Są luki w godzinach co znaczy że będą pokazy i inne atrakcje, np zaprzęgi. Po prostu strona nie jest jeszcze dopracowana 🙂 odbędzie się także Cavaliada Future ,której w programie zamieszczonym na oficjalnej stronie także nie ma. Widziałam propozycję na zawody CSIJ -A w Lublinie To nie oznacza ujezdzenia?
Ponoć mają być dzisiaj, pewnie jak w ubieglym roku maile roześlą koło północy, o ile nie będzie przesunięta data bo chyba mają dziewczyny niezły kocioł.