Udało mi się pozbyć psa 🏇 Już się nie mogę doczekać, zabieram (o ile się uda) niemęża na zaprzęgi, mam nadzieję, że dadzą czadu jak zwykle! Z tego co widać w programie, to będą takie same konkursy tylko patronat się zmienia...?
Mieszkanie w poznaniu mam wynajęte....a z biletami dałam ciała 🤬 nie wiem,czemu zwlekałam, a teraz już nie ma 🙁 jakby co chętnie odkupię bilety dla dwóch osób na sobotę i niedzielę :kwiatek: help 🏇
Prawdopodobnie będę miała dwa bilety do odsprzedania na sobotę,piszę prawdopodobnie gdyż dopiero w sobotę rano będę wiedziała na 100%.Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę zarezerwować.
CAVALIADA UWAGA! UWAGA! nie ma już biletów na SPORT na piątek, sobotę i niedzielę. Wuchta biletów jest na TARGI / ARENĘ POKAZÓW oraz Festiwal Sztuki i Przedmiotów Artystycznych! to chyba w tym roku nie wejdę
Wczoraj nie poszło najlepiej, ale na pocieszenie trenejro wygrał średnią rundę.Dzisiaj już po pierwszym konkursie, czekam na kolejny. [s]Na 90% będę mogła oddać jedną opaskę[/s]. NIEAKTUALNE
Kojarzy ktoś czy na terenie Targów ale jeszcze przed bramkami jest jakaś kawiarnia/barek, gdzie można sobie usiąść na godzinę z kawą? przy okazji melduję, że będę jutro i w niedzielę 🙂