Czy będzie ktoś wracał z Poznania z Cavaliady do Warszawy w niedzielę (najfajniej już po wszystkim) i zechciałby zabrać 2 dziewczyny, oczywiście dokładamy się do paliwa! 😉
można gdzieś zdalnie kupić bilet??? na jeden dzień? albo może ktoś z Poznania by szedł kupić wcześniej i mi kupił przy okazji, przeleję kasę na konto??:P
Edit. Czy ja dobrze widzę że bilet na niedziele w dniu wydarzenia kosztuje 70zł czy ja już mam problemy z oczami?
Strucelka - ja polecam jedno stoisko (za cholerę nie pamiętam co to.) takiego pana niemca co to w ogóle nie orientuję się w cenach. Można ładnie go zakręcić i wyrwać fajne kurtki, bluzy, czapki w cenach mniejszych niż powinny być 😁 Ma tłumacza polaka, chyba w ogóle niekoński człowiek. ;d
barchany to lepiej na tyłku mieć, toć to idzie zmarznąć jak cholera!
Struc, to się spotkamy w końcu! A tak btw, to będę w Krakowie 2 dni od 21. lutego, mam lot powrotny z Madrytu do tegoż zacnego miasta i na weekend zostaję 😁
Hej 🙂 Może bede sie wybiera cod pOznania od piątku, soboty do soboty , niedzieli... zastanawiam sie nad jakim noclegiem z piatku na sobotę albo z soboty na Niedzielę , Jadę z Wawy a polski bus jak juz dziewczyna jedna piasała albo bede o 4 :25 albo o 13 :25 w sobote wiec sie zastanawiam nad noclegiem , znacie jakis tani godny polecenia ???