Jak napisałam zajeżdżam konie do rekreacji a nie do wkkw. Ogólnie jestem trenowana skokowo a nie ujeżdżeniowo więc takie komentarze że się nie znam są zbędne i tylko świadczą o chęci wywyższania się 🙂
Na ujeżdżeniu dobrze się nie znam tylko podstawy potrzebne do skoków. Sądzę że Ty profesorem też nie jesteś więc jakoś nie interesuje mnie Twoja opinia bo nie jest mi do życia potrzeba.
Nie znasz mnie, więc nie oceniaj.. Stwierdzam tylko fakt, że po prostu wątpliwe są twoje słowa w ogłoszeniu to raz, a dwa, że są po prostu w niewłaściwym miejscu! I tym bardziej jesteś uparta, bo już miałaś jeden temat zamknięty, a mimo tego otworzyłaś sobie drugi..
A ja spytam o stronę formalną: - jakieś potwierdzone kompetencje/uprawnienia/ referencje/gwarancje ? - jak z rozliczeniem za usługi? Można liczyć na fakturę? Czy to nieodpłatne ma być?
Emma dała przykład jak wzorowo strzelić sobie w kolano. Gratulujemy! Polecam grzecznie przeprosić i pójść sobie do ogłoszeń bo im dłużej ten temat wisi tym więcej osób będzie się z Ciebie nabijać.
Napisz do moderatora i tyle - będzie najlepiej. Zapoznaj się z regulaminem, on nie gryzie, a ułatwia życie na forum i pozwala na nie narażanie się "starym wyjadaczom" już na starcie 😉 Tak czy siak skończy się pewnie na ostrzeżeniu o ile nie gorzej..