Forum konie »

.

.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] znow to samo przewinienie- ogloszenie w niewlasciwym miejscu po raz drugi
wątek zamknięty
Zaraz dostaniesz ostrzeżenie.. Mamy tutaj na forum taki MAGICZNY przysisk OGŁOSZENIA..
wątek zamknięty
Jak nie drzwiami to oknem...
wątek zamknięty
shilton - mogła nie zdążyć zauważyć, zarejestrowała się dziś po południu żeby robić tu karierę 😉

edit - własnie zauważyłam że użytkowniczka już ma jeden zamknięty temat na koncie - o takim samym tytule!
Uparta sztuka się trafiła!
wątek zamknięty
Tak, ale przed chwilą podobny wątek został zamknięty 😉
wątek zamknięty
Hedone, no więc właśnie,

Jak nie drzwiami to oknem... 😀
wątek zamknięty
jednakże zdaje się od popołudnia zanikła umiejętność szkolenia konia do klasy LL w dyscyplinie ujeżdżeniu... 🤔
wątek zamknięty
LLki są.
W UJEŻDŻANIU 😀
wątek zamknięty
Podejrzewam, że w związku z tym dziewczyna nawet nie wie jakie elementy wchodzą w ujeżdżeniową L-kę.. Ciekawe czy jakbym zapytała to by wiedziała... 😉
wątek zamknięty
Jak napisałam zajeżdżam konie do rekreacji a nie do wkkw.
Ogólnie jestem trenowana skokowo a nie ujeżdżeniowo więc takie komentarze że się nie znam są zbędne i tylko świadczą o chęci wywyższania się 🙂
wątek zamknięty
No skoro piszesz, że LL w ujeżdżeniu to chyba się znasz na tym co 😉
wątek zamknięty
Na ujeżdżeniu dobrze się nie znam tylko podstawy potrzebne do skoków.
Sądzę że Ty profesorem też nie jesteś więc jakoś nie interesuje mnie Twoja opinia bo nie jest mi do życia potrzeba.
wątek zamknięty
Nie znasz mnie, więc nie oceniaj.. Stwierdzam tylko fakt, że po prostu wątpliwe są twoje słowa w ogłoszeniu to raz, a dwa, że są po prostu w niewłaściwym miejscu! I tym bardziej jesteś uparta, bo już miałaś jeden temat zamknięty, a mimo tego otworzyłaś sobie drugi..
wątek zamknięty
A ja spytam o stronę formalną:
- jakieś potwierdzone kompetencje/uprawnienia/ referencje/gwarancje ?
- jak z rozliczeniem za usługi? Można liczyć na fakturę? Czy to nieodpłatne ma być?
wątek zamknięty
Emma dała przykład jak wzorowo strzelić sobie w kolano. Gratulujemy! Polecam grzecznie przeprosić i pójść sobie do ogłoszeń bo im dłużej ten temat wisi tym więcej osób będzie się z Ciebie nabijać.
wątek zamknięty
Można liczyć na fakturę.
Robię instruktorat, mam odznaki.
Zajeżdżałam konie w paru stajniach oraz dostawałam do treningu skokowego.
wątek zamknięty
jestem tu pierwszy raz i nie potrafię usunąć
wątek zamknięty
Można liczyć na fakturę.
Zajeżdżałam konie w paru stajniach oraz dostawałam do treningu skokowego.

Dziękuję za odpowiedź.  :kwiatek:
Niestety nie ma tu autokorekty.
wątek zamknięty
I nie pisze się posta pod postem... 🙂😉)
wątek zamknięty
Napisz do moderatora i tyle - będzie najlepiej. Zapoznaj się z regulaminem, on nie gryzie, a ułatwia życie na forum i pozwala na nie narażanie się "starym wyjadaczom" już na starcie 😉 Tak czy siak skończy się pewnie na ostrzeżeniu o ile nie gorzej..
wątek zamknięty
A ile masz tych odznak? 😀
Z tego co mi wiadomo, to ujeżdżenie jest podstawą do skoków. Ale widocznie się mylę.
wątek zamknięty

Mogę z ciekawości dowiedzieć się co to jest "instruktorat", bo szczerze nie wiem  🤔
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.