Dziewczyny, bo to tak jak w piosence "gdzieś w każdym z nas jest dziecka ślad" 😀
Prosto z pracy pojechałam do lidla i zakupiłam dwa pudełka jajek 🤔wirek: a co, jak szaleć to szaleć 🙂 No i mam: 2x Furia Jack Oscar Strike i Endora Wszystkie jajka zostały otwarte od razu po przybyciu do domu z lekko przyspieszonym biciem serca 🙂 Figurki złożone a czekoladka czeka na zjedzenie 🙂
Ja właśnie obeszłam całego Lidla i wygląda na no, że Brytole pozostali wierni Kinder. Oczywiście kupiłam 3x jajo 🤔wirek: i po raz trzeci dostałam małe dinozaury 👿
kupiłam sobie dziś trzy paczki. Na razie otworzyłam trzy jajka i mam: edit: nie dałam rady i pootwierałam wszystkie, a wiec mam: Jessy Spirit Hidalgo x3 🙁 Furia x2 Oscar(tylko głowę jakąś mało stabilną ma) Jack ( do jakiego konia pasuje to siodło co razem jack'iem jest?)
kupiłam dzisiaj znów dwie paczki i doszedł mi Rufus, Strike i Endora. Dwa Oscary i kolejny Hidalgo 😵. Pewnie jutro pojadę po następne puki nie będę miała wszystkich 😜
na zdjęciach mi się nie podobają - ale kupię i zobaczę ;-) z Waszych postów wnioskuję, że na tym opakowaniu nie jest napisane jakie zabawki są w środku 😕