Forum towarzyskie »

Pamiętacie Broszkę? Teraz jest Prymuska

Przypadkiem trafiłam w sklepie wysyłkowym Hippoland na całkiem nową książkę o Broszce  😲 Jak ktoś czytał Broszkę i Dublerkę to jest 3 część z tej serii
a nie można było tego w wątku o książkach??
Jazda w takich długich włosach jest wbrew BHP.
Jazda w takich długich włosach jest wbrew BHP.

podaj przepis? paragraf ?
Eee, to był żart?
Też to samo pomyślałam o tych włosach jak je zobaczyłam  🤣

A nowa jestem, nie wiem gdzie tego wątku o książkach szukać... sorki 😡
(W rozpuszczonych, nie w długich. W Polsce jeszcze nie ma na to paragrafów, ale np. u angoli już są. Do egzaminów BHS podchodzi się w obowiązkowej siateczce na (spiętych) włosach. 😁 )
Eee, to był żart?

nie, na poważne, skoro dziesiątki ludzi jeżdzą bez kasków (patrz również to forum), to i jeżdzą w rozpuszczonych włosach...
paragrafu żadnego nie ma - jak ktoś głupi to jego sprawa
Wiem, że nie ma. JA żartowałam.
Dodofon seriously ? 😉
(W rozpuszczonych, nie w długich. W Polsce jeszcze nie ma na to paragrafów, ale np. u angoli już są. Do egzaminów BHS podchodzi się w obowiązkowej siateczce na (spiętych) włosach. 😁 )

Poważnie? 🙂 A jak jest u nich z przepisami z jazdą w teren? Można w długich rozpuszczonych czy też zabraniają?
Ja tam swoje zawsze związuję chociaż mam krótsze niż na tym zdjęciu. Można zostać na krzaku razem z tranzelką, nie trzeba paragrafu tylko trochę pomysleć 🤣
oo coś dla mnie 😀 dzięki

a co z tym filmem na podstawie Broszki, co miał powstać? tak mi się jakoś obiło o uszy na aukcji w Janowie, ktoś coś wie?
mam dublerkę w domu , ale jej nie przeczytałam bo poluje na Broszkę żeby poczytać po kolei  🤣 Ale jak już się za to zabiorę , 3 cz przeczytam z przyjemnością...
Znalazłam fragment tej książki na stronie z ebookami. Narobiła mi smaku, bo występuje koń, który nazywa się identycznie jak jeden z koni w stajni, gdzie kiedyś jeździłam. Od niego to pochodzi mój nick🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się