Forum towarzyskie »

Planeta Fm usunięta na rzecz Zet Gold

Kto się tematem interesuje?
Kogo zabolała decyzja o usunięciu Planety, a kto ucieszył się na wieść o Zet Gold?

Ja osobiście praktycznie zawsze słuchając radia nastawiałam odbiornik na Planetę. I choć w Krakowie nie robiła może szału, o tyle w Katowicach, za każdym razem gdy miałam okazję słuchać (a zazwyczaj były to godziny między 22 a 3 w nocy, więc najlepsze audycje) w samochodzie, to później nie miałam ochoty z niego wysiadać 🙂 Nie raz puszczali tak świetny dubstep, drum&bass i trance, że z moim M przecieraliśmy oczy z wrażenia od kiedy taką muzykę puszczają w radiu (zazwyczaj jedyną opcją posłuchania takich kawałków był klub).
Mimo, że totalnie nie moje klimaty wiem, że na Czwórce też puszczają D&B i to nie tylko w godzinach nocnych 😉 więc może okaże się to dla niektórych alternatywą?
Strucelka, ja zupełnie nie wiedziałam o tym, że mają Planetę skasować i byłam w lekkim szoku, jak na 101,5 (WWA) naglę się ukazała Zet'ka. Myślałam, że mi radio w samochodzie nawaliło. To była moja "ulubiona" stacja razem z Eską- radia słucham w zasadzie tylko podczas przebywania w łazience (kąpiel i make up) oraz w samochodzie, właśnie szczególnie późnymi wieczorami- i oba radia puszczały wtedy najlepsze "hiciory".

Szkoda, będzie mi brakowało tego radia- zwłaszcza, że Eska słuchana non stop okropnie męczy!
Też się zdziwiłam wieściami o tym, że Planeta znika. Szkoda, bo też lubiłam tę stację. Eski na dłuższą metę słuchać sie nie da 🙁
Mimo, że totalnie nie moje klimaty wiem, że na Czwórce też puszczają D&B i to nie tylko w godzinach nocnych 😉 więc może okaże się to dla niektórych alternatywą?

o ile ja kocham czworke miloscia wielka i jest to jedyna stacja jakiej slucham, to trzeba pamietac, ze jest to program polskiego radia. jednak planeta, byla troche "mocniejsza".
Eski na dłuższą metę słuchać sie nie da 🙁

eski nie da sie sluchac w ogole. to budzi agresje po prostu.
Eska ma bardzo ważną funkcję- człowiek docenia ciszę 😉
Jeżeli chodzi o Eskę - tylko Rock 😉. Normalnej słuchać również nie mogę...
A dlaczego Planety juz nie ma? Zetka je przejęła czy co?
Ja cały czas śledzę akcje na facebooku, jak jestem w Katowicach to jeszcze odbieram rmf maxxx, ale u siebie właśnie słuchałam caly czas praktycznie planety, bo nic innego tu nie dociera. Teraz już został mi tylko helax.. Wielka szkoda, bo planeta wcale nie miała tak mało słuchaczy, no ale to jest właśnie Polska 😉 https://www.facebook.com/ZostawcieNamPlaneteFm?fref=ts

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się