Forum towarzyskie »

Turystyka zakupowa- ankieta

Zapraszam osoby powyżej 18 rż do wypełnienia ankiety. Wyniki ankiety są niezbędne mojej siostrze do napisania pracy licencjackiej.

http://www.ankietka.pl/ankieta/117924/zainteresowanie-polakow-zjawiskiem-turystyki-zakupowej.html
zrobione!
Poszło 🙂
a mi nie przechodzi odpowiedz na pytanie 7 i nie moge przejsc dalej 🙁
marysia550 mi się Łódź nie kojarzy z żadną turystyką zakupową... może by tak dodać odpowiedź?
Mi też ta Łódź strasznie nie pasuje. Czy ktokolwiek jeździ na zakupy do Łodzi?  😁
Ależ oczywiście, że sporo Polaków jeździ do Łodzi, a w zasadzie to chyba jest jakaś miejscowość przy samej Łodzi, gdzie są hurtownie odzieżowe i można tam sobie zakupić ciuchy. Tam też zaopatruje się większość sklepików/straganów z polskimi ciuchami.
I jest tam centrum skupu złota, nie zapominajmy o tym  😁
Jakby podliczyć, ile tam tego kruszcu się przewija, wyszłoby jeszcze, że Łódź jest najbogatszym miastem w Polsce!
Ja tam byłam w  Łodzi na zakupach - nie wszyscy mają sieciówki odzieżowe blisko siebie.

Poza tym ja nic nie mogę dodać, bo nie jestem twórcą ankiety🙂
Uzupełniajcie 🙂
Ja jeżdżę na zakupy do Szczecina lub Berlina , a nie ma ich w ankiecie...
Ależ oczywiście, że sporo Polaków jeździ do Łodzi, a w zasadzie to chyba jest jakaś miejscowość przy samej Łodzi
tuszyn, tam nawet sporo i nie polaków jeździ - np. ukrainców 😁

ciekawa jestem wyników tej ankiety, marysia mogłabyś opublikować po zakończeniu? 🙂
nikogo nie odwala na 7? zaznaczam normalnie wszystkie odpowiedzi. nie wiem o co chodzi.
Zrobione.

Ja jezdze na zakupy do Cambridge  😁 A Londynu nienawidze  😀

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się