Wistra, w prawym górnym rogu jest znaczek z poziomem, jak tam wejdziesz to możesz odwiedzać znajomych i chyba tam było nadawanie imienia, możesz też wyjść do ogródka i kliknąć w telefon 😉
[quote author=Livia link=topic=91681.msg1803211#msg1803211 date=1371278911] martrix, spróbuj pomyśleć o np. Katarzynie Milczarek - nie ma szans, żeby zgadł 😂
heheh... nie znam kobiety, ale ja też go przechytrzyłam... biskupa Paetza też nie zna 😁 usilnie twierdzi, że to Nycz, albo Dziwisz 😂 [/quote]
[quote author=martrix link=topic=91681.msg1803274#msg1803274 date=1371285323] [quote author=Livia link=topic=91681.msg1803211#msg1803211 date=1371278911] martrix, spróbuj pomyśleć o np. Katarzynie Milczarek - nie ma szans, żeby zgadł 😂
heheh... nie znam kobiety, ale ja też go przechytrzyłam... biskupa Paetza też nie zna 😁 usilnie twierdzi, że to Nycz, albo Dziwisz 😂 [/quote]
mozna jezdzic i nie znac Milczarek? [/quote] Ja jestem ignorantem :P
[quote author=Livia link=topic=91681.msg1803211#msg1803211 date=1371278911] martrix, spróbuj pomyśleć o np. Katarzynie Milczarek - nie ma szans, żeby zgadł 😂
ktoś mi to podesłał i faktycznie pomyślałam o owej pani-zadał ze 40 pytań i nie zgadł 😀iabeł: [/quote]
Ja myślałam o Seabiscuit'cie ale po tym jak zaproponował mi jakiegoś szachistę, Ruffian, Black Beauty i zadał ponad 60 pytań przestałam go męczyć 😂
Pomyślałam o Pou, facet zadał ze 30 pytań i...zgadł! 😂 Kiedyś miałam Pou, ale apetycznie zajadał się baterią telefonu. Teraz męczę grę Happy Jump. Może ktoś kojarzy?
jak miło widzieć taki zlot miłośników w tym wątku :kwiatek: mój nazywa się pouvelkupa --> bo przecież wygląda jak kupa, przynajmniej wyglądał zanim go odpowiednio nie ubrałam 😜 Uwielbiam tą zabawkę do tego stopnia, że jak jechałam na rajd i bałam się, że umrze przez dwa dni bez opieki, że zostawiłam znajomej tablet żeby się nim odpowiednio zajmowała 😂
A ja dopiero teraz utworzyłam konto i nazwałam Pou 😉 Puszek był zajęty wiec jest Puszkinsem 😀 Zapraszam w odwiedziny: bluehorse6@gmail.com; Puszkins :P:P:P
Jeżeli masz w domu neta i router wifi, to nie musisz mieć w sieci komórkowej wykupionego pakietu internetowego - wystarczy że Twój tel ma wifi i gotowe 😀
a jeśli masz pou to na pewno masz też i wifi w telefonie, jak nie masz w domu to wifi jest w macdonaldach, centrach hadlowych, zdarza się nawet w autobusach, gdzieś na pewno znajdziesz 😉
A ja nie mam pou, ani żadnych innych gier na smartfonie (pomijając fakt, że nie mam smmartfon :P ), poza tym nie wiem też co to angry birds i nigdy nie widziałam gry o tron 😀 i jestem szczęśliwa :P
edit: nie na smatrtfona, ale ja już drugą godzinę próbuję dziada wyrolować :P http://mocnopomocni.pl/