Pou to takie... coś 😁 Powiedzmy że zwierzątko. Zajmujesz się nim (dajesz mu jeść, czyścisz jak jest brudny, kładziesz spać) i do tego musisz się z nim bawić żeby nie był smutny. Są różne gry jak "znajdź smutnego Pou", zbijanie Pou tego samego koloru, znajdź Pou (pod kubeczkami schowany pou i kubeczki się mieszają), connect, memory itp, gier na razie jest 13, przybywa przy aktualizacjach, są też 2 gry w które można grać online ze znajomym Pou (kółko i krzyżyk, 4 w rzędzie). W grach zarabiasz kasę którą wydajesz na nowe kolory Pou, tapety (Pou ma kilka pokoi, w każdym może być inna tapeta), ubranka itp 😎
ja po tym wątku ściągnęłam na tablet i nie mogę się oderwać od gier 😉 jak nadaje mu się imię? mój to się jakiś taki tłuścioch zrobił, zaraz mu koszulka pęknie..
A ja nie mam pou, ani żadnych innych gier na smartfonie (pomijając fakt, że nie mam smmartfon :P ), poza tym nie wiem też co to angry birds i nigdy nie widziałam gry o tron 😀 i jestem szczęśliwa :P
edit: nie na smatrtfona, ale ja już drugą godzinę próbuję dziada wyrolować :P http://mocnopomocni.pl/