Nazywam się Małgorzata Kuriata i wraz z Martą Nowakowską poszukujemy do sesji zdjęciowych ciekawie umaszczonych koni, albo takich które potrafią sztuczki, stają dęba, kłaniają się itp Wstaw zdjęcie swojego konia, napisz czy coś potrafi a być może zawitamy u Was by go uwiecznić na fotografii, a z nim Ciebie 🙂 Fryzy...andaluzy...tinkery... wszystkich ras taranty...siwe...srokate... itd
Wybrane konie które sfotografujemy trafią do kalendarza 2014 🙂
Siwa klacz, sztuczek nie potrafi, ale przyzwyczajona do aparatów, fleszów, blend, strzałów z armaty, chorągwi i innych dziwnych rzeczy zjadających konie żywcem 😁
poszukujemy do sesji zdjęciowych ciekawie umaszczonych koni, albo takich które potrafią sztuczki, stają dęba, kłaniają się itp
nie moja sprawa ale czytajcie ze zrozumieniem, to nie jest watek zdjecia naszych koni a prosba o kontakt do koni ciekawie umaszczonych lub umiejacych sztuczki, wiec gniady koń czy zwykly siwy, dziewczyny bez urazy 😉 :kwiatek:
Zairka my chcemy żeby nam wklejali tu zdjęcia bo mamy od razu podgląd na koniki 🙂 wiadomo że ciekawe umaszczenie jest bardziej pożądane ale a gniady czy kasztan nawet jak nic nie potrafi też może być urokliwy, wszystkie ofert rozważymy 🙂
ja wiem że to malowniczo wygląda - ale akurat publikowanie kalendarza z dębującym koniem pod jeźdźcem nie jest najszczęśliwszym pomysłem - biorąc pod uwagę fakt docierania takich zdjęć to szerokich mas potencjalnych koniareczek no i fakt że koń naumiany dębowania pod jeźdźcem często wykorzystuję tę umiejętność kiedy nikt go o to nie prosi
zachodniopomorskie. całkiem fotogeniczne: szlachetny drobny mlp gniady z odm. i potężne koniki polskie, robiące sztuczki (wymachy nóg, ukłony, klęczenie, buziaki (na komende i branie smakołyka z ust), można na nich stać itp (na kn łącznie z "gwiazdą" na grzbiecie - ćwiczono na niej woltyżerkę), leżenie i inne, można się i je ubierać, przebierać, zawijać, machać czymkolwiek - niczego się nie boją, kn +bryczka (też całkiem ciekawe modele)) . proszę o kontakt w razie zainteresowania (zdaje sobie sprawę, że liczy się lokalizacja - a nie podałyście swojej)