Proszę sobie wyobrazić, że nie jestem skorumpowaną koleżanką dziewczyny od wątku, a ewentualne błędy są wynikiem przepracowania, odpisuje do Was w nocy i może macie rację będę pilnowała swego wątku i nosa. Opinię podtrzymuje, swoimi wypowiedziami wywołałyście u mnie niesmak. Proszę brać pod uwagę iż moje wypowiedzi cedzę z tel. Nie wszystko wychwycę i proszę mnie do nastolatek nie porównywać gdyż jestem szalenie poważną osobą. Ufff udalo sie odpowiedzieć. Pozdrawiam
Upsss...Widia,chyba tu nie zagrzejesz długo miejsca,to forum rządzi się starym dobrym prawem ,,co wolno wojewodzie..."czytaj użytkownikom z długoletnim stażem to nie szczypiorkom. Cóż,widać klasa i nadętość nie idą w parze.Ciężko będzie o klientów sklepu jeździeckiego z takim podejściem-tu się wszyscy raczej kojarzą z forum a czasem w realu a światek jeździecki jest mały.
Katija,ja jestem niepoważna i niedojrzała więc moje mają buziale ale w tym przypadku to chyba pychy(od pychy) 🤣 A mogło być miło 🤦
Powaga, droga koleżanko nie polega na tym by być sztywnym jak z kijem w odbycie, Twojej prowakacji tym razem ulegnę i odpowiem: Jako zakochana w tuch istotach, używam wyrazu pysio i wyobraź sobie, że moje konie, nawet te wielkie mają pysie, a w to co ma Twoj nie wnikam.
Orjentiko czyli jest ok, kiedy ktoś kogoś gnoi? Jeżeli taka jest polityka forum trudno, nie będę udawać, że to porządku... Co do sklepu, spokojnie, ludzie znający mnie na żywo szanuja moje zdanie i dogadają się ze mną swietnie. Pomyslcie jak Wy zaczynaliscie, stanęłabym w obronie każdego z Was 😉
Upsss...Widia,chyba tu nie zagrzejesz długo miejsca,to forum rządzi się starym dobrym prawem ,,co wolno wojewodzie..."czytaj użytkownikom z długoletnim stażem to nie szczypiorkom. Cóż,widać klasa i nadętość nie idą w parze.Ciężko będzie o klientów sklepu jeździeckiego z takim podejściem-tu się wszyscy raczej kojarzą z forum a czasem w realu a światek jeździecki jest mały. (...)
A to Widia ma sklep? "Klasa i nadętość" to do kogo? Ja mam tylko lekką nadwagę . 😉
Widio Toć właśnie stanęłam w Twojej obronie stronę temu,w przeciwnym razie została byś zjedzona-takie prawo re-voltowiczów i o tym się nie dyskutuje.Widzisz,na polskicharabach zarzucono nowym,że zabierają głos swoimi mało merytorycznymi wypowiedziami i wiele osób się stamtąd wyniosło.Nie ma nowych-głupiutkich ale jakoś nikt nie prowadzi nadętych dyskusji.Tutaj młodzi przechodzą swego rodzaju chrzest ale po aklimatyzacji są przyjmowani do grona chętnie. Taniu ,nie,nie do Ciebie.A nadwagę i ja też mam. Widia za kilka dni otwiera sklep(jak zdradziła nam w wątku arabskim) i to do tego piję,arogancją nie przysporzy sobie klientów a klient ważna rzecz.Czasem należy coś przemilczeć. Oj Katija,wiesz że arab to normalny koń tylko właściciele są tak jakby inni 😉 Co konie winne?
Orjentiko czyli jest ok, kiedy ktoś kogoś gnoi? Jeżeli taka jest polityka forum trudno, nie będę udawać, że to porządku... Co do sklepu, spokojnie, ludzie znający mnie na żywo szanuja moje zdanie i dogadają się ze mną swietnie. Pomyslcie jak Wy zaczynaliscie, stanęłabym w obronie każdego z Was 😉
Nikt nikogo nie gnoi. Nie przesadzaj. Nie ma przyzwolenia na niedbale pisane posty i niegrzeczny ton. Nie było i nie ma. Żartobliwe wpisy mają kontekst w innych wątkach. I tylko na tym polega przewaga dyskutantów z dłuższym stażem. Była rozmowa i o praniu i o zbędnych zdrobnieniach. "Konisie i pysie" to zwykle znak "kuniarek". Stanęłaś w obronie i już. Luzik.
Więc przepraszam jeżeli ton moich wypowiedzi wydał się być pysznym, nie miał mieć takiego tonu 🙄 orjentiko dziękuję za obronę :kwiatek: mam w większość konie nie arabskie, pieszczę się nad zwierzętami i to się nie zmini, nie znam do końca zasad tego forum, więc obiecuję nie wywolywac więcej nie potrzebnych konfliktow.