deksterowa, doszła :kwiatek: co prawda w sklepie nie mieli słupków, to wymieniliśmy na więcej izolatorów. psiurki już odkleszczone, ogrodzenie się robi - będą fotki 🙂😉)))
dwa wałachy - zdrowe na ciele i umyśle - szukają nowych domów. na umowę kupna/sprzedaży lub darowizny. oczywiście nowe domki mają być najlepsze na świecie. chciałabym, żeby niejako "zostały w rodzinie". roczny zimniaczek i 11-letni hucuł. chłopaki lubią się, mogą nawet stać w jednym boksie. więcej pod numerem telefonu: 669 114 427
padła nam betoniarka w piątek odbieramy z serwisu piłę - 200zł rachuneczek z ogłoszeń o dzierżawę koni mamy już jedną kobietkę 🙂 bardzo fajna i pracowita, dziś na przykład przygotowała wybieg pod wysiew trawy. posialiśmy, pada deszczyk, jutro ma być ciepło - kiełkuj! kiełkuj! łąki nadal nie nadają się do niczego.
jest wesoło z betoniarką. kupiliśmy ją kilka lat temu. już nie produkują tego modelu. zepsuła się jakaś zębatka, której producent nie posiada już w sprzedaży. kombinujemy, co teraz
dobra to ja lecę z moimi charytatywnymi. Może lepiej będzie jak wrzucę link do wszystkich moich aukcji i powiem tak: w pierwszej kolejności dla Szkapy są rzeczy, które są oznaczone w tytule, ale jakby ktoś chciał kupić coś innego i też przeznaczyć kaskę dla Szkapy to proszę o kontakt - wpłatę proszę wtedy kierować prosto do Szkapy, a mnie przesłać potwierdzenie przelewu 🙂
Przepraszam, że tyle to trwa, ale miałam urwanie głowy i nie trafiłam na pocztę, a wszystko leży spakowane. Zobaczę, może coś mi się jeszcze uda wyskrobać.
e tam, nie masz co przepraszać - miło, że chcesz pomóc :kwiatek: ja też mam wieczne obsuwy czasowe, za dużo obowiązków, nie da się tego przeskoczyć. albo zrezygnuję z części zajęć, albo będę z niektórymi rzeczami się spóźniała 🙂 dobrze, że jesteś!!!
To to są takie duże shetty, wyślę Wam, może się nadadzą. 🙂
A co do rozmiarówki, zrób, może coś komuś akurat zalega i będzie mógł wysłać? Ja już chyba nic nie mam, a pieniążków też na razie brak niestety. Poszukam, może jeszcze jakiś kantar bym znalazła.
Pan od transportu wpierw przekładał datę na bliżej nieokreśloną a teraz po wypadku jest w szpitalu. Spłoszone konie poniosły zaprzęg. Za to mam kilka rzeczy na sprzedaż. 30% ich wartości na Szkapę.