Forum konie »

gdzie sprzedać konie rasy xx?

Witam wszystkich,
piszę do Was po prośbie🙂 niestety zmuszona jestem do sprzedaży koni są to dwie klacze pełnej krwi z super pochodzeniem. Czy zna ktoś może jakieś strony, portale dotyczące sprzedaży koni tej rasy? obszukałam już prawie cały internet i cięzko znaleść coś tematycznego, mogą być również strony zagraniczne.
z góry dzięki za informację
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] dublowanie watkow
wątek zamknięty
A czemu wykluczasz sprzedaż w prywatne ręce/ do rekreacji/ do hodowli etc, jak w przypadku każdego innego konia? Zrobić je fajnie pod siodłem i szukac kupca normalnie, jak przy każdej rasie.
wątek zamknięty
próbowałam🙁 ale jestem pewna że jak ktoś kto siedzi w hodowli xx bedzie zainteresowany ich pochodzeniem. Po wystawieniu ich na allegro otrzymywałam dziwne maila z takimi zapytaniami jakbym diabły wyhodowała🙂🙂🙂🙂🙂
wątek zamknięty
herkasia1, podejrzewam, ze twoj watek zaraz zamkna, wiec radze ci napisac pytanie w tym watku:

http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,8233.0.html
albo tym
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,5776.0.html

Dziewczyny napewno ci poradza, co zrobic, zeby kon sie lepiej "sprzedal". Jednak jest ziarenko prawdy w tym, co mowisz - ludzie slysza, ze kon jest xx, jeszcze do tego po wyscigach, to od razu jest stereotyp, ze bezmozgi wariat, bez hamulcow, lecacy ile wlezie do przodu 🤔 Wal smialo pytania, inni chetnie ci pomoga 😉
wątek zamknięty
Konie po wyścigach wcale nie są gorsze.  trzeba  być dobrej myśłi  na kazdeg okonia musi się trafić odpowiedni kupiec.
wątek zamknięty
Koleżanka kupiła kobyłę po wyścigach parę lat temu, nie dość, że nogi czyste, to jeszcze odważna, spokojna no i lubi przyspieszyć ale nie jest nie do zatrzymania. Chodziła klasę P w skokach. Szkoda, że o xx są takie stereotypy.
wątek zamknięty
Własnie to jest smutne. Mamy 3 xx po wyścigach, wszystkie są fenomenalne, nawet z 3-latką nie bylo wiekszych problemow jesli chodzi o 'brak hamulców', jest dosc elektryczna ale mysle ze dla doswiadczonego jeźdzca powinna byc to raczej pożądana cecha a nie minus.
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.