Ja sądzę, że gej jest najlepszym przyjacielem kobiety. Na sesję, na zakupy, w cycki nie zagląda. Inna sprawa, że nie wiem czy to odwaga czy głupota oznajmianie wszem i wobec, że mam 15 lat i jestem gejem. Serio, ale kogo to obchodzi? Nie wiem czy to teraz taka moda żeby mówić o swojej orientacji czy dewiacjach. Mówię wam, jak kiedyś napiszę na forum, że mówię do faceta "prz******* mi bo nie dojdę" to proszę zaprowadzić mnie za rękę do weta. Tzn lekarza.
Jak nie?! Był taki w wątku sercowym co się do ogiera porównywał! Już nie pamiętam nicka, ale Julie go na pewno będzie pamiętać, bo to był jej "ulubieniec". 😁
Ej, to ja mogę też się przedstawić? Cześć wszystkim, jestem Paulina i mam 21 lat. Jeżdżę konno, mam swoje 2 konia, w tym jednego emeryta, studiuję i pracuję. I dla zainteresowanych dodam, że jestem heteroseksualna, no ale jeśli komuś to przeszkadza, to trudno, niech się buja.
Ja Wam to pokazałam? 😁 Wiedziałam, że sama sobie konkurencji u mojego przyszłego męża narobiłam!
W ogóle to doczytałam sobie kącik małolata, i o jeeeeeeesuuuuuu, jak mnie irytują takie niedorozwinięte nastolatki z tekstami "JAK JA NIENAWIDZĘ SWOJEJ RODZINY". To weź kurna się wyprowadź, znajdź pracę, meiszkanie, i zarabiaj na życie, jak ci źle. Ja też miewam spięcia z ojcem, ba, czasami mnie nieźle wkurzy, ale jak na razie płaci za moje utrzymanie, więc się nie rzucam 😁 Gosh, moje dziecko będzie w domu oglądało Króla Lwa dwa razy dziennie na dvd, grało na Pegasusie a za telefon dostanie Nokię 3310.
Kurde, dziewczyny. Ja wszystko rozumiem, że mowi o byciu homo i tak dalej., że może niedojrzały i irytujący, ale takie publiczne poniżanie jest podłe. Naprawdę nie czujecie tego?