Nie , jestem za gruby . 😵 Chcę schudnąć 5 kg i mam tez takie postanowienie , że lepiej będę się uczył , i że będę pomagał ludziom . W tym roku tak mi pomogli ... 😜 wawrek zostawiasz mnie samego ?! 🙁 🤔
A ja chyba jednak zrezygnuje z sylwestra i zostane w domu przed tv. Mieliśmy iść do kolegi, towarzystwo oczywiście nieletnie, ja już na wejściu powiedziałam, że wypije najwyżej pół butelki piwa i tyle. No to ok, składaliśmy sie po 30 zł, ja bez alkoholu czyli 20. A tu sie godzinke temu dowiedziałam, że nie kupili nic oprócz wódki i jakiejś przepitki. Po prostu super. 😵 Już nawet nie chodzi o to, że moja kasa miała iść na coś innego, ale po prostu oni odpadną pewnie o 22 i od tej godziny będą na zmiane spać i rzygać...
Tak więc tegoroczny sylwester szykuje sie z r-v i tv. 🙂
U mnie otwarty sklep , ale mam wszystkiego pod dostatkiem . Wszystko tylko nie Doda . Mogli by 30 Seconds To Mars przywieźć do Polski . 😁 Byli w Warszawie , ale się na koncert nie załapałem . 😁 szalonakobyła - nieee . 😎 foka - spoko . pijona . 😎
Mirabelka, A do mnie już o 19 dzwoniły pseudo-koleżanki żeby pożartować sobie ze mnie, 'haha'. Nie bawią mnie takie żarty i w ogóle takie upijanie się przez tą dzieciarnię. Nie rozumiem w ogóle jak rodzice im na to pozwalają... Szampan rozumiem, ale walenie wódy przez osoby mające te 15 lat do nieprzytomności jest jakąś pomyłką...
Sisisa , spoko . Mnie takie coś nie kręci , każdy u mnie w klasie pali fajki i się pyta i idę na " piju-piju " i nie wiem co odpowiedzieć . 🤔wirek: Evson , już wolę Dodę . 😂
melduje sie, ale bede tylko z doskoku, bo rodzinna imprezka sie szykuje aktualnie siedze z rocznym dzieckiem na rekach i zanim napisalam cokolwiek jedna reka naprodukowaliscie pol strony, szalenstwo! pije dzisiaj soki, herbate i wode mineralna takze bez szalu, jem chipsy, salatki itp syf, od jutra sie odchudzam 😉 w tle leci sylwester z polsatem, ale zaraz chyba jakis film odpale, bo troszke nuda
Ja chyba tez dołączę z doskoku do r-v. Musieliśmy zostać na farmie,żeby koni pilnować i jakąś muzykę im przed 24😲0 włączyć bo oknami próbują wyskakiwać
Witam! 😉 - Również muszę dołączyć do re-voltowego Sylwka bo moje plany trafił szlag przez choróbsko 🤔 Zaraz dam odpoczać komputerowi bo to stary szajs i jak trochę pochodzi to wyje mniej więcej jak odkurzacz ( Ledvo słysze radi stojące 4m ode mnie i wg. wskaźnika ustawione na ''VOL 8'' ) 😵 O 00😲0 pójdę puścić z rodzinką kilka fajerwerków i siedzenie na R-V od nowa 😀 Anooo - oczywiście opijanie Nowego Roku ''Piccolo'' bo czym prawdziwym się nie da - na lekach jestem 😎 ami_071U nas od dobrych paru dni ''eska'' leci we wszystkich stajniach bo zawsze znajdzie sie kilku debili, którzy juz w wigilię strzelali na pobliskich polach
Co prawda w pracy, ale przed kompem 😉 do picia nic, ale mam jakieś jedzonko (sałatkę z tuńczykiem, słodycze, coś jeszcze ma przynieść szefowa) Będzie dobrze 😉