ja od 7 stycznia rzucam i dotychczas wyjarałam tylko 4 szt. na imprezach 🥂 ale za to papierosy mi się śnią po nocach, serio, śni mi się, że palę jednego za drugim 🤔wirek:
Nie mam silnej woli, nie mam siły na to rzucanie. Tyle, że chcę ale od samego chcenia to jeszcze nikomu się nie udało (ja osobiście nie znam). Plastry, tablety, gumy, przerobiłam chyba wszystko. Ja poprostu Kocham Palić
moja psiapsióła paliła kiedyś prawie trzy paczki dziennie, a jak zaszła w ciążę, to odstawiła z dnia na dzień i nawet męża wysiudała z paleniem na balkon 😁
Motywacja motywacją, trzeba chęci. Ja na przykład nie wyobrażam sobie nie zapalić np jak stępuję konia, po posiłku, przed spaniem, do kawki rano etc. Kocham palić 😍
ale są takie momenty, że aż dziwnie bez tego papierosa, nie?
jak pisała klaus - stępowanie, poranna kawka, po jedzeniu, przy piwie, po... no dobra, już nie będę pisała, po czym jeszcze zawsze chce mi się palic xD
nesta, a myślisz czemu je kupiłam😉 bo ile można te jabłkowe Kiss'y 😁 polec jeszcze jakieś, bo wlaśnie zostało 5 sztuk a na podróż pociągiem musze jakies kupic 😀
Nom 🙂 ja jakoś ostatnio tylko cienkie, a mentole to praktycznie od zawsze 🙂 Tylko, ze ja pale malutko, na szczęście 😉 ale niestety 1,5 roku nie-palenia znowu wróciłam :/