Forum towarzyskie »

Kącik palącego re-voltowicza/voltopira

Dupa blada. Od wczorajszego wieczory zjarałam 38 szt. 🙁 I kto tu mówił o rzucaniu? Dragonnia? Zaćmiło kobietę chyba 🤔wirek:
38? 😲 niezła jesteś, ja pale jakoś mało bo gardło mnie boli...
ja od 7 stycznia rzucam i dotychczas wyjarałam tylko 4 szt. na imprezach 🥂
ale za to papierosy mi się śnią po nocach, serio, śni mi się, że palę jednego za drugim 🤔wirek:
Nie mam silnej woli, nie mam siły na to rzucanie. Tyle, że chcę ale od samego chcenia to jeszcze nikomu się nie udało (ja osobiście nie znam). Plastry, tablety, gumy, przerobiłam chyba wszystko. Ja poprostu Kocham Palić
dragonnia i własnie dlatego ja nie ruzcam...
moja psiapsióła paliła kiedyś prawie trzy paczki dziennie, a jak zaszła w ciążę, to odstawiła z dnia na dzień i nawet męża wysiudała z paleniem na balkon  😁

trzeba miec odpowiednią motywację 😀
Motywacja motywacją, trzeba chęci. Ja na przykład nie wyobrażam sobie nie zapalić np jak stępuję konia, po posiłku, przed spaniem, do kawki rano etc. Kocham palić 😍
ale są takie momenty, że aż dziwnie bez tego papierosa, nie?

jak pisała klaus - stępowanie, poranna kawka, po jedzeniu, przy piwie, po... no dobra, już nie będę pisała, po czym jeszcze zawsze chce mi się palic xD
... po dobrym seksie  😎
Ja to czasem taką pustkę w sercu czuję jak w pewnych sytuacjach brak papierosa.
Jak my to z psiapsiółą mówimy: 'idziemy się odstresować' 🙂
... po dobrym seksie  😎

OOOO Nesta trafiła w sedno sprawy. Motywacja pt. "ciąża". O nie dziękuję. Wolę palić. Za wcześnie na dziecko, stanowczo za wcześnie.
może dlatego że tylko 3 lata paliłam. może jest mi łatwiej. ostatnio w dodatku mało stresu w moim życiu. ale i tak palić chce mi się CIĄGLE
nesta, przybywam w weekend 🙂 a wiesz co to znaczy 😁 Adrenalina? 😉

Dzisiaj kupiłam paczkę Golden American i znika bardzo szybko na spółkę z koleżanką heh.
wkońcu! bo już się steskinilam! 😅
adrenalina, simons i musimy dokłądnie zaplanować misje sledzioduch 😀iabeł: 😀iabeł:
widze ze moje faki palisz 🍴
Moje motto 'dobry Golden nie jest zły' 😁
nesta, a myślisz czemu je kupiłam😉 bo ile można te jabłkowe Kiss'y 😁 polec jeszcze jakieś, bo wlaśnie zostało 5 sztuk a na podróż pociągiem musze jakies kupic 😀
przywieź mi kilka Kissów! 😀iabeł:
hmm... Lajki Srajku sobie kup 😎
juz nawet tego nie mamy 🙁 djarumy chce ale 12 zł nie mam 👿
jesteście wielkie zło!
gdzie jutro wieczorem idziemy? adre? 😀iabeł:
Halo cały dzień się nie odzywacie, co tam słychać palacze 🙂?
dzisiaj żywot zakończyły 23 L&M extreme link... wróc, 24 xD

...i końca nie widac.
Czemu extreme link?
extreme STIX link  😁

zjadłam conieco z nazwy  👀
Palacz od 12 lat z przerwami. Ostatnio głównie LM link zielone.
Moje motto 'dobry Golden nie jest zły' 😁

I ja zgodnie z ta maksyma przepaliłam ich dzisiaj 25 sztuk w kolorze żółtym 😜
Ja LMy Linki zielone 🙂
Ewuś przepalamy to samo 🙂
Nom 🙂 ja jakoś ostatnio tylko cienkie, a mentole to praktycznie od zawsze 🙂 Tylko, ze ja pale malutko, na szczęście 😉 ale niestety 1,5 roku nie-palenia znowu wróciłam :/
Ha jestem najlepsza! 5 Vogue'ów mentolowych dziś tylkoooo!!
ja też dzisiaj tylko 5 wypaliłam 😉 właśnie wróciłam z balkonu 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się