Moja kariera to monotonna jest, praktycznie zawsze Vogue, teraz She, dla odmiany to jakieś lighty w sensie L&M czy takie tam, za Mallboro nie przepadam 😀iabeł:
Dziewczyny mój typ to zdecydowanie Kiss'y jabłkowe koleżanki mama z Rosji przywozi czasami... Szkoda ze nie ma w Polsce, a przynajmniej mi nic na ten temat nie wiadomo 🙂
Calathea, Jeśli chodzi o mocne papierosy, to mogę palić - nie drapią... Jakoś tylko po wyżej wymienionych są takie cuda...
Kibirka, z miesiąc temu, jakiś chłopak przyszedł do mnie do pracy handlować tymi fajkami... Mówiąc, że są z Holandii😀 Wzięłam paczkę, patrzę - no ruskie jak nic🙂 Smak mają oryginalny... ale IMO - pali się je jak kadzidełko🙂
m0niSka, to i tak taniutko.. 🙂 ja sie rozejrzę może u mnie też przywożą, w końcu przy wschodniej granicy mieszkam 😀 ale u nas to tylko z Białorusi i Ukrainy raczej wożą...
Calathea, byłam tylko na Białorusi u tej właśnie koleżanki.. Jeśli przywozą papierosy to raczej te zwykłe, ktore potem sprzedaja na rynku.. Zresztą teraz z Ukrainy chyba nie można przywozić, tylko jedną paczkę legalnie.
m0niSka, 22.00 руб jest cena na paczce, nie wiem ile to dokładnie, więc podaje informacje od koleżanki 🙂
Calathea, zależy jak trafisz. Ogólnie to tu trzeba zapłacic, to tu- i wieziesz ile chcesz hehe- z tego co mówią znajomi. Jak jechałam z Białorusi nic mi nie sprawdzali, ale inne samochody potrafili całkowicie przetrzepać. A te przepisy o jednej paczce weszły jakoś na dniach.
m0niSka, tam to w ogólel inny świat heh.. Chciałabym kiedyś pojechać. Załatwić wizę i w drogę 🙂