Forum towarzyskie »

Kącik palącego re-voltowicza/voltopira

o rany, pamiętam je z którejś imprezy, paliłam to przez fifkę xD
niezapomniane przeżycia xD
A ja nie mogę nigdzie znaleźć djarumów
Chyba muszę udać się do typowo tytoniowego sklepu... W końcu Szczecin to wioska 😎

A te elephanty jak się mają cenowo?
cos kolo 12 zl
dokładniej 11.90 (spojrzałam na spód opakowania 😉)
To jeszcze cena nie taka zabójcza...😉

Wpisuję na listę fajek do spróbowania😀
Chyba też będę musiała sobie ową listę założyć hihi 🙂
a ja wam laski powiem, że ja takiej listy mieć nie muszę  🤣
to co ja w życiu już zdążyłam spalić to moje...
Hmm... to znaczy, żeeee musisz... długo palić?  😁
tak pi razy oko... 3 lata będzie...
Calathea, czyli raczej palisz jakby to powiedzieć... różnorodnie;D
No zdarzyło się tu i tam coś podłapać "nowego", ale na ogół czerwone L&M...
w mojej karierze najwiecej bylo Marlboro Lightów
nesta w mojej też, ale teraz jakoś tak się złożyło... marlboro za drogie 😉
Moja kariera to monotonna jest, praktycznie zawsze Vogue, teraz She, dla odmiany to jakieś lighty w sensie L&M czy takie tam, za Mallboro nie przepadam  😀iabeł:
Vogue nie lubię... strasznie "drapią" mnie w gardło🙂
Dziwne...
To samo mam z jakimiś nowymi wynalazkami... typu glamour, LD itp...

Macie coś takiego?
m0niska szczerze mówiąc... nie

jak się paliło "brydżowe", choć raz w życiu to nic nie drapie w gardło
Dziewczyny mój typ to zdecydowanie Kiss'y jabłkowe koleżanki mama z Rosji przywozi czasami... Szkoda ze nie ma w Polsce, a przynajmniej mi nic na ten temat nie wiadomo 🙂
Calathea, Jeśli chodzi o mocne papierosy, to mogę palić - nie drapią... Jakoś tylko po wyżej wymienionych są takie cuda...

Kibirka, z miesiąc temu, jakiś chłopak przyszedł do mnie do pracy handlować tymi fajkami... Mówiąc, że są z Holandii😀
Wzięłam paczkę, patrzę - no ruskie jak nic🙂
Smak mają oryginalny... ale IMO - pali się je jak kadzidełko🙂
m0niSka, słabiutkie są... a po ile sprzedawał jeśli można? Bo w Rosji to ok 1,5 zł 🙂
Kibirka, 5zł 😁

Zarobił sobie chłopak😉

Ale ja lubię takie wynalazki, do Rosji ze Szczecina mam kawał drogi, dlatego nie żałuję, że spróbowałam😉
najbardziej w gardło drapią Popularne bez filtra xD
m0niSka, to i tak taniutko.. 🙂 ja sie rozejrzę może u mnie też przywożą, w końcu przy wschodniej granicy mieszkam 😀 ale u nas to tylko z Białorusi i Ukrainy raczej wożą...
Kibirka a co... na Ukrainie i Białorusi nie ma ich? Bo mi się wydaje, że jak byłam we Lwowie to były...
Kibirka, porównując cenę do naszych cen - owszem🙂😉
Dlatego zastanawiałam się za ile musiał je kupić... obstawiałam 3zł😉
Calathea, byłam tylko na Białorusi u tej właśnie koleżanki.. Jeśli przywozą papierosy to raczej te zwykłe, ktore potem sprzedaja na rynku.. Zresztą teraz z Ukrainy chyba nie można przywozić, tylko jedną paczkę legalnie.

m0niSka, 22.00 руб jest cena na paczce, nie wiem ile to dokładnie, więc podaje informacje od koleżanki 🙂
Kibirka a ja Ci powiem, że z Ukrainy przywiozłam sobie 2 wagony L&M i nikt mnie się na granicy nie czepiał  🤔
Kibirka, nie wiedziałam, że Rosji papierosy mają AŻ TAK śmieszną cenę....
Calathea, zależy jak trafisz. Ogólnie to tu trzeba zapłacic, to tu- i wieziesz ile chcesz hehe- z tego co mówią znajomi. Jak jechałam z Białorusi nic mi nie sprawdzali, ale inne samochody potrafili całkowicie przetrzepać. A te przepisy o jednej paczce weszły jakoś na dniach.

m0niSka, tam to w ogólel inny świat heh.. Chciałabym kiedyś pojechać. Załatwić wizę i w drogę 🙂
Dupsko mi się spasło, ręce chore, załamałam się i znów palę. Żegnaj padzie Anky 🙁
od 1 stycznia wypaliłam tylko 1 i 1/6 papierosa jupi 😀 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się