Forum towarzyskie »

Facebook -czy ktoś korzysta?

zgłupiałam... od 2,5 godziny siedzę i gram w farmville i fishville ;D
A ja się przełamałam i zarejestrowałam  😀 i wysłałam zaproszenie do grupy re-volta
właśnie też założyłam konto, ale tam jest tyle wszystkiego, że nie potrafię ogarnąć  🤣
kocham te durnowate quizy  😂  przynajmniej się pośmiać można  😀
Nav, spoko, ja też jeszcze nie ogarniam 😀 ale gram już w farmville i nie zdążyłam zebrać truskawek 😀
Ja mam już od oku a jeszcze nie do końca ogarnęłam. W farmville gram i jeszcze inne gierki🙂
dostalam zaproszenie do aplikacji, nacisnełam akceptuj zostałam przeklierowana na strone ale wyłaczyła mi sie przeglądarka da się tą aplikacje teraz znaleźć u mnie gdzieś ? szukam szukam i nic  🙄
emade po lewej stronie masz menu, w nim aplikacje i gry,
i tam chyba wszystko powinnaś mieć
no właśnie nie mam...  👀
a jestes na swoim profilu czy na głównej stronie? bo na profilu tego menu nie ma.

nie mam tej aplikacji której mi wyslal znajomy, w moich aplikacjach
pamiętasz kawałek nazwy tej aplikacji? jak tak, to zacznij wpisywac w wyszukiwarkę to się samo wyświetli.
jeszcze mam takie pytanie gdzie można wyłączyć opcje dodawania komentarzy?w ustawieniach prywatności nie ma ani w ustawieniach konta  🙇 🙇
jeszcze mam takie pytanie gdzie można wyłączyć opcje dodawania komentarzy?w ustawieniach prywatności nie ma ani w ustawieniach konta  🙇 🙇

naprawde nikt nie wie? musze to wyłączyć... szukałam nawet w Pomocy i ani śladu jak to wyłączyć  👿
emade komentarzy do czego? zdjęć, statusów?
komentarze do zdjęć
a da sie w ogole?
albo jak wchodze na czyjś profil a nie mam tego kogoś w znajomych to nie widze jego komentarzy, jest taka opcja żebym tylko ja swoje widziała? Szukam,kombinuje od paru dni  😀iabeł:
sprawdziłam, nie da się wyłączyć komentarzy, ale możesz wybrać grupę lub tylko konkretne osoby, które będą widzieć (i co za tym idzie) będę mogły komentować Twoje zdjęcia 😉

to jest w ustawieniach każdego albumu ze zdjęciami
Wszystkie rzeczy tego typu, które możesz ustawić są w ustawieniach prywatności.
kurde myślałam że da się całkiem wylączyć... ehh  👿
to nie nk, nie da sie 😉 😁
no właśnie sugerowalam się nk, że tam się dało to i tutaj powinno  😂  😁 no ale trudno!

Co to jest? 6 liter.

edit: oświeciło mnie. Cukier  💃
Moniska, a kysz :P ! Wątek z zagadkami jest inny 😉
Słuchajcie, co muszę sobie pozaznaczać w opcjach, żeby mój profil był jak najbardziej prywatny? Chodzi mi o to, żeby pokazywał jak najmniej osobom niezalogowanym które znalazły go poprzez google i osobom spoza moich znajomych. Najchętniej to bym chciała taką opcję jak na nk, "nie pokazuj w wyszukiwarce"  😎 i jeszcze "nie pokazuj w googlach"  😂
szepcik, z tego co pamietam to jest opcja na fb ''nie pokazuj w wyszukiwarce''
No jest, włączyłam to sobie 😉
szepcik, w ustawieniach prywatności pozaznaczaj sobie wszędzi "tylko znajomi"
a jak to zrobic, zeby sie dostac do grupy re-volta?  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się