Ja dzisiaj założyłam konto (rano nie mogłam pojechać do stajni bo miałam się uczyć na koło na 12... a w praktyce zgłębiałam facebooka 🤣 ) Co prawda zdjęcia dodać umiałam ale tak to ciężko się połapać , mam nadzieje kwestia wprawy i przyzwyczajenia 👀
Ja gram w FarmVille i się właśnie wkurzam, bo kupiłam sobie jakis czas temu dwa dodatkowe baniaki z benzyną a teraz znowu mam jeden 🤔 Myślałam, że to na stałe, a tu taki psikus 🙄
Eee, farmville zionie nudą...żeby przynajmniej jeszcze można się było spodziewać jakichś kataklizmów typu szarańcza czy powódź, a tam nic...nawet świnki na kiełbasę nie można przerobić 😂
Mafia Wars o niebo lepsze, choć też brakuje paru auatrakcyjnień typu policja 😎 Melduję się wśród facebookowców. W mojej szkole dość popularne, choć nie lansiarnia, jak było np. z MySpacem
edit: stworzyłam neologizm - z "wieje" i "zionie" wyszło mi "wionie" ;]
Mam ale w sumie nie wiem po co. Co i rusz przychodzą do mnie powiadomienia, że ten czy tamten mnie zaprosił. W sumie grono w zupełności mi wystarcza a nie wiele sie te portale od siebie różnią tak na oko... Więc mam zamiar skasowac konto 😎
ja probowałam ignorowac zaproszenie z FarmVille, w koncu sie poddalam 😁 ale na grze spedzam max 10minut dziennie, wiec przesady nie ma. quizy tez robie rzadko, chyba ze tytuł brzmi baaaardzo zachecająco 🙂
Grałam i w Pet Society, i w Happy Aquarium, i w FV, ale mi się znudziła każda z gier po dwóch-trzech miesiącach, a HA to po jakichś 3-4 wejściach tam : P tylko mi smutno, bo pewno już rybki pozdychały ; )
korzystam. mąż ma kilku znajomych z kilku kontynentów 😉 i można np pogadać z Australijczykiem w nocy sobie generalnie jako takie prawie gg międzykontynentalne jest OK niektórzy używają także jako swoistej autoprezentacji zawodowej, nie tylko towarzyskiej. mi bardzo przeszkadzają te konkursy i cała masa poprzyczepianych do Facebooka głupot
Ja w nic nie gram poki co, dopiero sie wtajemniczam w facebooka - udalo mi sie 'zrobic' konia w Happy Horse ale nie wiem co dalej 🤣 Za to pierwsze quizy mam już za sobą, też niezły ubaw 😂
Troche malo przejrzysty jest i trzeba wprawy zeby sie sprawnie poslugiwac, szkoda tez troche ze nie mozna sie niczego dowiedziec o innych poki nie zostana naszymi znajomymi 😉 Ot podstawowych informacji.
Troche malo przejrzysty jest i trzeba wprawy zeby sie sprawnie poslugiwac, szkoda tez troche ze nie mozna sie niczego dowiedziec o innych poki nie zostana naszymi znajomymi 😉 Ot podstawowych informacji.
jeszcze to docenisz 😉 jak dla mnie zdecydowanie JEST przejrzysty, wszystko mozna znalezc, tylko ktos dobrze powiedzial, ze za duzo jest tego... 😉
No może moooooooooooooooooże kiedyś 😉 Póki co zdecydowanie łatwiej mi się poruszać po nk 🏇 I mimo narzekań na ten portal ja go lubie - choć czasem irytuje 😉 A tak przy okazji teraz juz wiem skąd się wziął pomysł na nk z wspólnymi znajomymi, nktalk'iem i innimi bzdecikami 🤣
THE FACEBOOK TRICK: press up,up, down, down, left, right, left, right, B, A, Enter key, then right click then press up and down and magic crcles will appear.
No ja patrzę na to na fejsbuku i myślę "nie no, ściema jakaś a'la 'usuń śledzika'" ale wkleiła to dziewczyna, która raczej nie bawi się w takie głupoty to myślę "spróbuję i ja, nikt nie musi wiedzieć, że wierzę w takie głupoty, nikt się nie dowie" ; ) i tak bez przekonania to zrobiłam i dupa, okazało się, że to prawda 🤔
Hmm... zawsze jak chcę zacząć jakie quiz to klikam w niego i wyświetla mi się "rozpocznik quiz!" i jak w to kliknę to strona robi się martwa, nic sie nie zmienia tylko nie moge w nic kliknąć. Ja chce quizyyyy! 👿
hej pytanie BARDZO PILNE I WAŻNE czy ktoś z was na facebooku ma w znajomych smerfi potrzebujemy nr kom do niej (wątek ciązowy) jakis czas po terminie jest, przestała sie odzywac i wszyscy sie o nia martwimy bardzo prosze o pomoc