Zen - Jak to? Mepgaprofesjonalny Pan Od Pijaru na początku napisał, że nie mogą ani potwierdzić, ani zaprzeczyć, co jest żałosne, bo wystarczy wpisać dane i wiedzieć czy baza jest prawdziwa czy nie. Potem potwierdzili.
Strzyga no wlaśnie też wcale mnie nie przekonuje zachowanie netii
inna sprawa to pytanie czy np przydarzyło się to innym firmom tylko one po cichu zapłaciły... strach się bac zdaje się ze główne konsekwencje to ryzyko że ktoś dajmy na to w moim imieniu (używajac mojego loginu i hasła) dokona rozmaitych zakupów przez stronę netii - oferują różne usługi i produkty dostępne z panelu użytkownika.
ja osobiście tylko sprawdzam tam numery i kwoty faktur, do niczego innego ten panel mi nie słuzy..
z trzeciej strony - nie można popadać w paranoję. co ja mogę zrobic z tym ryzykiem? sledzic kolejne coming outy tej bazy i w razie czego pozywać netię... to chyba jedyne wyjście
przykrym zbiegiem okoliczności 2 tygodnie temu podpisałam przedłużenie umowy o kolejne 2 lata. akurat ja nie mam do nich wątów, u mnie na wsi net śmiga jak zły. jedyne co jest kiepskie, to że w przypadku opóznienia płatności odcinają lub spowalniają usługę i nie interesuje ich przesłane potwierdzenie dokonanej wpłaty - czekają twardo aż kasa im wpłynie na konto. chociaż ostatnio udało mi się dogadać z nimi przez biuro obsługi i zachowali się miło (z dwóch faktur zapłaciłam najpierw tę młodszą i starsza dalej robiła zaległość)
no to ja dalej idę obserwowac tego nmv czy jak mu tam 🤔wirek: do czego to doszło