Forum towarzyskie »

Transport kota Gdańsk- Kielce

Postanowiłam wziąć kota, akurat w Gdańsku mi się spodobał, mam błogosławieństwo osoby, która się nim opiekuje, tylko nie mam transportu.

Ważne by się ktoś zadeklarował, dokładny termin mniej ważny , nie pali się.

PS Jest wątek o transporcie konie, ale to chyba nie pasuje????
Proponuję pociąg: kot, o ile to nie tygrys - jedzie za darmo...
A skąd będzie wiedział kiedy wysiąść?
Niech pomyślę..? Będzie potrzebował... psa - przewodnika!

Albo człowieka - w tej samej roli...
to jest myśl- pies przewodnik też jeździ gratis!
marysia550, zorientuj się czy nie da się kota "wysłać" autobusem albo pociągiem. Jak nie do samych Kielc, to może gdzieś, gdzie już byś dojechała. Czasem są takie możliwości.
A w razie, gdyby co, to  mniej-więcej w połowie trasy (Toruń) mogę zaoferować koci przystanek. Gdyby oczywiście znalazł się np. transport na takim odcinku. Dalej można podumać 😉

Edit.
Dobra, żartowałam z tą połową - 1/3 trasy.
a nie mozesz po prostu pojechac? Taki ten Twoj post dziwnie napisany - roszczeniowy troche.
mozesz dac w ogloszeniach ze szukasz transportu i ile oferujesz. Zorientuj sie tez w kurierach bo niektorzy na pewno woza zwierzeta.
Dworcika- Pociąg jedzie 10 godzin - trochę nie fair w stosunku do kota. Innego połączenia nie ma. Dziękuję za ofertę!

nerechta- pewnie, że mogę tam i z powrotem to 1000 km, mój mąż by mi powiedział, ze na mózg mi padło i by mi kota u sąsiadów upolował 🙂 Wiesz- ja jakbym jechała to bym wzięła gratis, ale jeśli ktoś chce żeby mu zapłacić, no problem, takie oferty są jak najbardziej oczekiwane.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się