Fatalita, byla taka mozliwosc. wlasnie tez kupilam przez ticketpro bilety na jeden dzien (sobota) i mozna bylo wybrac sobie miejsca. trzeba bylo kliknac tylko na wybor.
ale pomimo to, ze miejsca wybralam, nie zamierzam tam siedziec 😉
gratisow 😉 tego co jest w Warszawie w ogole bym nie nazwala targami. kilka stoisk i to wszystko. dlatego specjalnych zakupow nie planuje, chyba ze cos mnie naprawde urzeknie (albo sie wytarguje)... albo do torwaru kon rozwali cos niezbednie potrzebnego do zycia 😉
corralline zawsze możesz wejść po rozpoczęciu się wykładu 🙂 ja tak zrobiłam rok temu jak nie zapisałam się na wykład z p. Jasińską i jak weszłąm 5 minut po rozpoczęciu była połowa miejsc siedzących wolna 😲
sandakanowa i po rozpoczęciu wykładów już nie sprawdzają kto wchodzi? Wogóle na stronie znalazłam coś, co sugerowalo by, że aby wejść na wykłady trzeba mieć karnet 😲
corralline, chyba chodziło o to że musisz mieć bilet na zawody a nie możesz wejść na same wykłady bo cię do budynku nie wpuszczą. W zeszłym roku na pewno były plakietki ze smyczą do zawieszenia na szyi ale chyba nie sprawdzali konkretnie po nazwisku czy akurat na ten wykład masz miejsce. Ale nie pamiętam na 100% z tym sprawdzaniem więc się nie sugeruj za bardzo 😉
sandakanowa i po rozpoczęciu wykładów już nie sprawdzają kto wchodzi? Wogóle na stronie znalazłam coś, co sugerowalo by, że aby wejść na wykłady trzeba mieć karnet 😲
nie sprawdzali tego wgl. my z koleżanką normalnie sobie weszłyśmy na salę i nic.
Gwoli ścisłości, spotkanie dla wolontariuszy jest dopiero 6 marca(o 20😲0), czyli w środę tuż przed samą Cavaliadą ( w tym tygodniu nie byłoby możliwe,bo organizatorki i zapewne niektórzy wolontariusze będą na Cavaliadzie lubelskiej)... nie napisali nic o dokładnym miejscu, ale na 100% będzie na terenie Torwaru...(zapewne jakieś znaki czy kartki wskazujące drogę będą🙂😉. Radzę dołączyć do grupy facebookowej(wolontariat cavaliada), bo chyba tam są najświeższe informacje i bezpośredni kontakt do organizatorek :kwiatek: