Ja na karnecie wybrałam w H na dole ale i tak pewnie każdy będzie siadał jak będzie chciał, jak zwykle 😉
EDIT! Z FB Cavaliady:
"Już jutro w samo południe można będzie nabyć pojedyncze bilety na CAVALIADĘ Warszawa 2013. Karnety nadal będą dostępne, ale jeżeli chcesz mieć pierwszeństwo wyboru miejsca kup go dzisiaj!"
No i bardzo nie fajne zagranie- miejsca są numerowane i tam gdzie zaznaczysz na bilecie tam masz siedzieć już do końca :/
Szkoda ze napisali ze masz siedziec tam gdzie na bilecie teraz, kiedy ja juz karnet mam od dawna w domu. Dobrze ze chociaz w h zarezerwowalam za to na samym dole przy przejsciu :/
Oj, no chyba nie będzie tak źle, przecież nikt nie będzie chodził po trybunach i sprawdzał, czy siedzisz zgodnie z numerkiem na bilecie. A jak będą tłumy na jakimś konkursie, to miejsce siedzące masz zapewnione 😉.
Ja mam rząd I miejsce 1 czyli jestem na dole, przy barierce, od przejścia. Gdybym wiedziała, że będę musiała siedzieć w miejscu z biletu, to może bym gdzieś indziej wybrała. I na bank znajdzie się jakiś maruder co to się będzie wykłócał, że jego miejsce zajmujesz nawet jak się na 5 minut do znajomych przysiadłaś bo wolne było, a wokół miejsca pustki 😜
Misskiedis, to się grzecznie uśmiechniesz, przeprosisz i wstaniesz 😉 To chyba nie problem. Już od jakiegoś czasu miejsca są numerowane ale na wielu konkursach są pustki i można swobodnie się przemieszczać.
A już wiadomo co będzie na pokazach? Chciałam pojechać, ale jak nie ma ujeżdżenia i wykłady też ubogie, to nie wiem czy warto planować wyjazd i kupować bilety, czy lepiej odpuścić, bo jak i blok pokazów będzie marny, to tylko strata kasy.
Czy w zeszłym roku zabrakło miejsc? Bo nie wiem, czy kupować karnet/pojedyncze już teraz i szybko się decydować, czy mogę jeszcze poczekać i spokojnie się zastanowić?
Bardzo proszę o radę. W jakich sektorach najlepiej się ogląda i z jakich rzędów? Nisko, wysoko? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi, jestem na etapie kupna biletów.
Czy jak się kupuje pojedynczy bilet [np. jak ja - tylko na sobotę], to nie wybiera się miejsca? Właśnie kupiłam przez Ticketpro i nie było takiej możliwości...