W zeszłym roku były w salach na górze Torwaru, trzeba było wejść schodami na samą górę chyba a tam były 2(?) sale konferencyjne w których prowadzili wykłady. Rozdawali identyfikatory z UJ i można było wejść na wykład. W zeszłym roku byłam na saddle fittingu i nie pamiętam czy na czymś jeszcze. 😉
Ja się wybieram na: Piątek, 8.03.2013 18😲0 - 19😲0 - Relacje i komunikacja a lekkość i przepuszczalność w sporcie oraz rekreacji (Andrzej Makacewicz) sobota 15😲0 - 16:30 - Kontrola emocji i uczuć – czyli jak zdobyć skupienie i uważność konia (Lidia Kacperska) niedziela 10😲0 - 10:45 - Impuls czy Impulsywność? (Katarzyna Jasińska) 11😲0 - 11:45 - Nowoczesna stajnia - nowinki i nowoczesne rozwiązania w obiektach hipicznych (mgr inż. Paulina Miszker) 😀
Jak sobie przypomnę zeszłorocznego, siłowego Rapcewicza to nie żałuję 😉 Kurczak, trzeba się będzie jakoś na tych wykładach znaleźć 😉
Na sobotę zaplanowali POCZĄTEK pokazów wieczornych na 22 (czyli realnie pewnie 23-23:30)... Chyba zostanę tylko do końca Speed&Music. No, chyba że będzie coś naprawdę ciekawego... 🙄
Też mi się nie podoba brak ujeżdżenia i bardzo mała oferta wykładów. Zdecydowanie bym posłuchała o czymś, co dotyczy sportowego szkolenia jeźdźca czy konia, żywienia, kierunków hodowlanych, doboru sprzętu... Za to fajnie, że są wątki weterynaryjne 🙂
W zeszłym roku było sporo wykładów, żałuję że nie zdążyłam wtedy na masaż koni (a byłam nawet zapisana 🙁 ). Byłam zapisana na wszystkie saddlefittingi ale jak się okazało, na wszystkich było praktycznie to samo a tłumaczka radziła sobie średnio 😉
Czy tylko mi strona Cavaliady dziwnie działa? Żeby zobaczyć program muszę go 'dodać do teczki' o.O Edit. Już znalazłam tę normalną stronę. A tak w ogóle to ktoś wie co dokładnie ma być podczas tych bloków pokazowych?
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=90415.msg1678776#msg1678776 date=1360082816] kujka spytaj w empiku. Powinni mieć bilety na pojedyncze dni 😉 [/quote] W Empiku niestety sam karnet, buu. edit: są na pojedyńcze dni, wcześniej ekspiedientka była jakas zakręcona.
Czy na ticketpro w niedalekiej przyszłości będzie możliwość kupna biletów na pojedyncze dni? Zawsze tak było, że przez internet/empik dostępne były jedynie karnety?
Czy na ticketpro w niedalekiej przyszłości będzie możliwość kupna biletów na pojedyncze dni? Zawsze tak było, że przez internet/empik dostępne były jedynie karnety?
teoretycznie chyba by tak bylo, ale miejsc juz jest dosc malo i nie wiadomo czy sie nie wykupia.