A ja bym chciała, żeby się już pojawił program Uniwersytetu Jeździeckiego... Nie mam biletu na niedzielę (niedzielny program samych zawodów średnio mnie kręci) i boję się, że jak już opublikują ten program i okaże się, że w niedzielę jednak jest coś ciekawego, to bilety się do tego czasu wyprzedadzą. 🙄
lusiakarla to super! Trzeba stworzyc jakas grupe revoltowiczow na riders party. Och, jak ja tesknie za polska impreza na zawodach 🤣 Ostatnio bylam na zawodach w Lipsku i tam impreza byla na prawde dretwa... 🙁
I teraz pytanie, czy jest ktos kto bylby w stanie mi pomoc/ przytrzymac konia/ poprowadzac w czasie ogladania parkuru? Tylko rosalka jest mocno ogierza , wiec ktos musi miec pojecie i sile 🙂
Crazy spie u siebie w domu- blisko masz hostele typu atos portos i jakis hotel tuz przy torwarze. Gdybys miala problem z noclegiem mozesz sie kimnac u mnie-15 min od torwaru🙂
armara, oj ja też! I strasznie rozpaczam, że mogę jechać tylko w sobotę i zostać maksymalnie do 19, czyli przegapię większość pokazów i najfajniejszy, jak dla mnie, konkurs tego dnia 🙁