Co roku coraz drożej 🙄 w 2015 roku podnieśli ze 150 PLN na 200, w 2016 z 200 na 249 Dziwi mnie jednak to, że na oficjalnej stronie cavaliady nie ma jeszcze informacji o biletach (albo ja nie umiem znaleźć 😉 ) Ciekawe ile będą kosztowały pojedyńcze bilety i jaki będzie program
Podobno do świąt ma być szczegółowa informacja o biletach. Podnoszenie cen biletów, jeśli się sprzedają, a impreza się "rozrasta" to raczej naturalna kolej rzeczy...
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=90415.msg2465548#msg2465548 date=1450083645] Co roku coraz drożej 🙄 w 2015 roku podnieśli ze 150 PLN na 200, w 2016 z 200 na 249 Dziwi mnie jednak to, że na oficjalnej stronie cavaliady nie ma jeszcze informacji o biletach (albo ja nie umiem znaleźć 😉 ) Ciekawe ile będą kosztowały pojedyńcze bilety i jaki będzie program [/quote]
Ja chyba zrezygnuje z soboty, Zawsze była najciekawsza, a teraz mi się wydaje taka sobie. Chyba trzeba kupować szybko bilety, bo widzę, że pojedyńcze miejsca już zostały 😲 Czy ja źle patrzę? 👀
Ja bym chciała tylko sobotę. Ale rok temu kupiłam bilet za 55zł a teraz za 79zł? Jeszcze się zastanawiam czy w ogóle kupić.. 🤔
Ech... mam ten sam problem, ale podejrzewam że i tak się wybiorę. Niby przedsprzedaż, a cena i tak spora, a jak się do tego doliczy jeszcze dojazd + trzeba jeszcze zabrać jakąś kasę ze sobą, to już wgl masakra 😫
To jest cena przedsprzedaży? Sczerze.. Sama nie wiem. Może kupię bilet a ewentualnie sprzedam gdy się rozmyslę. Pod koniec sprzedaży biletów rok temu mi proponowali 2x więcej za mój bilet.
Czy zna ktoś i może polecić w pobliżu Torwaru( może być dojazd do 30 minut komunikacją nawet ) jakiś w miarę tani nocleg ? Będę wdzięczna za odpowiedzi 🙂
W sektorze VIP jest jedzenie i picie (w tym alkohol), ale jego dostępność zależna jest od biletu, jaki kupisz. W opcji najdroższej jedzenie serwowane jest do stolika, w pozostałych - jedzenie jest wystawiane na korytarzu w bemarach i trzeba się przepychać żeby coś zjeść. Nie polecam za takie pieniądze.
Polecam środek transportu - samolot - z dużych miast. Bilety można kupić już za 9zl np. Wrocław - Warszawa (ale ładuje na Modlinie a nie na Okęciu) oczywiście cena ta nie dotyczy weekendu. Ale jak ktoś chce wracać w poniedziałek np. to warto sobie sprawdzić samolot. Polskim busem można się wybrać za 2 zł jeśli już się zarezerwuje bilet aczkolwiek w przypadku Wrocławia jest to ponad 5 godzin jazdy... 🙁
W sektorze VIP jest jedzenie i picie (w tym alkohol), ale jego dostępność zależna jest od biletu, jaki kupisz. W opcji najdroższej jedzenie serwowane jest do stolika, w pozostałych - jedzenie jest wystawiane na korytarzu w bemarach i trzeba się przepychać żeby coś zjeść. Nie polecam za takie pieniądze.
Dokładnie! Jedynie do kawy są w miarę normalne kolejki, ale i tak wygląda to przedziwne. Nigdy bym takich biletów nie kupiła, szkoda kasy. No chyba ze się dostaje 😉 to inna sprawa.