Moi drodzy, jak wygląda sprawa z miejscami? Czy są okreslone na biletach czy dowolność? Są tłumy czy luz? Wybieram się na 100%, w tamtym roku całą Cavaliadę przesiedziłam 500m od niej🙁 W uczelni. W tym roku nie odpuszczę.
Tempesta miejsca są określone na biletach, ale i tak ostatecznie każdy siada gdzie chce 🙂 na trybunach z reguły luźno na tyle, że w prawie każdym sektorze jest parenaście lub więcej miejsc wolnych. jedynie co to tłok przy stoiskach.
Ani razu mi się nie zdarzyło żeby miejsca były określone, tylko w zeszłym roku był sektor ale i tak każdy siadał jak chciał. Tłumów nie było, tylko na największych konkursach najlepsze sektory zajęte.
Jak nie będzie ujeżdżenia to do kitu 🙁. Mam nadzieję, że jeszcze coś się zmieni, bo już kiedyś tak było, że miało nie być, a było 😉 potrzymam kciuki - co mi tam 😀
Ja też wybieram się na Cavaliade i bardzo ubolewam nad brakiem ujeżdżenia 🙁 szkoda. Byłam tylko raz na Torwarze kilka lat temu i bardzo miło wspominam tą imprezę, mam nadzieję, że i w tym roku będzie fajnie 🙂
na profilu Cavaliady na FB zadałam to pytanie, ale nikt mi nie odpowiedział.
Nie wiem n=po co im ten fb i skrzynki mailowe skoro odpowiadanie na wiadomosci zjamuje im lata świetlne 🤔wirek: 👿 Przykro to mówić, ale łatwiej mi się załatwiało papiery na duże 5-gwiazdkowe CSI niż na Cavaliadę. Paranoja ?