Forum konie »

Cavaliada Warszawa

Jadę w niedzielę  😅
Ca-Ca-Cavaliada ♥
Działamy z abre intensywnie - zapraszam do naszej relacji  🏇
KLIK
Fajnie było wszystkich poznać! Super, że ludzie podchodzili się przywitać. Jak zawsze zapraszam do namiotu 2b na pogaduchy. Po 16 będę miała trochę czasu wolnego, może wtedy zamówimy tą pizzę i sobie gdzieś na pokazach urządzimy forum na żywo? :>
Pana od "naturala" to serio aż żal oglądać  🤔
No i niestety podłoże na rozprężalni baaardzo kiepskie, a wystarczyłoby to porządnie zlać wodą...  🤦
Ja dzisiaj w czasie spacerowania ze śmierdzielami odkryłam, że mamy powołanie do bycia naturalsami  😂 też potrafią przejść trzy kroki i się zatrzymać. Może też jakieś pokazy urządzę.
Ktoś może zdać relację z występu Makacewicza? Jestem ciekawa czy coś nawywijał głupiego 😁
Czyli mówicie, że dziś spokojnie w czasie pokazu Makacewicza można iść pozwiedzać stoiska i niczego nie żałować? 😜 Fajnie, bo się zastanawiałam, kiedy zdążę to zrobić, żeby jednocześnie nie przegapić niczego ciekawego, co się będzie działo w hali. 😉
To dziś też ten Makacewicz katuje publiczność w każdej przerwie? Ten to się umie marketingowo ustawić nie ma co.    🙄
Ludzie mu z ekipy uciekają to trzeba reklamę poszerzyć 😁
Jeżeli ktoś będzie dziś na wykładzie Uniwersytetu Jeździeckiego "Sprzedaż, kupno i dzierżawa koni" (Elżbieta Liberda) godz 14-15 to będę wdzięczna za relacje/notatki :kwiatek:

Czy na Torwarze jest stoisko siodeł Equipe?
Je uważam że kwintesencją pokazów pana naturala jest to, że przy każdym jego wyjściu ludzie klaskali i koń nic. A potem nagle jest odczulany na klaskanie  🤔wirek: Poza tym z moich obserwacji wyszlo mi że koń nie bal się  hałasu, a dziecka machającego w którymś z pierwszych rzędów w H fioletowym batem ujezdzeniowym.
To pewnie było podstawione dziecko 😂
"Masz, Jasiu bacika, postrasz konika tamtemu panu" 🤣
Raczej na pewno, bo nie sądzę żeby był aż taki przypadek, bo konik miał się patrzeć w tamtym kierunku 😉
Ciekawe, co dziecko by zrobiło, jakby ktoś mu powiedział, żeby przestało machać, bo przeszkadza. 😀iabeł:

Mam pytanie: w czwartek nie sprawdzali zawartości toreb, plecaków itp., dalej tak jest? Pamiętam, że swojego czasu potrafili kazać zostawiać picie przy wejściu... A zamierzam przemycić sobie obiad i wolałabym, żeby mi go nie skonfiskowali. 😁
W piątek nie sprawdzali. Napoje konfiskowali chyba tylko jak ktoś ważny był np. Komorowski 👀
Uff, to dobrze. 😉 Dzięki za info. Jak byłam wolontariuszem 2 lata temu, to kazali nam zostawiać picie, ale nie pamiętam, czy tylko wtedy, kiedy był Komorowski, czy całe 4 dni (i musieliśmy się okazywać borowikom z opaskami, ilekroć przechodziliśmy z biura na trybuny, i nie można było wyjść przez wyjście ewakuacyjne pod trybunami)... Można było przyjść się napić, ale butelki musiały być przy drzwiach. 😁 I jeszcze pamiętam, jak kiedyś przemycaliśmy jogurty w kieszeniach od płaszczy (paranoja...). Ech, te wspomnienia. 😂 Nie pamiętam natomiast, jak to wyglądało w zeszłym roku, dlatego wolałam się upewnić, bo to moja jedyna szansa, żeby jutro zjeść cokolwiek obiadopodobnego. 😉
sumire ani wczoraj ani dzisiaj nikt nie sprawdzal toreb. Nawet widzialam wczoraj Pana z wielkim pudelkiem pizzy  😁

Dzieci na kucach wymiataja  😜
CIACH!
Ogłoszenie
Nasturcja-Renata - zgadzam się tylko, że mogę być w tej kwestii stronnicza bo kibicuje kibicuje Swoim 😀
Wie ktoś może jak nazywają się ci panowie od hucułów z wczorajszego pokazu? Wujek google ma na mnie focha i nie możemy się dogadać  👀
Czy są jakieś zniżki dla dzieci, albo może dzieci do jakiegoś wieku wchodzą za darmo?
Jeżeli ktoś będzie dziś na wykładzie Uniwersytetu Jeździeckiego "Sprzedaż, kupno i dzierżawa koni" (Elżbieta Liberda) godz 14-15 to będę wdzięczna za relacje/notatki :kwiatek:

Nie było tego, zaraz po 5 koniach pana Sawki był Wstęp do psychologii konia pani Kacperskiej (co miało być w niedzielę). Czy było później to nie wiem. Próbowałem się dowiedzieć jak się program zmienił ale w biurze nic nie wiedzą 🙁
Bielecki rozkłada mnie na łopatki 😁
on jest genialny  😜 momentalnie poruszył całą publiczność, widać że się świetnie bawi! 😉
[s]Nie ma głosu na relacji Live już.. czy tylko mi nagle coś się popsuło ? 😕[/s]

już jest, trafiłam na i'm barbie girl in my barbie world.. like a plastic, is fantastic ! yea.  😀
Cos słabo wszystkim idzie :P Hassman no.1 pewnie, jutrzejsze GP też do niego należy. A miałam nadzieję na dzisiejszą wygranę Bandziora :p
Speed & Music oraz sztafeta dzieciaków jest super. Ale nie było Pauliny Kozy czy nie zdążyłam ? Bardzo jej kibicuję..  ❓
Paulina z tego co widziałam to w Lesznie startowała?
sektory i, h, g - jesteście wielcy 🙂
Właśnie nie wiem, miałam nadzieję, że będzie na Cavaliadzie. Cały czas planuję kupić bilet i być jak najbliżej no ale jak zwykle, jak nie urok to sraczka lub standardowy brak funduszu..
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się