A czy ktoś mógłby mi ładnie wytłumaczyć, jak mamy dojechać do Torwaru (TIR + przyczepa), bo wiem, że stolica znowu rozkopana a ja w Warszawie to 2 razy w życiu byłam... Będziemy jechać trasą z Berlina.
O której planujecie przyjazd? Ja ciężarówką z tamtej strony jeżdżę tak, że na autostradzie, przed Warszawą odbijam na Sandomierz, jest to część południowej obwodnicy Warszawy i jadę tą drogą do samego końca, który znajduje się na ul. Puławskiej. Tam zjeżdżam na centrum i jadąc Puławską, trzymam się prawej strony. Mijam wyścigi i za wyścigami skręcam w prawo w Dolinkę Służewiecką. Dolinką dojeżdżam na Czerniakowską, tam skręcam w lewo i dalej trzy skrzyżowania i jestem na Torwarze. Jeśli chcesz wyrysuję Ci mapę.
Misiek bardzo chętnie zobaczę jakąś mapę, bo Warszawy kompletnie nie znam a jak źle poprowadze kierowce to z takim zestawem może być problem zawrócić lub gdzieś wjechać. No i nie wiem o której będziemy, pewnie w nocy z wtorku na środę, bo przed nami 1200km 😵
Ok. Daj mi trochę czasu, bo zaraz wychodzę. Wieczorem Ci wyślę. Droga jest stosunkowo prosta. Ja jeżdżę tam 30 tonowym zestawem, więc i wam nie powinno sprawić problemu.
EDYTA: Słuchajcie, czy otwiera Wam się strona z programem Cavaliady? Ja próbuję się dostać i nie mogę. Może ktoś ma inną stronę z programem niż ta oficjalna? A jeśli nie ma, to powiedzcie mi proszę, od której w czwartek cała impreza się rozpoczyna? :kwiatek:
Misiek69, mnie się otwiera normalnie... W czwartek zaczyna się o 8 (MR) - zresztą codziennie się tak zaczyna. 😉 Jak chcesz, to Ci mogę ściągnąć ten program i podesłać na maila, bo jest też wersja w pdfie. No chyba, że link bezpośrednio do pdfu Ci się otworzy?
nie poradzę ale może zawstydzę. Kuśwa --------zawsze mnie szlag jasny trafia jak widzę cwaniakowanie.
A najgorsze jest to, że jedna z drugą nic złego w tym cwaniakowaniu nie dostrzega. I jeszcze cwaniactwem chwali się na ReVolcie. Głupi świat, durni ludzie.
Edit. Myślę, że to moderatorzy powinni z takimi zjawiskami walczyć.
powinni, tak jak z handlem lekami, szczeniakami bez rodowodow i innymi kwiatkami. Cóż... zawsze można jutro szepnąć słówko ochronie by baczniej się przyglądała😉
szemrana, cytowanie takiego ogłoszenia nie pomaga. Ogłoszenie już usunięte z postu wicherkowelove, ale kto by akurat taki "biznes" chciał zrobić bez problemu dzięki Tobie wie do kogo uderzyć 😉
[quote author=gryglodor link=topic=90415.msg2036494#msg2036494 date=1 ś394561900] Wiem, że tu chyba nie powinnam, ale czy nie ma ktoś do sprzedania 1 karnetu, ale do odbioru w Warszawie? [/quote]
Jeśli jeszcze potrzebujesz to moja znajoma ma, dam Ci namiar na priv jeśli chcesz 🙂