Forum konie »

Cavaliada Warszawa

Sumire, ja dostałam maila z potwierdzeniem. Zgłoszenie wysyłam w sobotę, a potwierdzenie było jakoś poniedziałek/wtorek. Tylko ja wysyłałam 1 lutego.

Chyba ktoś przeczytał mojego posta tutaj, bo dziś dostałam potwierdzenie. 😂 Dobra, jeszcze tylko muszę zaciągnąć koleżankę...
A czy ktoś mógłby mi ładnie wytłumaczyć, jak mamy dojechać do Torwaru (TIR + przyczepa), bo wiem, że stolica znowu rozkopana a ja w Warszawie to 2 razy w życiu byłam...
Będziemy jechać trasą z Berlina.
O której planujecie przyjazd? Ja ciężarówką z tamtej strony jeżdżę tak, że na autostradzie, przed Warszawą odbijam na Sandomierz, jest to część południowej obwodnicy Warszawy i jadę tą drogą do samego końca, który znajduje się na ul. Puławskiej. Tam zjeżdżam na centrum i jadąc Puławską, trzymam się prawej strony. Mijam wyścigi i za wyścigami skręcam w prawo w Dolinkę Służewiecką. Dolinką dojeżdżam na Czerniakowską, tam skręcam w lewo i dalej trzy skrzyżowania i jestem na Torwarze. Jeśli chcesz wyrysuję Ci mapę.
Misiek bardzo chętnie zobaczę jakąś mapę, bo Warszawy kompletnie nie znam a jak źle poprowadze kierowce to z takim zestawem może być problem zawrócić lub gdzieś wjechać.
No i nie wiem o której będziemy, pewnie w nocy z wtorku na środę, bo przed nami 1200km  😵
Ok. Daj mi trochę czasu, bo zaraz wychodzę. Wieczorem Ci wyślę. Droga jest stosunkowo prosta. Ja jeżdżę tam 30 tonowym zestawem, więc i wam nie powinno sprawić problemu.

EDYTA: Zdążyłem

https://goo.gl/maps/SxC9x
Dziękuję  🙇 🙇 🙇  :kwiatek:
Polecam się.  😉

EDYTA: Słuchajcie, czy otwiera Wam się strona z programem Cavaliady? Ja próbuję się dostać i nie mogę. Może ktoś ma inną stronę z programem niż ta oficjalna? A jeśli nie ma, to powiedzcie mi proszę, od której w czwartek cała impreza się rozpoczyna?  :kwiatek:
Czy jak pojadę na cavaliadę bez biletu to mam szansę kupić go przed wejściem? Czy zrobię sobie tylko wycieczkę 300km w jedna stronę?  😂
Misiek69 mi się już od miesiąca nie otwiera strona warszawskiej cavaliady... Ale działa na telefonie 🙂 Nie wiem od czego to zależy
Misiek69, mnie się otwiera normalnie... W czwartek zaczyna się o 8 (MR) - zresztą codziennie się tak zaczyna. 😉 Jak chcesz, to Ci mogę ściągnąć ten program i podesłać na maila, bo jest też wersja w pdfie. No chyba, że link bezpośrednio do pdfu Ci się otworzy?
Freska kupowalam bilet wczoraj, jeszcze są prawie całe krótkie ściany wolne
Potwierdzam,wczoraj też kupiłam i jest trochę wolnych miejsc
A ja idę tylko na ujeżdżenie w czwartek 🙂
Sumire Otworzył się program z Twojego PDF-u. Dziękuję.  :kwiatek: :kwiatek: 🙇
Może w końcu uda nam się "odczarować" Cavaliadę, bo zawsze mamy jakiś "niefart sytuacyjny"  😵.
konwalia, DressageLife dzięki dziewczyny  :kwiatek: a jest możliwość kupienia biletów przez internet?
W sobotę po pokazach jest jeszcze Speed&Music
Wiem, że tu chyba nie powinnam, ale czy nie ma ktoś do sprzedania 1 karnetu, ale do odbioru w Warszawie?
gryglodor pisz do kociarni 🙂 z tego co wiem ma jeden, i Dada ma chyba jeszcze 🙂
Bilety do mnie doszły  🙂

[s]Ale okazało się, że mam ich za dużo...(kupiłam i ja koleżanka dla nas obu) więc chętnie odsprzedam.

Bilety na piątek w sektorze H rząd XI [/s]

nieaktualne, sprzedałam.
/ciach/
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Ogłoszenie
Cytowanie usunięte

to naprawdę nie jest śmieszne.
To jest żałosne
szemrana ale co poradzisz, skoro nawet tu rok w rok pewna zawodniczka sprzedaje branzoletki
nie poradzę ale może zawstydzę.
Kuśwa --------zawsze mnie szlag jasny trafia jak widzę cwaniakowanie.

A najgorsze jest to, że jedna z drugą nic złego w tym cwaniakowaniu nie dostrzega.
I jeszcze cwaniactwem chwali się na ReVolcie.
Głupi świat, durni ludzie.

Edit.
Myślę, że to moderatorzy powinni z takimi zjawiskami walczyć.
powinni, tak jak z handlem lekami, szczeniakami bez rodowodow i innymi kwiatkami. Cóż... zawsze można jutro szepnąć słówko ochronie by baczniej się przyglądała😉
Denerwuje mnie, że najciekawsze szkolenie Uniwersytetu Jeździeckiego jest przeznaczone dla lekarzy weterynarii. Wrr. 👿
Orientuje się ktoś czy w empiku dostanę jeszcze bilet na czwartek?
wczoraj kupowała moja bratanica - bilety były
szemrana, cytowanie takiego ogłoszenia nie pomaga. Ogłoszenie już usunięte z postu wicherkowelove, ale kto by akurat taki "biznes" chciał zrobić bez problemu dzięki Tobie wie do kogo uderzyć 😉
[quote author=gryglodor link=topic=90415.msg2036494#msg2036494 date=1 ś394561900]
Wiem, że tu chyba nie powinnam, ale czy nie ma ktoś do sprzedania 1 karnetu, ale do odbioru w Warszawie?
[/quote]

Jeśli jeszcze potrzebujesz to moja znajoma ma, dam Ci namiar na priv jeśli chcesz 🙂
Co polecenie obejrzeć, a co odradzacie?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się