fruity_jelly w zeszłym roku właściwie to chyba wszyscy siedzieli jak chcieli. Tylko w sobotę/niedzielę wszyscy w miarę pilnowali sektorów, no i przedszkolakowe wycieczki też pilnują 🙂 Ja właściwie w przerwach latałam po stoiskach, a potem jak się coś zaczęło to wpadałam do najbliższego miejsca 🙂
No właśnie ja mam tylko na niedzielę bilet. I pewnie też będę w przerwach latać tu i tam, najwyżej jak mnie przegonią to sobie grzecznie przycupnę gdzie moje miejsce 😉 chyba, że okaże się całkiem przyzwoite
Mi doszły na pewno w mniej niż w tydzień (tylko zamawiałam jeszcze te w przedsprzedaży, ale to chyba nie ma znaczenia). Sprawdź, czy aby na pewno poszedł przelew, jeśli tak to najwyższa pora się upomnieć o swoje.
Kurde, tydzień do warszawskiej Cavaliady, a tu nie ma informacji na stronie jacy wystawcy będą 🙄
Chciałam zobaczyć jacy wystawcy są w Lublinie, ale przeglądarka mi nie chce otworzyć tego pliku 🙄 Ktoś były uprzejmy wkleić tutaj tych z Lublina :kwiatek:
Jest już kwarc przed Torwarem 😅 Przygotowania pełną parą. Dla zmotoryzowanych - uwaga na majdan przy zjeździe z trasy łazienkowskiej do Torwaru - Wszystko w remoncie i jak się źle pojedzie to trzeba nadrabiać sporo kilometrów.
No właśnie mam pytanie odnośnie tego szkolenia, bo wysłałam swoje zgłoszenie z tydzień temu i do tej pory nie dostałam odpowiedzi - dostaliście jakiegoś maila zwrotnego? Poza tym irytujące jest, że ciągle nie ma jakiejś bardziej szczegółowej informacji odnośnie pokazów - i w związku z tym nie wiem, na którą godzinę (i czy w ogóle) się spieszyć w piątek...
Dziewczyny wybiera się ktoś z mazur? Ja jadę tylko na sobotę 😉 Jak jest na warszawskich cavaliadach? Można wychodzić kiedy się chce i wracać z jednodniowym biletem? W Lublinie było to możliwe 😉
Zjazd z Trasy Łazienkowskiej od strony Pragi na Torwar jest już zamknięty. Od strony Centrum chyba już też. Bezpieczniej więc poruszać się Mostem Poniatowskim lub Trasą Siekierkowską.