eeej sluchajcie, co sie stalo z ostatnim sobotnim konkursem SPEED&MUSIC??? Jak wybieralam sobie dzien, na ktory pojde, wybralam sobote zamiast piatku tylko ze wzgledu na ten konkurs... I teraz zniknal z programu :/ WTF??
super, a chcialam pokazac osobie niezwiazanej z jezdziectwem pokazac, ze tez moze byc ciekawe i emocjonujace... 🙁 to chyba przyjdziemy tylko na bryczki...
zrobilam interes zycia. a moglam kupic taniej bilety na piatek, gdzie nie dosc, ze konkursow jest wiecej, to jeszcze sa ciekawsze. szczerze mowiac, mam ochote zwrocic bilety na sobote. i isc dzisiaj. tylko nie wiem jak ze zwrotami biletow kupionych przez ticketpro?
bera7, a wiadomo kiedy to odwolali? i dlaczego? cos jeszcze innego zostalo usuniete z programu oprocz speed&music i horseballu?
edit: nad programem jest nadal napisane: Speed & Music – sobota – godzina 20.15 i juz nic nie wiem.
armara bardzo dziękuje :kwiatek: Gwiazda nawet poturbowany próbuje trzymać fason 😍. Skoro znacie już mój team to zaczepiać 😀 biegam w granatowej kurtce i różowej czapie xD
jeśli ktoś będzie chciał pogadać o sprawach końskich i nie tylko zapraszam na stoisko Fundacji Pegasus . A może ktoś z Was chciałby zostać wolontariuszem ?