Dziewczęta z Warszawy! Czy w pobliżu (200-500 metrów) torwaru jest może do wynajęcia jakiś apartament? Coś podobnie jak teren MTP - mieszkaliśmy ekipą w prywatnym mieszkaniu zrobionym na apartament. Wiecie coś na ten temat? 😉
Dziewczęta z Warszawy! Czy w pobliżu (200-500 metrów) torwaru jest może do wynajęcia jakiś apartament? Coś podobnie jak teren MTP - mieszkaliśmy ekipą w prywatnym mieszkaniu zrobionym na apartament. Wiecie coś na ten temat? 😉
Torwar jest tak usytuowany, że w tej odległości nie ma nic mieszkalnego. Najbliższy rejon z mieszkaniami to coś koło 500-700m od Torwaru. Żeby coś było blisko i nie ograniczać się do jednego budynku to musisz szukać czegoś w promieniu 700-1500/2000m.
No to tradycyjnie 😀 już nie mogę się doczekać. Ciekawe tylko, czy ogarną te przerwy - czasami nawet dwugodzinne... Mam nadziejęże w tym roku będzie lepiej. R-V znów sektor H?
Ja chyba na wolontariat za leniwa jestem 😁 W tym roku zamierzam wykupić karnet i siedzieć cały czas, tym razem z ograniczoną chęcią robienia zdjęć, bo w zeszłym roku się nie na patrzyłam a zdjęcia cykałam -.- No i standardowo już oszczędzam na zakupy 😜 Dajcie znać gdzie będzie można karnety kupić! A i jak chcecie to mogę kogoś przenocować 🙂