xxmalinaxx, cieszę się, że mogę sobie Was pooglądać i robię to z ogromną przyjemnością 🙂. Macie boską halę! Dzionka, przyłączam się do prośby xxmalinyxx 🙂. A to ja z Akselem z grudnia. Niestety zdjęcie nie takie ładne jak wasze ( bo z komórki) i musiałam zamazać twarz, bo minę miałam zdecydowanie nie wyjściową 😁. I to na dodatek najaktualniejsze jakie mam i to w dodatku szt.1 🙁. Pozdrawiamy!
akselka dziękujemy! Jutro powinny pojawić się z kolei zdjęcia w wersji dressage, za sprawą Baffinki 🙂 Co do hali, jest bardzo fajna, choć pewne rzeczy można by w niej jeszcze poprawić. I nie rozumiem, dlaczego wymazujesz twarz - ja swoją pokazałam 😀
juliadna, dobrze, że Lolkowi już lepiej 🙂. Teraz jeszcze trzeba trzymać kciuki Fuerta, aby to nie było nic poważnego! basia16816, ooo, dzielny Pielgrzym 🙂. Łączę się w bólu, też czasem nie mogę się ogarnąć na koniu 😁 gunia92, owocnej współpracy z końmi! 🙂 xxmalinaxx, ja zawsze muchy łapię 😂 Chociaż ja zwykle mówię, że nie muchy, tylko piękne chwile łapię 😀
Nam się dzisiaj znowu dobrze skakało, albo raczej robiło gimnastyczne podskoczki 🙂. Bardzo pozytywny trening, brakowało mi tego! Mam nadzieję, że nasz zły czas pozostawiliśmy za sobą 🙂. Pozwolę sobie wrzucić jedną wspólną fotkę 👀
Dziewczyny, nie mam skąd wziąć zdjęć ze skoków, bo zabiłam nasz aparat w wakacje i wszystkie foty mam od znajomych ze stajni od tego czasu 🙁 Nawet jak bym chłopa wzięła, to nie ma czym mi cyknąć...
Taa, to wcale nie takie proste zmolestować kogoś z własnym aparatem, kto jeszcze by ogarniał tak, żeby na focie załapał się cały i choć w miarę wyraźny (!) koń. 🤣 nie wierzyłam, póki teraz sama nie cierpię na chroniczny brak fot własnych. Jak do tego dodać mało wyględne przeważnie wnętrza hal i ciężkie warunki tam to już w ogóle i fotografowi się odechciewa i ja już macham ręką na to i cierpię w pokorze ducha i odliczam dni do wiosny. 😉
Moon, znam ten ból 🙄 Tym bardziej, że u mnie mało kto ma czas i ma jakieś tam "umiejętności". A najgorsze jest to, że sama wszystkim naokoło robię foty, a swoje mam od święta (czyli jak zmolestuję moją prywatną "fotografkę"😉 😁 Chociaż czasem to lepiej, bo jak patrzę na zdjęcia, to same błędy widzę i strasznie mnie to dobija 🙂
Moon, no właśnie, zwykłemu fotografowi się odechciewa, a wypasiony niezaprzyjaźniony raczej nie ma ochoty marznąć dla najlepszego możliwego efektu, który i tak jest marny 🙂 Ja tam cały czas czekam na wasze fotki, mimo wszystko 🙂
faitha to dobrze, że ujeżdżeniowo. Dodaj zdjęcia z jazdy, jak już będziesz wsiadała 🙂 GillianOj, rzeczywiście beznadziejne miejsca. Kiedy możecie wrócić do jakiejś pracy? xxmalinaxxMa drugim zdjęciu wygląda jakbyś miała usta pomalowane na czerwono i super to współgra z czaprakiem i polarem. wymodelowanaKoń pod względem charakteru jest na prawdę super. Ostatnio pierwszy raz jeździłam z kimś, w dodatku była to kobyła(jest wałachem od miesiąca), a on nawet nie spojrzał, nie zakwiczał. A co do ogarnięcia się w siodle-jest to strasznie irytujące, bo wiem w teorii, co powinnam robić itp. No, ale właśnie w teorii, w praktyce różnie wychodzi 🙄.
Przyłączam się do cierpienia z powodu braku zdjęć 🙁.
Dzionka, dla ciebie to ja nawet przy tych -20 się przebiję przez całe miasto żeby tylko was obfocić 😁 Ale tak w ogóle to mam nadzieję, że będzie MAX -10 i ładna pogoda, zero lodu 👀
Dzionka bo kurde cienka pipka ze mnie 😁 nie no, zarcik, najpierw ja bylam chora, a teraz wlascicielka chora lezy i nie mozemy sie ogarnac zeby dorobic klucz do szafek i sie wymienic🙂 a teraz ja wyjezdzam przymusowo 😵 na szczescie wracam sroda wieczor. Slysze ze ty z Dzionkasem juz fruwasz nad Warszawa? 😅 basia16816 pewnie ze dodam, jak tylko zmolestuje kogos zeby porobil 😀 xxmalinaxx no nastepna fruwajaca, brawo😀
Dzionka kiedyś serio wpadnę 🙂 basia16816 wobec tego mam darmowy makijaż by Canon EOS, bo się nie malowałam 🤣 faith taa, my nigdy nie byliśmy do końca nielotni 😉 juliadna dzięki :kwiatek: Gratulacje pierwszej małej rocznicy!
wróce spokojnie do tego wątku i skoro nikt tego głosno nie powiedział to ja powiem. Nirw ma nadwagę i nie nadaje się jako jezdziec dla tego konia.Kon budowy filigranowej ten kon ze zwyrodnieniami nie dosc ,że nie pwoinien dzwigac codzien to juz napewno jezdcza o takiej nadwadze większym problemem niz wielki tyłek, jest brak techniki jeździeckiej i zupełny brak pomysłu na uprawianie jeździectwa. ...aczkolwiek owszem, duża masa potęguje dyskomfort konia wywołany brakiem stabilnośći w siodle...stabilnosci tak fizycznej jak i psychicznej (chudy zrobi krzywdy mniej, nawet jakby bardzo chciał skrzywdzić)
Misskiedis, oooch, jak miło 😀!! Jak naprawdę to zrobisz, to stawiam ci grzańca 😁 No i ciekawa jestem co to będzie w lutym, to chyba najgorszy miesiąc na jazdę. Fajnie, że styczeń nas rozpieszcza póki co - dzisiaj zero lodu na padokach i konie wreszcie mogły się pobawić 🙂
faith nie no, co za pech! Dawaj dawaj, fajna z was para (będzie 😉 ). Ja nigdzie nie fruwam, koń fruwa a ja próbuję opanować swoje ciało - z bardzo różnym skutkiem 😉
xxmalinaxx, trzymam za słowo 🙂
Dziewczyny, chyba jakiegoś ogólnopolskiego toura trzeba zrobić i pocykać sobie foty 🏇
RANY, nie mogę wysłać od minuty wiadomości, tak produkujecie!!
Dobra, to ja zbieram liste chętnych na fotki 😁 Jutro mam xxMalinexx i Lov W jakim mieście mam wylądować w następny weekend? 😁 Uwierzcie- ja lubie podróżować 🥂
Chociaż tego, co ja robię na koniu lepiej nie uwieczniać. 😎 ale dlaczego, przecież Word Press Foto daje nagrody nie tylko w kategorii Sport News, ale również Arts and Entertainment Stories 😁
Juliadna - Kraków już od dawna u mnie na liście 😀 tyle, że dużo mnie wyniesie podróż, więc jest odłożona na lepsze czasy 😉 Altiria nie przesadzaj. powiedz tylko kiedy 😎 i tak musze tam zajechać, bo mam interes do Przema 😉
baffinka, dam ci znać jak moja jazda będzie jakoś wyglądać, ale spokojnie - zejdzie się, nie obiecuję że to będzie wciąż ten sam koń 😀 Chyba że to Arts and Entertainment w sumie... 😉
W związku z tym, że mnie tu wołano, pochwalę się, bo w końcu mam jakiś konkret 🙂 Otóż dziś KUPIŁAM KONIA. Nadal to do mnie nie dociera 😜 (zawsze byłam tą, co jako jedyna nie miała swojego i kombinowała, na czym jeździć) Teraz tylko przywieźć zwierzątko i spisać umowę.