Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. VI (2013)

xxmalinaxx, cieszę się, że mogę sobie Was pooglądać i robię to z ogromną przyjemnością 🙂. Macie boską halę!
Dzionka, przyłączam się do prośby xxmalinyxx 🙂.
A to ja z Akselem z grudnia. Niestety zdjęcie nie takie ładne jak wasze ( bo z komórki) i musiałam zamazać twarz, bo minę miałam zdecydowanie nie wyjściową  😁. I to na dodatek najaktualniejsze jakie mam i to w dodatku szt.1 🙁.

Pozdrawiamy!
akselka dziękujemy! Jutro powinny pojawić się z kolei zdjęcia w wersji dressage, za sprawą Baffinki 🙂 Co do hali, jest bardzo fajna, choć pewne rzeczy można by w niej jeszcze poprawić. I nie rozumiem, dlaczego wymazujesz twarz - ja swoją pokazałam 😀
xxmalinaxx, to już następnym razem nie będę wymazywać choćby mina nie wiem jak straszna była 🙂
juliadna, dobrze, że Lolkowi już lepiej 🙂. Teraz jeszcze trzeba trzymać kciuki Fuerta, aby to nie było nic poważnego!
basia16816, ooo, dzielny Pielgrzym 🙂. Łączę się w bólu, też czasem nie mogę się ogarnąć na koniu 😁
gunia92, owocnej współpracy z końmi! 🙂
xxmalinaxx, ja zawsze muchy łapię 😂 Chociaż ja zwykle mówię, że nie muchy, tylko piękne chwile łapię 😀

Nam się dzisiaj znowu dobrze skakało, albo raczej robiło gimnastyczne podskoczki 🙂. Bardzo pozytywny trening, brakowało mi tego! Mam nadzieję, że nasz zły czas pozostawiliśmy za sobą 🙂.
Pozwolę sobie wrzucić jedną wspólną fotkę 👀
Dziewczyny, nie mam skąd wziąć zdjęć ze skoków, bo zabiłam nasz aparat w wakacje i wszystkie foty mam od znajomych ze stajni od tego czasu 🙁 Nawet jak bym chłopa wzięła, to nie ma czym mi cyknąć...
Dzionka, zmolestuj kogoś z własnym aparatem 😉
wymodelowana, nie mam sumienia w taką pogodę 😀 Ale zmotywuję się żeby iść z aparatem do naprawy może niedługo 😉

PEWNA OSOBO, wpadaj tu i się chwal!!! 😍
Taa, to wcale nie takie proste zmolestować kogoś z własnym aparatem, kto jeszcze by ogarniał tak, żeby na focie załapał się cały i choć w miarę wyraźny (!) koń.  🤣
nie wierzyłam, póki teraz sama nie cierpię na chroniczny brak fot własnych. Jak do tego dodać mało wyględne przeważnie wnętrza hal i ciężkie warunki tam to już w ogóle i fotografowi się odechciewa i ja już macham ręką na to i cierpię w pokorze ducha i odliczam dni do wiosny.  😉
wymodelowana  :kwiatek: oby to były piękne chwile 🙂
Dzionka już jadę! To tylko jakieś 400 km... 😀
Moon, znam ten ból 🙄 Tym bardziej, że u mnie mało kto ma czas i ma jakieś tam "umiejętności". A najgorsze jest to, że sama wszystkim naokoło robię foty, a swoje mam od święta (czyli jak zmolestuję moją prywatną "fotografkę"😉 😁 Chociaż czasem to lepiej, bo jak patrzę na zdjęcia, to same błędy widzę i strasznie mnie to dobija 🙂
Moon, no właśnie, zwykłemu fotografowi się odechciewa, a wypasiony niezaprzyjaźniony raczej nie ma ochoty marznąć dla najlepszego możliwego efektu, który i tak jest marny 🙂 Ja tam cały czas czekam na wasze fotki, mimo wszystko 🙂

xxmalinaxx, czekam 😀!
Dzionka, ja wpadnę i porobię zdjęcia! Ja! Tylko po sesji czyli tak... w lutym 😁
Misskiedis, kiedy będzie luty, kochana! No ale ok, przypomnę ci o tym poście przy minus 20 stopniach za miesiąc 😁
faitha to dobrze, że ujeżdżeniowo. Dodaj zdjęcia z jazdy, jak już będziesz wsiadała 🙂
GillianOj, rzeczywiście beznadziejne miejsca. Kiedy możecie wrócić do jakiejś pracy?
xxmalinaxxMa drugim zdjęciu wygląda jakbyś miała usta pomalowane na czerwono i super to współgra z czaprakiem i polarem.
wymodelowanaKoń pod względem charakteru jest na prawdę super. Ostatnio pierwszy raz jeździłam z kimś, w dodatku była to kobyła(jest wałachem od miesiąca), a on nawet nie spojrzał, nie zakwiczał. A co do ogarnięcia się w siodle-jest to strasznie irytujące, bo wiem w teorii, co powinnam robić itp. No, ale właśnie w teorii, w praktyce różnie wychodzi 🙄.

Przyłączam się do cierpienia z powodu braku zdjęć 🙁.
Dzionka, dla ciebie to ja nawet przy tych -20 się przebiję przez całe miasto żeby tylko was obfocić 😁 Ale tak w ogóle to mam nadzieję, że będzie MAX -10 i ładna pogoda, zero lodu 👀
basia16816, za jakieś 2 tygodnie 🙂

ja też chcę zdjęcia 🙁
Dzionka bo kurde cienka pipka ze mnie  😁 nie no, zarcik, najpierw ja bylam chora, a teraz wlascicielka chora lezy i nie mozemy sie ogarnac zeby dorobic klucz do szafek i sie wymienic🙂 a teraz ja wyjezdzam przymusowo  😵 na szczescie wracam sroda wieczor.
Slysze ze ty z Dzionkasem juz fruwasz nad Warszawa?  😅
basia16816 pewnie ze dodam, jak tylko zmolestuje kogos zeby porobil 😀
xxmalinaxx no nastepna fruwajaca, brawo😀
xxmalinaxx oo dawno Was nie widziałam skaczących 😀  🏇 Bajera 😀

Właśnie dotarło do mnie że Fuerte mam już miesiąc! 😀  😍

Dzionka kiedyś serio wpadnę 🙂
basia16816 wobec tego mam darmowy makijaż by Canon EOS, bo się nie malowałam  🤣
faith taa, my nigdy nie byliśmy do końca nielotni 😉
juliadna dzięki  :kwiatek: Gratulacje pierwszej małej rocznicy!
wróce spokojnie do tego wątku i skoro nikt tego głosno nie powiedział to ja powiem. Nirw ma nadwagę i nie nadaje się jako jezdziec dla tego konia.Kon budowy filigranowej ten kon ze zwyrodnieniami nie dosc ,że nie pwoinien dzwigac codzien to juz napewno jezdcza o takiej nadwadze
większym problemem niz wielki tyłek, jest brak techniki jeździeckiej i zupełny brak pomysłu na uprawianie jeździectwa.
...aczkolwiek owszem, duża masa potęguje dyskomfort konia wywołany brakiem stabilnośći w siodle...stabilnosci tak fizycznej  jak i psychicznej (chudy zrobi krzywdy mniej, nawet jakby bardzo chciał skrzywdzić)
Misskiedis, oooch, jak miło 😀!! Jak naprawdę to zrobisz, to stawiam ci grzańca 😁 No i ciekawa jestem co to będzie w lutym, to chyba najgorszy miesiąc na jazdę. Fajnie, że styczeń nas rozpieszcza póki co - dzisiaj zero lodu na padokach i konie wreszcie mogły się pobawić 🙂

faith nie no, co za pech! Dawaj dawaj, fajna z was para (będzie  😉 ). Ja nigdzie nie fruwam, koń fruwa a ja próbuję opanować swoje ciało - z bardzo różnym skutkiem 😉

xxmalinaxx, trzymam za słowo 🙂

Dziewczyny, chyba jakiegoś ogólnopolskiego toura trzeba zrobić i pocykać sobie foty  🏇

RANY, nie mogę wysłać od minuty wiadomości, tak produkujecie!!
Moon nie masz fotek, bo mnie nie ma w pobliżu  😎

Dobra, to ja zbieram liste chętnych na fotki  😁
Jutro mam xxMalinexx i Lov
W jakim mieście mam wylądować w następny weekend?  😁 Uwierzcie- ja lubie podróżować  🥂
baffinka a do listy możesz jeszcze dopisać *Kraków?  😜
baffinka, a Hermanów? blisko masz.  😁  Chociaż tego, co ja robię na koniu lepiej nie uwieczniać.  😎
  Chociaż tego, co ja robię na koniu lepiej nie uwieczniać.  😎
ale dlaczego, przecież Word Press Foto daje nagrody nie tylko w kategorii Sport News, ale również Arts and Entertainment Stories 😁
Juliadna - Kraków już od dawna u mnie na liście 😀 tyle, że dużo mnie wyniesie podróż, więc jest odłożona na lepsze czasy  😉
Altiria nie przesadzaj. powiedz tylko kiedy  😎 i tak musze tam zajechać, bo mam interes do Przema  😉
Nigdy o tym myślałam... Przez tyle lat nagroda przechodziła mi koło nosa, dziękuję wrotki, idę być sławna.  😀iabeł:

baffinka, jak wyjdziemy z czeluści hali i zrzucimy futro, które daje pozór dodatkowej masy (tak, to tylko futro, nie sadło...).  😎
baffinka, dam ci znać jak moja jazda będzie jakoś wyglądać, ale spokojnie - zejdzie się, nie obiecuję że to będzie wciąż ten sam koń 😀 Chyba że to Arts and Entertainment w sumie... 😉
Dzionka, spadaj, byłam pierwsza do nagrody!  😎
W związku z tym, że mnie tu wołano, pochwalę się, bo w końcu mam jakiś konkret 🙂
Otóż dziś KUPIŁAM KONIA. Nadal to do mnie nie dociera  😜 (zawsze byłam tą, co jako jedyna nie miała swojego i kombinowała, na czym jeździć) Teraz tylko przywieźć zwierzątko i spisać umowę.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się